Predlog za Alter

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
...in bomo dobili kristalno jasno sliko o tem, kaj Alter potrebuje
evil.gif

Sej je simpl. Alter potrebuje to, kar je lepo izpostavil Softi. Svoboda govora ne bo nič okrnjena, bo pa mir & red na forumu.
Vsaj v določenih delih
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ampak če bo kakšen aktualen dogodek, proslava v današnjem času, se tudi ne sme omeniti?
smile-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pridi v Maribor pa boš videl "priseljence"

Ljudje so brez dela zaradi mafije iz Ljubljane, ki je zafurala firme ali jih pokradla

V Nedeljah se vračajo ljubljančani na stalno pribivališče,drugače so pa štajerci ! Tako,da polovico tvojih ljubljančanov je dejansko tvojih štajercev,ko ravno čez ljubljano tolčeš !
Teme se pa najbolj zaserjejo zaradi tebe,ker se ne pogovarjaš normalno ! Tvoje nabijanje nima meja,žališ in zmerjaš vse tiste ,ki ti niso všeč !

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Dej v cveku odpri temo beli vs rdeci in dej sticky

Jaz menim, da je problem preveč kompleksen, da bi se ga dalo rešiti zgolj z eno sticky temo. Svoj podforum bi bil po mojemn mnenju boljša rešitev, saj bi lahko vseboval več različnih tem in nebi bilo vse pomešano, kar bi se zgodilo v primeru ene same sticky teme. Najbolje bi bilo torej imeti določen podforum za takšne in drugačne "zastarele" teme, vse topice s podobno tematiko bi se iz drugih podforumov prestavljalo v temu namenjen podforum, uporabnike, ki pa se nebi držali na novo postavljenih pravil pa se enostavno bana za par dni.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
Tebi (in pa seveda ostalim uporabnikom seveda) se to OK bere? Moj predlog?

P.s. Sem načel debato o tem v moderatorskem kotičku
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Ljudje so brez dela zaradi mafije iz Ljubljane, ki je zafurala firme ali jih pokradla

V Nedeljah se vračajo ljubljančani na stalno pribivališče,drugače so pa štajerci ! Tako,da polovico tvojih ljubljančanov je dejansko tvojih štajercev,ko ravno čez ljubljano tolčeš !
Teme se pa najbolj zaserjejo zaradi tebe,ker se ne pogovarjaš normalno ! Tvoje nabijanje nima meja,žališ in zmerjaš vse tiste ,ki ti niso všeč !

Pokaži, kje se te je žalilo. Ker obratno je veliko materiala.

Migracije delavcev so zato, ker je kapital v lj, enako tudi ustanove, a ne za vse.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Tebi (in pa seveda ostalim uporabnikom seveda) se to OK bere? Moj predlog?

P.s. Sem načel debato o tem v moderatorksem kotičku
smile-1.gif

Sej to je moja ideja. Nekam na eno mesto vse 'zgodovinsko', ce ces vojno in povojno, al pa nelo rdece. Ni problem patriotova objava o egipcanskem faraonu, problem je kdo je komu babico.

Ker poglej, danes ni za stanje kriva mafija, delitve, kraje, ampak 10% priseljencev. Folki se blede, halucinira.
In k orinira povsod gre nam, navajenim na wc, to na zivce. Svoj cas smo se drkal nacionalno, dobil temo in je mir.

In te teme ubijajo. 32 ma vrcina za kmeta a je super. Snecerja za ne vem kaj, a to ni. Itd itd. Mene zanimajo dobre stvari posameznika, ne pa politicna prepricanja. Politicno se ne dela posel, ne deli nasvete itd. Drugace povedano. Ce 32 rece ne se bat smrti bo vse pk se bojis. Ker je ferski peb ti pa ne. Ce izi to rece muhamedu, je pa un srecen.
Pa gre za isti nasvet.

In po nasvetih so znani doloceni. Po zgodovini pa drugi. On jaz iscem orve, drugih se izogibam. A se serje in serje povsod.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
Kul. Zdaj je pa treba počakati na koga, ki je zmožen to realizirat. Jaz tega pa še česa drugega ne morem urejati, kljub zmotnemu prepričanju nekaterih.

Lahko pa naredim sticky temo ampak smo ugotovili, da to ni to
grin1.gif

krko

Guru
5. sep 2010
2.769
1.460
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Svoj podforum bi bil po mojemn mnenju boljša rešitev, saj bi lahko vseboval več različnih tem in nebi bilo vse pomešano, kar bi se zgodilo v primeru ene same sticky teme.
Še en velik plus podforuma (če si pravilno predstavljam kaj podforum je) je, da ga lahko s klikom na minus ( - ) lepo skriješ in je tako kot, da ne obstaja
untitled.png

Pač potrebno je poiskat rešitev, da se teme o katerih je govora v tem topicu, da enostavno ignorirat oz. skriti.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Tudi početje med vojno in po vojni se pozna še danes. Prav tako se posledice francoske revolicije odražajo še danes. Ali izum tiska pred pol tisočletja. Enako kot krediti pred pet leti.
Resno, odloči se, kaj sploh predlagaš
sprasujem se.gif

Seveda se pozna ja, v glavah retardirancev, ki v času med in povojnih pobojev niti živi niso bili, pa se zdaj najbolj glasno prepucavajo. Ljudi, ki so te poboje doživeli, skorajda več ni med živimi, pa so ob vsaki proslavi še vedno žolčne vojne, ki se potem še celo leto tu nadaljujejo na forumu
bonk.gif
Pa koji kuräc folk briga kdo je takrat koga pobil, stokrat zastareli zločini...

