Predčasne volitve - ANKETA

Koga boste volili na predčasnih volitvah (13. julij?)

• Skupaj glasov
    233
  • Glasovanje je zaprto .

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sicer smo alter populacija bolj specifična, pa da vseeno vidimo, kakšno je približno mnenje družbe.

Desusu bomo na koncu prišteli tistih 7%, ki jih na alterju ne more dobit.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Šušteršič, bi me še prepričal. Tko, da upajmo da prevzame DL.

Drugače SDS ne bo rezal, ta levi pa še manj. Torej we are doomed, razen če nafto odkrijemo.
uf-1.gif

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kdor da glas Cerarju , Šoltesu ali AB vsekakor ni za spremembe, pa še pravnik nima pojma kako voditi državo, to se je pokazalo že na DARSu.
Ravno ti glasovi so ZA spremembe! Edino od njih lahko pričakujemo, da se bo v Sloveniji kaj spremenilo. Morda bi lahko vključu še kakšno drugo novo stranko.

Od starih sem prepričan, da ne bo nobenega haska! So že pokazal v vseh 20 letih koliko so (ne)sposobni - ne razumem, zakaj bi jim vedno znova in znova dajali možnost, ko vemo, da se pri starih strankah način delovanja/vladanja ne bo spremenil?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.309
7.054
113
Kako se lahko volilci odločamo, če še sploh ni bilo soočenj, etc? Če se odločimo na podlagi znanih informacij, je edina realna možnost, da ne greš volit, ker karkoli se bo volilo je slabo in je konec koncev vseeno kdo bo na vladi.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
PROGRAMSKA NAČELA

Združujemo neodvisne, strokovne, ugledne, delavne ter druge prizadevne in Sloveniji predane posameznice in posameznike.

Zavzemamo se za državo blaginje, temelječo na sodelovanju, znanju in odgovornosti.

Temeljna vodila našega dela za zagotavljanje države blaginje so:

1. pravna država, odgovornost do sebe, sočloveka in okolja, pravičnost in etični standardi,

2. trajnostni razvoj, ki ga omogočajo inovativnost, znanje in sodelovanje javnega in zasebnega sektorja,

3. človekovo dostojanstvo, socialna in ekonomska varnost, strpnost, svoboda, medsebojno spoštovanje ter medgeneracijska vzajemnost in solidarnost.

Posebno skrb posvečamo kakovosti življenja, zdravju, inovativnosti, dostojnemu delu, demokraciji, človekovim pravicam, vladavini prava, naravi, kulturi in tradiciji.

Z novimi idejami podajamo dolgoročno strategijo partnerskega in trajnostnega razvoja, ki bosta prebivalcem Slovenije vrnila zaupanje vase in vsem zagotovila prihodnost.

Kje ti vidiš kake spremembe? Dnar bo pa na drevesih rasel al kaj?

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Katastrofa
bonk.gif

še vedno boste poslušno hodili na volitve in jim dajali legitimnost, pa keri kol že bodo gor-sej je itak vseeno keri,
...ko pes ko mu stokrat vržeš palco pa ti jo stokrat prinese nazaj
stupid-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Cerarja bo treba podpreti, je lep nadomestek za Previranta.

Sicer je bil kot predavatelj tečen in nadut, po pripovedovanju.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Izbral sem "Drugo", ker med telimi so sami pizdontlni, zlizani z oblastjo že xy let. Volil bom Pirate, upam, da bodo nastopili na volitvah.
Če ne, me na volitve ne bo.
Pa BMK, kaj si alter misli o meni.
smile-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kako se lahko volilci odločamo, če še sploh ni bilo soočenj, etc? Če se odločimo na podlagi znanih informacij, je edina realna možnost, da ne greš volit, ker karkoli se bo volilo je slabo in je konec koncev vseeno kdo bo na vladi.

LOL, soočenja...
hysterical-1.gif

Kot da na soočenjih nisi že stokrat slišal pravljic.
bonk.gif

Andersen Mode telim na soočenjih odlično laufa, ko pa pride na vrsto Cankar Mode, so pa mrzli.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.309
7.054
113
Potem pa počakajmo na programe, če se boš tako podrobno spustil v študiranje strank, ker, koliko mi je znano, te nove še nimajo ravno v celoti razdelanih?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Predvolilne programe si lahk zatakneš za uho.
Kdo se je pa še držal predvolilnih programov?
bonk.gif

Vsi samo leporečijo, ko pa gre zares, padejo "programi" v vodo...
Tko da... rabimo sveže ljudi, ne 100x prežvečene "programe".
crazy1.gif

stop

Majstr
5. sep 2007
3.205
399
83
Las Vegas
Državljanska lista bi znala biti sedaj ko ni več predsednik Previrant dobra možnost. Z Šušteršičem bi bili pa še boljši.

Stranka ni mogla pokazati svojega pravega potenciala in hkrati nima tistega rdečega pedigreja na katerem gradijo bolj ali manj vse nove stranke

Cerar je navadna levitev LDS ... samo čakam katere prebegle podgane bodo potisnili na kandidatne liste.

Itak pa z pravnikom smo pogoreli še huje kot z politologom žal to po anketi sodeč ljudem ni jasno. Človek je mlačna postana voda, čeprav se predstavlja in režimski mediji ga predstavljajo kot da je svež gorski izvir

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Jaz sem že skoraj odločen da volim na naslednjih volitvah DL. V nos mi je šel Virant, ki pa se je zdaj na srečo odstranil. Starman pa je preverjeno človek ki zna delat in ki ve kako je treba v krizi, bojim se edino da mu nastopi v javnosti ne gredo najbolje.

SDS se je z svojim zamerljivstvom in vedno isto ekipo že precej izpela in upam da bo znalo čimveč pogledati širše.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.021
6.235
113
blizu močvirne prestolnice
NigelM lepo, vendar upam da ne bo nobenega pljuvanja čez tiste kateri zmagajo, pa to ne velja samo za tebe, temveč za vse kateri ne greste na volitve.
Upam da si premislite vsi, da bi prišlo vsaj 70% volilcev saj ima vsak možnost voliti, tako ali drugače, tudi iz tujine.

shift

Guru
20. jul 2007
9.932
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Jaz sem že skoraj odločen da volim na naslednjih volitvah DL. V nos mi je šel Virant, ki pa se je zdaj na srečo odstranil. Starman pa je preverjeno človek ki zna delat in ki ve kako je treba v krizi, bojim se edino da mu nastopi v javnosti ne gredo najbolje.

SDS se je z svojim zamerljivstvom in vedno isto ekipo že precej izpela in upam da bo znalo čimveč pogledati širše.

tudi sam razmišljam v tej smeri,čeprav enkrat sem se že opekel z DL,Starmana sicer poznam iz zadev koje reševal podjetja s svojo 323F se je vozil po Sloveniji,zna ga res odnest javni nastop,mogoče zaradi tega ker ni pokvarjen kot ostali SDS,PS,SD...ker ti lažejo tako dobro da na koncu dneva še sami sebi verjamejo