Predlog za Alter

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
RKC mu je grenil življenje,komunajzerje se pa ne spomni ! Zakaj smo se osamosvojili ??? ZAKAJ ??

komunizem ni ni vzel nič. imel sem kinder jajca, šolo, zdravstvo, stanovanje, starši službe. baje celo potni list. jedl smo, pil smo. spil sem več coca cole in jupija k danes pol otrok vode. imel spo praznik fužin, 25.5., čudežna polja, agropop. z vlakom smo hodil okol. nimam slabih spominov, nismo hodil v trst po kavbojke, sem nosil žametne hlače. tut s kavo nismo mel problemov, pa tv smo mel. verjamem pa, da je komu kaj manjkalo.

rkc...ja..sem dal otroka krstit in je bilo vse ok..potem sme pa odprl knjižico in moj otrok nima očeta. ker oče ni crkveno poročen z mamo. veš..oče..oče je..naravni del človeštva. vsak otrok ma očeta. ampak moj ga nima. pa vem, da jedina ni devica marija, da sem jaz naredil otroka. in to boli. to sem začutil. v vero sem dal otroka in ta ga ni sprejela odprtih rok, objema, ampak ga je zaznamovala. ta vera, ki odpušča. ta vera, ki sprejema.

tko da se mi poraja dvom, mar je Jezusa naredim Mustafa, pa ker se ga ne prizna, ste dobil devico Marijo?

aja..še tole..k se je Kolizej podrl je umrl mlad fant. oče je bil živahen in fanta ni krstil vsa leta. a ko je tako tragično umrl je želel cerkveni pogreb. prišel je na idejo, da če je Bog naredil tako gorje, bo mogoče s pogrebom v cerkvenih forah prijaznejši do bogega fanta. pa ga ni dobil. ni dobil cerkvenega pogreba, ker otrok ni bil krščen. ta cerkev, ki odpušča ni zmogla sprejeti očetovega kesanja, obžalovanja in prošenj. zadnjih in edinih prošenj za svojega otroka.

serjem se vam v cerkev, v Vatikan, v Rodeta, v jaqneza pavla in Fračiška. jebli vam oni mater nerazgledano, nehumano, nespoštljivo..in svetlobna leta od sprejemljivo, prijazno, odpustljivo. Večjega gorja od teh pravljic človeštvo ni imelo. Zemlja sama tudi verjetno ne. upam pa, da nikoli ne okusite tega, kar je okusil omenjeni gospod, kar sme okusil jaz in kar so okusili vsi tisti, ki jim je crkev skrajšala življenje za voljo Adolfa, zlata in bogastva. In ko se že učite zgodovine, s enaučite, opredelite in obsodite za začetek osnovo, prodajanje odpustkov. ko dojamete to zmoto cerkve, potem se lahko pogovarjamo o pedofiliji, o drugem sranju in šele na koncu, ko bo vse to dojeto o tem, ali bog sploh je, ali ga ni. In če je, naj vam odpusti grehe in nezmožnost učenja, učenja iz zgodovine.
bravo mehki- spet si v formi..maš moj glas za moderatorja v novem podforumu.
zmaga.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a ja..problem je ker sem dal krstit, ne ker so oni retardirani in ne vedo, da imam vsak otrok očeta?

btw. cerkev rine vame. dnevno. sploh pred volitvam. pa neke praznike imam zarad nje. pa plačujem delavce da so doma.

Revež samo trpljenje
priden.gif

v pravoslavni tudi zame ne vedo,da imam sina,sam mi dol visi,ker ne hodim tja,oni me pa ne dirajo
grims-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.106
1.883
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Da ne boste mislili da gre tole v prazno: dela se na tem da bodo določene spremembe, določeni podforumi se bodo ukinili, morda naredil kakšen nov, prilagodila pravila itd...

Zdaj, predlog je do 5 let starosti. To pomeni da odpade:

-Dražgoše
-Afera Patria
-vse okoli osamosvojitve
-izbrisani
-itd...