Ah ja....Pa te briga kdo danes koga ubija in zakaj?...Ah blažena nevednost....

Zakaj misliš da v Ukrajini hara "pravi sektor" z ikono Bandere ?

Podobno je danes v Sloveniji....ampak vem ja....če prekinemo z temi nesmisli potem bomo pa živeli v miru a ne? Wrong....

Kot praviš...noben se ni rodil takrat...sovraštvo in ubijanje je novo...samo Ikone so stare...
In vi razgledani Alterjevci bi lahko to spregledal....Današnji "fašisti" niso fašisti, ker se vračajo v preteklost, ampak zato, ker želijo spremeniti sedanjost in prihodnost....Zgodovina nas uči...samo naše betice je nočejo sprejeti...ker boli...ker kaže naš pravi obraz...obraz BUTALCA

Vsaka zgodovinska era je imela "svoj I-pod", ki je dal ljudem vedet, da je danes pa vse drugače....In ti ljudje so v vsaki eri hiteli kazat svojo razvitost ostalim, ki ga niso imeli. Njim smo vedno rekli Imperiji....Za njih blagor se je ubijalo...in se danes ubija...za nafto, uran, srebro, zlato, plin itd...pa ne samo za to...vse "osvo(bo)jene" države so dajale taxo imperiju...Danes je enako...samo da jo daješ preko kreditov in odplačevanja le teh....Ne moreš se it trgovine če ne sprejmeš pogojev WTO al pa IMF....Ja Afričane ubijajo zato, ker sedijo na naravnih bogastvih...Rajo evropejsko pač ne , ker jih pač nimajo...so pa zato dobre OVCE, ki jih redno strižejo.
Ampak ne....problem je v raznih "slovanih", "muslimanih", pa "nigrih"...A si mogoče opazil...kaj imajo skupnega te tri skupnosti? In tam se danes in bo v prihodnje največ ubijalo...

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Pokaži, kje se te je žalilo. Ker obratno je veliko materiala.

Migracije delavcev so zato, ker je kapital v lj, enako tudi ustanove, a ne za vse.

Me nisi razumel,žališ osebe,ki so sodelovali v zgodovini in so bili pripadniki določenih skupin ali strani.Večina tistih so že mrtvih !!
Na uporabniki foruma se pa ne spravljaš direktno ! Izivaš pa nenormalno !

I

Izbrisan uporabnik #488

Ti pa poveličuješ tiste, ki bi jih naj jaz žalil ter žališ tiste, ki so nam omogočili lastno državo itd.

Oziroma kdo so to "osebe, ki so sodelovale v zgodovini"?... wtf

Se strinjam, da se domobranske frustracije preselijo v nek poseben del foruma, kjer bodo lahko privrženci med samo debatirali.

Čeprav je moje mnenje, da gre za zadeve v stilu neonacizma, ki bi jih morali preganjati.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.547
5.099
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:To ni razvitost in znanje, ampak uspešnost gospodarstva.
Pravo znanje se prenaša v uspešnost gospodarstva. Znanje o številu parjenj komarjev pa je včasih res bolj težko tja prenesti.
Nekdo je vprašal, kje čutim vplive izpred 70-ih let. Ta kolumna govori o tem, kar nas teži vsaj od druge svetovne vojne. Na "pravi strani" ni napak. "Prava stran" je bila nekdaj politično definirana, danes pa je malo širše razumljena in je denimo tudi javna bolnišnica, kjer naredijo vse prav, sploh ker bi nekateri zlobneži radi, da bi jo "pojedli" zasebniki. Če bi že kdaj kdo odkril, da je bilo nekaj narobe, je pa tisoče razlogov, da je bilo to tako in sploh misliti ni mogoče, da bi naredili prav in bolje.
To je vzorec, ki drži vsaj že 70 let, zato je o zgodovini še kako potrebno razpravljati. Če se o napakah iz preteklosti ne sme razpravljati, se masovno ponavljajo.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Recimo, da se strinjam z večino tega, kar je zapisal 'softi'
Komentarji na tem forumu včasih presežejo vse pametne meje.

Imam rešitev:
- Odpre se dve ali tri nove teme s točno določeno usmeritvijo, na primer "levi", "desni" in "nevtralni".
- V vsaki od teh tem so moderatorji osebe, ki so že do sedaj profilirani v imenovani smeri
- Naloga teh moderatorjev je, da dosledno brišejo prispevke zagovornikov druge smeri, tudi dobronamerne.

Torej: če se bo razvila debata med somišljeniki prav, vsak odmik se takoj briše.

Pa bi bil mir.

Če je to resen, predlog ali ne, pa presodite sami.
wink-1.gif

Edit:
- Iz vseh ostalih tem se dosledno brišejo vsi komentarji "desno/levo"

Nazadnje urejeno: