Predlog za Alter

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
To mnenje sem že zdavnaj objavil... Moderatorji tu (no večina) ni dozorela funkcij katero predstavlja in opravlja. Najbolj pameten pri odgovoru (pa tudi 'freh') pa je bil Matey...
Ne vem no, da meni en tak skrbnik v firmi s takimi ven hodi dobi:
-plesko od uporabnika
-knjižno nagrado od lastnika/nadrejenega.
V bistvu se modi tukaj obnašajo po sistemu 'kadija tuži, kadija sudi'
Lastnik foruma pa lepo uživa v redni, spodobni službi v ITju v privatnem sektorju in se mu sladko žvižga za vse... Verjetno so tile dohodki ravno za zenf zraven klobase...

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
dejmo prvo sporočilo označit kot spam !

Nazadnje uredil moderator:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik skala pravi:
kzs
alternativno bi lahko takim težakom uredili da se lahko oglasijo samo 5x na dan.
pričakujem jamranje o omejevanju svobode govora 3,2,1 zdaj!

ne ne..
določeni morijo s to zgodovino in znajo sam to..kar se mene tiče se ne rabijo oglašat. bi jim pa dal njihov prostor pod soncem
določeni se prepucavajo, a tut kaj pametnega tko napišejo. recmo moj prjatu dolenc, pa sneci. njih bi blo škoda

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
TO ALL

če ni druge in ni reda, ni moda..pa novo domeno. izglasujemo ime..pa forum. pa pravi se preselite, pa se izbere mode, k bodo ok.

mobisux je šel na alter, a tut ta ne bo večen..se zdi.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
TO ALL

če ni druge in ni reda, ni moda..pa novo domeno. izglasujemo ime..pa forum. pa pravi se preselite, pa se izbere mode, k bodo ok.

mobisux je šel na alter, a tut ta ne bo večen..se zdi.
Zadovoljni bi se morali seliti zaradi nezadovoljnih
stupid-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Definitivno za prestavitev "zgodovinskih" tem v namenski podforum, sem že predlagal to, pa naj gre potem tja debatirati oz. se prepirati kdor želi.

Nazadnje urejeno:

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.136
5.078
113
Nuku`Alofa
Na prvi pogled zanimiva ideja, na drugi pogled pa...
... namesto prepucavanja beli - rdeči - črni - flekasti... bodo prepucavanja jajo - murgledwarf - cmerar - kobila - æelava - younameit, s.anje bo pa isto...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.717
406
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Na prvi pogled zanimiva ideja, na drugi pogled pa...
... namesto prepucavanja beli - rdeči - črni - flekasti... bodo prepucavanja jajo - murgledwarf - cmerar - kobila - æelava - younameit, s.anje bo pa isto...
Saj zato že imajo kotiček: parlament.
Podpiram predlog od softija. Čeprav brez ustreznega moderiranja, tudi če se ga ne upošteva.
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa nej gre v spam, pa tam naj bo sam ena sticky tema, in ko bo 20 strani nabijanja, bo topic itak ratal nepregleden, in bo uporabnike minilo pisat....

sicer pa a ni enga sticky opozorila, k opozarja da se bo banlo vse nevmesne izjave na temo 2. sv. vojne? a to ni vec aktualno?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Jaz sem absolutno za, saj me vse mine, ko odprem čvek in zagledam novo odprte teme s temami iz 2.sv. vojne. Odpiralec pa je navadno eni in edini, Stieber!
Danes sem kontra odprl dve temi, čeprav se nima smisla hebati s temi pacienti! Želim si le, da ta zgodovina izgine iz Čveka!!!
Naj serjejo kje druglje, pacienti!
Kar pa se tiče tistega opozorila, pa so naši modi kot politiki, nekaj napišejo in zapovejo, potem pa se tega ne držijo.

Zakaj bi zaradi parih pacientov morali trpeti drugi "normalni" uporabniki?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.106
1.283
113
42
Najbolj je ignore. Nej sam seb odpisuje al pa nej si ga stieber, telex, sgh in še kdo skupaj drkajo v eni temi. jaz ne odprem nobene teme s takim naslovom več. predlagam da naredite isto

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Eh pa saj oni sami sebi naredijo dovolj veselja, da hitro nove teme rastejo kot gobe po dežju
tongue-1.gif
V vseh letih članstva še nisem odprl niti ene teme in je najverjetneje tudi nikoli ne bom. V odprtih temah s tematiko o polpretekli zgodovini pa se oglašam največkrat takrat, ko razni forumaši (turbobitch je tudi med njimi) pišejo očitne laži in podtikanja, ter še naprej skušajo negovati potvorjeno zgodovino kot absolutno resnico. Če bi se v temah o polpretekli zgodovini ti negovalci laži vzdržali, potem tudi ostali ne bi mogli replicirati njihovim absurdom.
stupid-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz se strinjam, da se ukinejo vse domobranske in naciklerofašistične teme, ker sedaj vidimo, so zagovorniki teh ideologij na forum privlekli še enega specialca, al pa gre za kakšen alter ali kaj podobnega.

Potem telex@ praktično ne boš več pisal na forum, ker v drugih temah ne sodeluješ, si samo aktiven pri teh ki vzpodbujajo nestrpnost in sovraštvo.

p.s.
Pred kratkim si nemarno tudi sam lagal, ko si napisal, da so kumunisti pred 2. svetovno vojno pobijali Slovenske družine.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.547
5.099
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:kere posledice pa čutiš?
A ti ne čutiš posledic izuma tiska pred pol tisočletja?
Ali ne čutiš posledic delitev med 2. svetovno vojno? Če ne čutiš, zakaj potem odpiraš tako blesavo temo?
Težko te je razumeti... No, razlog je verjetno v tem, da lažje razumemo smiselne predloge.

I

Izbrisan uporabnik #488

Kje pa ti čutiš posledice delitve med 2. svetovno vojno?

To pa bi rad slišal?

Maš kje dve vrsti v trgovini, na ue itd.?

Ne delat umetno scene.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Citat:
Mene bolj zanima 130000+ lačnih in brezposelnih

Večinoma priseljenci... traži posao a boga moli da ga ne dobi...
Delavci pa gamad plačujejo preko astronomskih dajatev in od tega nimajo nič, ne penzije, tudi ne zdravstva brez vrst...

Skratka bulšit....... treba bi jim blo vzet podporo in bi se hitro spravli delat ali pa bi se spokali...

I

Izbrisan uporabnik #488

Pridi v Maribor pa boš videl "priseljence"

Ljudje so brez dela zaradi mafije iz Ljubljane, ki je zafurala firme ali jih pokradla

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Bulšit je tvoja ocena, če smo že realni...velika večina teh socialcev bi šla rada domov, če bi si to lahko privoščila... A so jih tipi tipa Šešok, Zidar, Černigoj... Oropali prav vsega in pahnili na rob.