Pogledal sem profile top 10 posterjev v tej temi in glede na to da je 60-90% njihoviv prispevkov vezanih na zgornje in ostale teme, starejše od 5 let, imam občutek, da jim bo dolgčas.

srce-1.gif

Softi powah
grin1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Da ne boste mislili da gre tole v prazno: dela se na tem da bodo določene spremembe, določeni podforumi se bodo ukinili, morda naredil kakšen nov, prilagodila pravila itd...

Zdaj, predlog je do 5 let starosti. To pomeni da odpade:

-Dražgoše
-Afera Patria
-vse okoli osamosvojitve
-izbrisani
-itd...

Pogledal sem profile top 10 posterjev v tej temi in glede na to da je 60-90% njihoviv prispevkov vezanih na zgornje in ostale teme, starejše od 5 let, imam občutek, da jim bo dolgčas.
lastniki foruma in moderatorji imate vso pravico, da postavljate pravila foruma. To pravico so imeli tudi uredniki, Dnevnika, Financ, Mladine... pa poglej, kam jih je pripeljalo prilagajanje pravil zgrešeni ideji. Ko se bo privatiziralo nekaj največjih državnih film bodo vsi propadli. Ne pišejo, da bi ljudje kupovali njihove izdelke ampak pišejo, da so všeč arhaikom na smetišču zgodovine. Ko ti arhaiki ne bodo več imeli pipic iz katerih sesajo naše žulje bo za njimi potop režimskih trobil.

Nekaterim bo očitno zares dolgčas, drugi pa boste propadli, saj Alter za sedaj živi od klikov forumašev, če se pa sanja na pripojitev k seskom arhaikov je pa izgubljen primer
stupid-1.gif

PS- tebi pa nikoli ne oprostim, da si me banal zaradi besede komunistek. Če bi me banal, da jo uporabljam tam, kjer predstavljal spam, bi mi to v vzroku za ban tudi zapisal in bi to ponižno sprejel. Tako pa si se postavil nad pravila foruma (se tako rekoč proglasil za BOGA) in zapisal: ...zaradi besede komunistek...
stupid-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Če se ti odstraniš, ne bo škode, ker se ponavljaš kot papagaj. Potem ti pa moramo normalni uporabniki ugovarjat, potem pa smo tam, kot smo.
cool-1.gif

No pa ne samo kot @tele, tudi drugi alternicki so najedniški.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Če se ti odstraniš, ne bo škode, ker se ponavljaš kot papagaj. Potem ti pa moramo normalni uporabniki ugovarjat, potem pa smo tam, kot smo.
cool-1.gif

No pa ne samo kot @tele, tudi drugi alternicki so najedniški.
Vidiš, tu se pa 100% strinjava. Če se umaknem, za vas nebo škode, saj tam kot ste, nižje ne morete biti. Bo pa škoda za tiste, kateri še niso tako globoko v rdeči brozgi. Mogoče bo moja prisotnost komu pomagala, da ne postane rdeča ovca in začne na svet gledati s svojimi očmi. Kot vsi ostali bo takrat videl, da svet ni zgolj rdeč ampak je cela mavrica.
stupid-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Cisto vsi, ki se prerekate v tej 70 let stari mlaki ste Mali PIZDEKI vredni pomilovanja. Zemlja je stara 5 milijard let, odkar je najvisja oblika zivali zavladala svetu, je en sam kreg, ampak Mati bo tudi za to poskrbela. Smo le utrinek v vecnosti in to kar se greste vi so male price zafrustrirancev. 32- ne ni nikogar nad nami, Snecko nikoli nebos prisel na svoj prav, vse je fizika.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Poskušamo razložiti nekaterim,zakaj smo se osamosvojili in kdo je kriv,da nimamo 2 jurčka povprečne plače.Ker pa živimo v čezdalje večji bedi se pa tako pogovarjamo.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Stopi "out of the box" - tu si, da nadaljujes vrsto, na tebi je pa kako bos uzival in se sekiral(zavednost),teh 80+/- let, ko bos gazil po povrsju je kratek moment za naravo in vecnost. Zelva 200 let,mi 80, list na drevesu pol leta, muha 1 dan etc.. Sama zemlja je utrinek v celem sistemu. Prej, ko se tega zaves, manj si obremenjen.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Cisto vsi, ki se prerekate v tej 70 let stari mlaki ste Mali PIZDEKI vredni pomilovanja. Zemlja je stara 5 milijard let, odkar je najvisja oblika zivali zavladala svetu, je en sam kreg, ampak Mati bo tudi za to poskrbela. Smo le utrinek v vecnosti in to kar se greste vi so male price zafrustrirancev. 32- ne ni nikogar nad nami, Snecko nikoli nebos prisel na svoj prav, vse je fizika.
a nebi svoje energije uporabil da se tema očisti ne pa da jih v večnost opozarjaš?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Poskušamo razložiti nekaterim,zakaj smo se osamosvojili in kdo je kriv,da nimamo 2 jurčka povprečne plače.Ker pa živimo v čezdalje večji bedi se pa tako pogovarjamo.

