Pot ljubezni

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Jaz sem le skromen džentlmen. In se držim tradicije. Zakaj in kako, ti pač ne veš, ker ti spomin ne seže pol leta nazaj.
smirk-1.gif

itak da mi seže. aja jz sm tist k je pojedu čokoladco k si jo prnesu škorpijonki
evil.gif

Theya

Pripravnik
13. okt 2007
136
0
16
Treba je znat. Živet s prijatelji tudi takrat, ko si v vezi. Nikoli ne smeš zanemarit prijateljev, zato, ker si spoznal pa tisto wow punco/fanta, ker itak nikoli ne veš kolk časa bo ljubezen trajala. Prvo kot prvo pa moraš bit zadovoljen sam s sabo. Se mi zdi, da je to point kar vsega. Če ti nisi zadovoljen sam s sabo boš našel stvari, ki te motijo čisto povsod. Če pa si..potem je lahko marsikateri problem , ki je nerešljiv rešljiv. Ker veš, da boš nekako že.

Točka, ko se dve poti ljubezni združita pa... mislim, da je odvisna od posameznikov. Včasih že zelo zgodaj veš, da je to to, včasih pa pač ni.
Do konca življenja? Hm, tega si jaz še ne upam izreč in dvomim, da si kdaj bom.

Aja pa še to.. ni fajn, da si tako navezan, na nekoga, da potem brez njega ne moreš biti več ti.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Jaz sem le skromen džentlmen. In se držim tradicije. Zakaj in kako, ti pač ne veš, ker ti spomin ne seže pol leta nazaj.
smirk-1.gif

itak da mi seže. aja jz sm tist k je pojedu čokoladco k si jo prnesu škorpijonki
evil.gif
Prasc požrešn
hysterical-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
smirk-1.gif

evil.gif
Prasc požrešn
hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

ah ja, dobra noč je bla ja
evil.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Kolega moj, vedno, vedno imaš zadnjega aduta TI v rokavu
23474027.jpg

evil.gif

Ej Dizzy, prej ko se sprijazniš s tem da ima vsak začetek tudi konec, prej ti bo lažje. Glede na to da so alterjevske čarovnice navalile nate potem ko si se pojavil v javnosti (kar pomeni da nisi ravno mešanica med Frankensteinom in Notredamskim zvonarjem), ti predlagam da začneš to izkoriščati sebi v prid, ne pa da se obremenjuješ s takimi stvarmi.

Sicer pa, ljudje smo si različni in še več kot 6 miljard nas je, zato je malo verjetno da boš našel sebi enakega psihopata s katerim se bosta duhovno ujela in bosta tekala po zlatih žitnih poljanah proti sončnemu zahodu.
Tega nema! Da to najdeš, moraš biti res "srečko". Raje igraj loterijo, boš prej zadel jackpot kot pa da boš našel t.i. sorodno dušo.

Samo moj pogled v realnost
grin1.gif

Vprašaj se tudi zakaj je toliko ločitev v svetu. Zakaj je toliko varanja in posledično strtih src? Ljudje smo si različni. Poleg tega pa se ljudje stalno spreminjamo. Danes si si z nekom soroden, čez dve leti se boš pa spraševal zakaj se toliko kregata/sta šla narazen.

Sej bo, sej bo
priden.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Eh, brezveze. Po naslovu teme sem pričakoval slike vsaj dveh prešvicanih teles v ljubavnem klinču ...

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
sej je vse lepo in prav, ko si zaljubljen...ampak dokler bo veljalo tole:

Citat:
brez katere kar naenkrat ne moreš več živeti. enostavno nisi več to .

te bo vsaka lahko obračala okol malega prsta. Za kul zvezo morš met najprej pri sebi vse porihtano in bit zadovoljen tut sam s sabo (ok, pustmo to, da pogrešaš seks
smirk-1.gif
)...pa ne tko na pol kao 'sej se mam čist kul' varianta, ampak da ne iščeš nonstop potencialnega partnerja...sej, ni narobe bit odprt za nove avanture, zgubit glavo ob vsaki, ki sam mal z ritjo pomiga pa tut ni lih produktivna varianta...vsaj dolgoročno ne.

In ja...ko se zapleteš z nekom, ki ga prej nisi ravno dobro poznal, je vedno precej možnosti, da bo sčasoma en ali drugi ugotovil, da mu to pač ni to, kar išče, kar želi. Pa čeprav se drugi polovici zdi, da je vse špica.
smirk-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Kompliciraš
grin1.gif

Če se ti zapletaš z nekom, ki je ravno končal dlje trajajočo zvezo, dejansko misliš, da je v tebi najdu true love in oh in sploh? Dej no....

Sploh ni nujno.
wink-1.gif
Če je prava oseba, je prava oseba... Ko začneš nekaj imaš itak zaveso pred očmi..., si zaljubljen (če se ti uspe zaljubit), čez mesec, dva ali šest pa dejansko vidiš ali je to, to.

Itak pa izkušnje naredijo svoje. Vsaj jaz sem ratal zbirčen glede resnih vez, če primerjam z mlajšim obdobjem. Prej vidiš nasprotja in se ne spuščaš BV v nekaj, v kar ne verjameš.

