Ravno ti glasovi so ZA spremembe! Edino od njih lahko pričakujemo, da se bo v Sloveniji kaj spremenilo. Morda bi lahko vključu še kakšno drugo novo stranko.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kdor da glas Cerarju , Šoltesu ali AB vsekakor ni za spremembe, pa še pravnik nima pojma kako voditi državo, to se je pokazalo že na DARSu.
Citat:
PROGRAMSKA NAČELA
Združujemo neodvisne, strokovne, ugledne, delavne ter druge prizadevne in Sloveniji predane posameznice in posameznike.
Zavzemamo se za državo blaginje, temelječo na sodelovanju, znanju in odgovornosti.
Temeljna vodila našega dela za zagotavljanje države blaginje so:
1. pravna država, odgovornost do sebe, sočloveka in okolja, pravičnost in etični standardi,
2. trajnostni razvoj, ki ga omogočajo inovativnost, znanje in sodelovanje javnega in zasebnega sektorja,
3. človekovo dostojanstvo, socialna in ekonomska varnost, strpnost, svoboda, medsebojno spoštovanje ter medgeneracijska vzajemnost in solidarnost.
Posebno skrb posvečamo kakovosti življenja, zdravju, inovativnosti, dostojnemu delu, demokraciji, človekovim pravicam, vladavini prava, naravi, kulturi in tradiciji.
Z novimi idejami podajamo dolgoročno strategijo partnerskega in trajnostnega razvoja, ki bosta prebivalcem Slovenije vrnila zaupanje vase in vsem zagotovila prihodnost.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kako se lahko volilci odločamo, če še sploh ni bilo soočenj, etc? Če se odločimo na podlagi znanih informacij, je edina realna možnost, da ne greš volit, ker karkoli se bo volilo je slabo in je konec koncev vseeno kdo bo na vladi.
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Jaz sem že skoraj odločen da volim na naslednjih volitvah DL. V nos mi je šel Virant, ki pa se je zdaj na srečo odstranil. Starman pa je preverjeno človek ki zna delat in ki ve kako je treba v krizi, bojim se edino da mu nastopi v javnosti ne gredo najbolje.
SDS se je z svojim zamerljivstvom in vedno isto ekipo že precej izpela in upam da bo znalo čimveč pogledati širše.