po notranjcevi logiki je itak vseeno...ne vem zakaj se sploh trudi, neha naj jesti ali pa skoči v kak požiralnik, pri 5 milijardah let je čisto vseeno ali bo živel 30 ali 80 let
evil.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ti še to repliciram

sej se je probal. naj te spomnim
merkur
vegrad
sct
laško
in še desetine privatizacij.

vse same zgodbe o uspehu.

ja ampak te firme je pripeljala v propad izključno samo tipična balkanska mentaliteta. Ena hujših mentalitet sta pomoje še samo grška in pa fanatično islamska.
Če bi te firme ki si jih naštel bile kje v ZDA, Avstraliji, na severu ali v Nemčiji bi se v 90% razvile v nekaj večjega, dobrega, stabilnega. Te firme je uničila samo balkanska mentaliteta in totalno luknjast pravosodni sistem.

Glede RKC ti dam prav, ne dam pa prav glede vere...čeprav je 80% natolcevanja v tej veri, pa je v osnovi ta vera čisto dobro vodilo za življenje ljudi - okej res je precej zastarelo ampak do 100 let nazaj je funkcioniralo, zdaj rabi en orenk refresh. No sej enako velja za Islam. In še katero drugo vero.

Komunizem vodi v propad pa če ga zagovarjaš ali ne, to je fakt. Edina država, ki danes še prosperira pod komunizmom je Kitajska, pa še ta se je orenk pomešala s kapitalizmom. Povsod drugod je ta ideja propadla, še celo Castro je dojel to in je začel odpirat meje. Včasih imam občutek, da bodo še severni korejci prej dojeli to kot pa nekateri tukaj.

btw softi, piši iz laptopa, na iphonu ti touch ne dela najbolš, pa space tipka ti stalno uletava od nekje
grin1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:

po notranjcevi logiki je itak vseeno...ne vem zakaj se sploh trudi, neha naj jesti ali pa skoči v kak požiralnik, pri 5 milijardah let je čisto vseeno ali bo živel 30 ali 80 let
evil.gif

Precej res, meni se gre za to, koliko bom v tem danem casu, kar mi ga je namenjenega uzival in se cim manj sekiral. Za razliko od tebe. S seboj ne bos nic odnesel.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
In v samem bistvu je res vseeno. Nas jebe zavedanje in emocije, v biti si/sem/smo pa cifra in v globalu zelo nepomembna. Pizdindimi smo, vsi.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
a nebi svoje energije uporabil da se tema očisti ne pa da jih v večnost opozarjaš?

Dolga zgodba... mlini na veter...,

P.s. Iz strani uporabnikov, da ne bo pomote. Ni pametne resitve..., no je, radikalna, kar bi spet peljalo v obtozevanje o pristranskosti in moledovanje po zs-jih. Sem se distanciral od teh psihopatov in sploh vec ne berem teh nebuloz, pije energijo. Je pa fascinantno, da se tem parim osebam da driblat v eno do onemoglosti ze - ne vem- 7, 8 let, res neuravnovesenci.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
...na racun tega pa cela skupnost trpi, ampak njim ni nerodno, se vec, silijo v ospredje..., na zalost... Ravno zadnjic sem gledal, v povprecju sem pisal 2000 sporocil letno, lani 600... Driblerji pa gonijo svojo dalje.