Citat:
Uporabnik Nitroo pravi:
No saj pri Peugeotu je sealed for life...
Tako je! Točno to so meni, ko sem še imel P 508 GT, zatrjevali na 6 različnih servisih po Sloveniji (sem klical na različne regije). V navodilih za uporabo in vzdrževanje imajo napisano, da je "sealed for life" in od tega ne odstopajo! Tudi, ko sem jim povedal, da bi vseeno želel menjavo olja v menjalniku mojega vozila, so mi rekli, da oni tega ne bodo storili, ker se s tem ne ukvarjajo
ampak je bil avto takrat še v tovarniški garanciji, zato si nisem upal ničesar šarih izven servisov.
Zanimivo je tudi to, da verjetno nisem edini, ki sem imel P 598 GT v Sloveniji in kateremu je začel menjalnik "pokat" po 70.000 km. Tudi ostali z enakim problemom so se verjetno - predvidevam obračali na uradne servise in ni mi jasno, da tisti serviser, ki je recimo v roku 1 leta sprejel vsaj 5 klicev različnih lastnikov z isto težavo, da ni pomislil, da je morda RES potrebno menjati olje?!
No, kakor koli - če bom še kdaj imel PSA (morda bo to v kratkem
), bom vse te "izredne" servise, za katere na uradnih servisih trdijo, da niso potrebni in jih oni ne izvajajo, z veseljem opravljal kje drugje, kjer pa jih opravljajo!