Predlog za Alter

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
O tem govorim
Ti si poniknil. Cbb, dentex, apolo, pa se morje njih.

Ampak maoja babi pa tvoj dedi..to je pa vsak dan na tapeti.

Btw
Kako si drugace?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ma samo se potovanja me zanimajo
smile-1.gif
ko na drugem koncu sveta vprasajo, ce je slovenija plemenska drzava, Rusija, pod polarnim krogom? In poves v 20MIO mestu, da smo mi pa drzava od 2MIO. Kle pa beli/crni, pa Kia/VW...

Pivo v kratkem?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
...na racun tega pa cela skupnost trpi, ampak njim ni nerodno, se vec, silijo v ospredje..., na zalost... Ravno zadnjic sem gledal, v povprecju sem pisal 2000 sporocil letno, lani 600... Driblerji pa gonijo svojo dalje.

Jst bom tut nehal, sem se preveč zmatral....
smile-1.gif

Samo še potovanja, telefoni vsake 2 let......

hammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.006
6.232
113
blizu močvirne prestolnice
Matr kje si ti mene dobil? Sploh nebi odgovoril Softiju, če nebi vpletel RKC. Če ti misliš da ni Boga je to tvoj problem, drugi pa imamo lahko svoje mišljenje o tem. Zanimivo kako se hitro razburiš, ko Goba pošilja vse po spisku v pm je smešno, ko pa človek napiše resnico pa ga grdo gledaš.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
... napredka pa nobenega.

Recept za napredek:

1., 2., 3.: Nacionalizacija premoženja vsem, ki imajo recimo več kot 1,5 miljona evrov vredno premoženje. Oziroma prepoved razpolaganja z njihovim premoženjem, dokler ne dokažejo, od kje jim.
Od povprečne plače 1200 evrov? Japajade, šur...

A to pa že ne? Za nazaj se pa že ne da? Za nazaj se ne sme? Ni pošteno (do tatov)? S (patološkim) pohlepom ni nič narobe?

Potem pa razglasimo: od ponedeljka ne krademo več, kdor pa je uspešno/dobro lradel, pa mu je za nazaj oproščeno.
Kar je b'lo, je b'lo, a ne? Je treba gledat, ane, le na prihodnost. Pustimo preteklost pri miru.

Tudi prav...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Če ti misliš da ni Boga je to tvoj problem, drugi pa imamo lahko svoje mišljenje o tem.

To sploh ni problem. In kako je lahko eno (to, da ni Boga) problem, drugo (to, da Bog je) pa mišljenje.
Za 888 je tvoj odgovor tudi problem
wink-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik telex pravi:
O polpretekli zgodovini vem tisto, kar so me učili v šoli in kar sem prebral iz knjig nekoč in kar berem iz knjig interneta danes. Torej o tistih časih precej vem (kot precej veš tudi ti in vsak državljan, kateri je vsaj v zadnji triletki OŠ). Je pa vprašanje kaj je resnica in kaj je laž. In iz mojega vedenja bi rad izločil čim več laži ter ohranil čim več resnice. Z zatiskanjem oči ali celo cenzuro ne bom plemenitil tistega kar vem. Stvari tudi ne morem pozabiti, saj me razna Dražgoška kruljenja pa Stožiško cviljenje, pa simboli okupatorjev v obliki rdeče peterokrake na državnih proslavah, pa... stalno spominjajo nanje
stupid-1.gif

No, potem pa povej, zakaj ti in tvoji somišljeniki na domobranskih proslavah ne mahate z nacističnimi zastavami?

To je namreč eno večjih potvarjanj zgodovine.

Še sveti Peter je na koncu pokesal, ker je zatajil Jezusa...

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
No, potem pa povej, zakaj ti in tvoji somišljeniki na domobranskih proslavah ne mahate z nacističnimi zastavami?

To je namreč eno večjih potvarjanj zgodovine.

Še sveti Peter je na koncu pokesal, ker je zatajil Jezusa...

Za domobrance in njihove proslave mi enaki visi dol kot za partizane in njihove proslave. Razlika je le v tem, da so mi partizani lagali vso življenje, domobranci pa so začeli šele v zadnjih letih.
stupid-1.gif

Zame sta enako ostudni peterokraka kot kljukast križ. Torej bi me mahanje s kljukastim križem enako prizadelo kot me prizadenejo bolniki s peterokrakimi.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hehe... žrtvoval bi se za resnico, k nebi nič spremenila.

Sprijazni se, zgodovino pišejo zmagovalci.

Pač so tabeli takrat tvegali, in so spušili. Brezveze se je zdej kregat, ker sprememb ne bo. Pa tud tvoji otroci jih ne bojo naredil. Raje se sprijazni, pa uživaj v življenju...

Pač imaš v glavi svoje mnenje, tko da se te laži drugih sploh ne smejo in ne morejo dotaknit. In upoštevaj da je tako v vseh glavah.
Zdej pa ti premakni nekoga???

BTW:

A je Upravni odbor Alterja že glasoval o odprtju teme za preteklo vojno zgodovino?

Nazadnje urejeno: