Predlog za Alter

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
in kaj ti veš o 70 let nazaj?

prebral si nekaj. tko kurk si prebral, da je alfa avto višjega cenovnega razreda.
Zato pa obstajajo forumu, kjer se v raznih temah zbirajo ljudje, kateri o temi vedo precej in tisti, kateri o tem ne vedo nič ali premalo. Z izmenjavo znanj se nato vsi dvignemo na višji nivo. Če pa neko stvar omejimo ali jo celo prepovemo potem se znanje ne bo prenašalo med ljudmi in tisti, kateri o stvareh vedo premalo (ali so celo v zmoti) ne bodo nikoli napredovali in bodo še vedno izgubljeni v preteklosti ali ujetniki laži.
stupid-1.gif

Če si želiš ostati tam kjer si pač ne spremljaj tem, katere bi te lahko "pokvarile".

Še nisem doživel, da bi kdo zaradi dodatnih informacij, ki jih je dobil tukaj rekel ''aaaa, potem sem pa živel v zmoti, v resnici so bili levi in ne desni (ali desni in ne levi) tisti, ki so streljali ljudi po vojni'' Vsak se trdno drži svojega in ne popusti 5mm.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Simboli okupatorjev v obliki rdeče peterokrake!?
13.gif

Pa človek, ti nujno rabiš strokovno pomoč!!!
Do sedaj sem te imel za tepca, od zdaj naprej pa te imam rad, ker duševni bolniki pač ne vejo kaj pišejo.
priden.gif
Itak so se po gozdovih skrivali,kradli pridelke,preganjali domačine.Po vojni so bili pa vsi heroji in herojsko obsojali ter pobijali lastni narod !

mistique

Guru
16. jun 2009
14.109
1.887
113
Emona / Carnium
Eni so se med vojno skrivali po gozdovih, drugi pa so se, med in po vojni, skrili med lastne ljudi, sorodnike...Danes je "in", da se skrivaš za uporabniškim imenom in trosiš polresince, nestrpnost in podobno.

Mislim, da bi forumska prijava s certifikatom krepko izboljšala raven debate.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Eni so se med vojno skrivali po gozdovih, drugi pa so se, med in po vojni, skrili med lastne ljudi, sorodnike...Danes je "in", da se skrivaš za uporabniškim imenom in trosiš polresince, nestrpnost in podobno.

Nekateri se skrivajo ali jih skrivajo pa so naredili grozljive zločine. Skrivanje na forumu pod nikom pa ni nič napačnega,ker ne rabite vedet kdo je kdo,ker lahko preberete ali pa ne. Vsak naj gre svoje delo delat in me ne berte.Nikomur pa ne krojim življenja.So nam pa tisti,ki jih omenjamo.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:

Nekateri se skrivajo ali jih skrivajo pa so naredili grozljive zločine. Skrivanje na forumu pod nikom pa ni nič napačnega,ker ne rabite vedet kdo je kdo,ker lahko preberete ali pa ne. Vsak naj gre svoje delo delat in me ne berte.Nikomur pa ne krojim življenja.So nam pa tisti,ki jih omenjamo.
A mi lahko samo razložiš kako so tisti, ki jih omenjamo tebi krojili življenje?
sprasujem se.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:

A mi lahko samo razložiš kako so tisti, ki jih omenjamo tebi krojili življenje?
sprasujem se.gif
Ga še zmeraj !!
Komunizem !
Udbo mafija !
Lastninjenje !
Državna podjetja in zatiranje zasebnih podjetij !!!!
Vsiljevanje rdeče zvezde komunističnega režima in praznikov, učenja v osnovni šoli ter prikrivanje resnice!!
Sedaj smo pa tam kjer smo.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Misliš, da veš.

Velika razlika.
Vem! Pa tudi ti veš, saj so nam vsem filiali glave z zgodovino. Ne ti in ne jaz pa ne veva, kaj je od tega res in kaj je laž.
stupid-1.gif

PS- Le z debato na podlagi dokumentiranih zgodovinskih dejstev se lahko vedenje potrdi in laž nadomesti z resnico.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Simboli okupatorjev v obliki rdeče peterokrake!?
13.gif

Pa človek, ti nujno rabiš strokovno pomoč!!!
Do sedaj sem te imel za tepca, od zdaj naprej pa te imam rad, ker duševni bolniki pač ne vejo kaj pišejo.
priden.gif
No, hvala za ljubezen, jo obdrži kar zase. Sam imam rad ženske.
evil.gif

PS- le kaj so imeli narisana na sebi letala in tanki in kaj so imeli na kapah okupatorski vojaki leta 1991 in za kaj so se med WW2 pod tem simbolom borili komunisti
stupid-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
BUUUU!!

strah je prazen, okol ga pa nič ni.
Ne vem če bo to držalo. Za precej državljanov je kar konkretno materializiran v eni osebi. Od strahu se jim prav blede, saj ga vidijo za vsakim vogalom, pri vsakem dogodku...
hysterical-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.109
1.887
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Vsak naj gre svoje delo delat in me ne berte.

Citat:
Nikomur pa ne krojim življenja.

No, ti dve izjavi si rahlo nasprotujeta (če ju nisem napačno interpretiral). Na tisti del "me ne berte", bi rekel, da to ni bilo čisto iskreno mišljeno, ker sicer ne bi pisal
smile-1.gif
Imam rad iskrene, poštene sogovornike.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
No, ti dve izjavi si rahlo nasprotujeta (če ju nisem napačno interpretiral). Na tisti del "me ne berte", bi rekel, da to ni bilo čisto iskreno mišljeno, ker sicer ne bi pisal
smile-1.gif
Iskrenih in poštenih sogovornikov pa še župnik nima na spovedi, kaj da bi jih srečal v vsakdanjem življenju.
hysterical-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:

Citat:

smile-1.gif

Sej to sem ti hotel napisat ! Jest povem kar mislim,če komu ni všeč naj me ne bere. To imamo pravico ane?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.109
1.887
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Iskrenost je tudi to, da si je vsaj 90% izbrisanih samih krivih, pač preveč so ljubili bivšo državo in neko VELIKO....

To je le del zgodbe, ki tebi odzvanja v glavi. Drugi del je tisti, ko se triggerhappy osamosvojitelji s.p. odločijo, da bodo kar brisali, kljub veljavnem zakonu, ki odvzema pravic ne veleva. Doomocracy.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.109
1.887
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:

Citat:

smile-1.gif

Sej to sem ti hotel napisat ! Jest povem kar mislim,če komu ni všeč naj me ne bere. To imamo pravico ane?

No vidiš, da bi obiskovalcem foruma olajšali odebeljen del tvoje ideje o svobodi govora, se predlaga tehnično izboljšavo, ki bi precej izboljšala možnost branja po osebnih preferencah. Z drugimi besedami: strukturirali bi radi forum, da je bolj pregleden. Nekaj strani nazaj sem objavil anketo in tam se vidi, da je večina za.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Iskrenost je tudi to, da si je vsaj 90% izbrisanih samih krivih, pač preveč so ljubili bivšo državo in neko VELIKO....

To je le del zgodbe, ki tebi odzvanja v glavi. Drugi del je tisti, ko se triggerhappy osamosvojitelji s.p. odločijo, da bodo kar brisali, kljub veljavnem zakonu, ki odvzema pravic ne veleva. Doomocracy.
Iskreno povedano je tudi, da so bili,prebrisani pa ubrisani nekateri pa na novo upisani.Kdo pa je bil izbrisan ? Ne morajo jih v slo.izbrisat.če ni rojen tukaj ! Samo upisan ni bil ,ker ni želel !