Znam jaz. Iz kje si?Citat:
Uporabnik sad pravi:
Baje nekateri v poslu menjave stekel to lepo naredijo brez težav s segrevanjem...
Pridi k meni z novo vinjeto na steklu. Če jo ne spravim dol nepoškodovane, ti kupim novo, če gre dol cela, jo nalepim na svoj avto ti pa si sam kupiš novo.Citat:
Uporabnik retro pravi:
Umetnik* kateremu bo uspelo odstraniti Slo vinjeto -nepoškodovano- in jo zalepit na drugo mesto bo dobil Nobelovo nagrado za inovacijo .Ne gre, ker je pretanka in prekrhka z premočnim lepilom, ne gre in nikomur do sedaj to ni uspelo.
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Pridi k meni z novo vinjeto na steklu. Če jo ne spravim dol nepoškodovane, ti kupim novo, če gre dol cela, jo nalepim na svoj avto ti pa si sam kupiš novo.Citat:
Uporabnik retro pravi:
Umetnik* kateremu bo uspelo odstraniti Slo vinjeto -nepoškodovano- in jo zalepit na drugo mesto bo dobil Nobelovo nagrado za inovacijo .Ne gre, ker je pretanka in prekrhka z premočnim lepilom, ne gre in nikomur do sedaj to ni uspelo.
Velja?
Povej nim, da so šalabajzerji. Ukvarjajo se z avtostekli, pa ne znajo narediti tega? Sramota.Citat:
Uporabnik retro pravi:
Je ne boš ker smo poizkušali na menjanem steklu in to na servisu ker menjajo stekla.
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Kje so ti to naredili?
Ga poznam. Daj raje zbriši link, ker bi znal dobiti neprijetne klice z DARS-a, potem pa ne bo več tako rad delal podobnih uslug.Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ko je na službenem kombiju počila šipa so nam na novo vetrobransko steklo prestavili SLO, AT in CZ vinjeto.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
On ma nalimano vinjeto brez vseh teh magičnih postopkov.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pivo bom pa drugič, hvala.
Dal bo za pivo, če mu kdo pove, kako odstraniti pravilno nalepljeno vinjeto. Žal bo pivo spil sam, ker ne gre.
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Res je dobra ponudba... v primeru, da se izkaže, da ni možno, bom v najboljšem primeru dobil nazaj novo vinjeto, zapravil sem pa svoj čas in bencin... se pravi bi bil ob dobljeni svoji stavi na slabšem, kot na začetku...
Meni servis, ki je menjal steklo (uradni, Maribor).Citat:
Uporabnik sad pravi:
Kje so ti to naredili?Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Gre... Ker so mi prestavili SLO in A vinjeto ter nalepko za parking. Ko so mi menjali šipo. Pa se ne vidi poškodb na vinjetah.