Če pa dejansko nekdo samo išče nekoga za prebolet in ga potem zavrže, je pa grdo, kakor je skorpy napisala. Samo saj pravim.., probaš, če ne gre, ne gre. Nisi ne prvi ne zadnji, ki je končal z vezo. Tud umru ni še noben zarad tega (samomorilci ne štejejo).

@dizzy

Problem po koncu veze (če si ti tisti razočaran) je v tem, da imaš sesuto samozavest. In če imaš sesuto samozavest, se ti to vidi na kilometre,...oddajaš negativno energijo in takrat ženske ne boš dobil. Postaneš spet samozavesten, oddajaš pozitivno energijo in takoj naletiš na kako luštno...

Dekca je dobro napisal. Se samo podpišem. Vsak si je sam kriv, če minuto po koncu veze ugotovi, da je v bistvu zanemarjal svoje dobre prijatelje, družino itd...in da je ostal "sam".

Shando

Pripravnik
21. avg 2007
287
0
16
LJ
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Tako si oseba najde "partnerja" po parih mesecih ugotovi, da je potolažen/a in da ta oseba sploh ni to to, kot si je to mislil/a. Pa je polom spet tle
uf-1.gif
se strinjam s tabo ---- sem sam trenutno na tem po dolgih letih oziroma je na pol te poti moja ---- ni lahko niti za njo niti zame pa če zveni še tako pocukrano ---- to boli pa nimaš kaj pokazat
frown-1.gif

Smile

Pripravnik
10. sep 2007
67
0
6
sam to ti bom rekla...vse se vrača vse se plača. upam, da si si to dobro zapomnil, glede na to, da ti je prepovedala stike z mano in da si jo tako ubogal.... še dons ne morem verjet, da te je mela tko pod komando in ti njena copata.
sem vedela da bo tako in verjemi, da imam prešeren nasmeh na ustih.

zdej pa joki. se boš že še kej nauču v življenju....mal bolj razmišljat s svojo glavo.

Nazadnje uredil moderator:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Smile pravi:
sam to ti bom rekla...vse se vrača vse se plača. upam, da si si to dobro zapomnil, glede na to, da ti je prepovedala stike z mano in da si jo tako ubogal.... še dons ne morem verjet, da te je mela tko pod komando in ti njena copata.

zdej pa joki. se boš že še kej nauču v življenju....mal bolj razmišljat s svojo glavo.

hysterical-1.gif

dej mi samo povej kako ti je ime, da vidim če si slučajno ta k jo jz poznam. in če si, se kmalu vidiva
10.gif

Nazadnje urejeno:

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
kaj je Smile...
Očitno ti ni prav preveč pogodu, ker ti je (po tvojih besedah) zelo kosmatega in nesamozavestnega tipa z premajhnim tičom spelala druga?
Sj bo bol punca...
priden.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
za t.i. 'samo prijateljico' si presneto našpičena...Pravi prijatelji počakajo, da tudi tovrstne muhe zaljubljence minejo...namesto,da se kujaš, ga raje povabi na zmenek, pa bo volk sit ino koza cela.
grin1.gif

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
Smile, ti si kratkomalo
stupid-1.gif
Če je kdo posesiven in izvaja pritisk nad partnerji, si to ti... Ona je bla daleč od tega... Kako lahko rečeš vse se vrača vse se plača... Ti delaš sranje po forumu, ko bi morala osebne stvari zadržat zase, misliš pa samo na to, kako boš lahko komu škodila... Zadrži stvari, ki se ne tičejo foruma zase, pa boš marsikomu polepšala življenje... Temo medsebojni odnosi pa sama odpri in se tam izživljaj .Ta tema je namenjena nečemu drugemu...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Kakšen pa je zate idealen zmenek? Ob sončnem zahodu na copacabani v belih hlačah? Struna bo pa poskrbel za muziko...

Smile, ti se pa res lahko malo umiriš no. Saj sta že zdavnaj zaključila z dizzyem a ne?

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
En tak lušten pregovor, ki je mene vedno potolažil
smile-1.gif
:

It's better to love and lose, than to never have loved at all....

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik Smile pravi:

Ce imas zensko rad in ti za njo ni tezko cesa naredit, se te to ne naredi copate. Je pa res, da "prejsnje" nisem imel rad in da sem se obnje obnasal bolj kot ne "nesramno". Jaz ji nisem iskazoval ljubezni, ker je nisem imel rad, ona pa meni se prevec. No slika se potem obrne. Trenutno in zdaj ze bivso (dvakrat) imam neomejeno rad
wink-1.gif
Ce nisi potem si pa ze copata. Totih zensk nebom nikoli razumel.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
Citat:
potem pride ljubezen. in vse obrne na glavo. in ko ljubezen odide - sploh ne znaš več živet, kot si živel prej.

Tule mene najbolj zjebe, pa nisem tip, ki ,v trenutku ko dobi bejbo, ga ni več na spregled. V tistih trenutkih dneva, ko sn bil z njo, sn čist zgubljen. Kr niki lutaš, če se pa vržem v delo, so pa še vseeno tisti flashback-i.
Drgač pa Dizzy drž se, pa počak na pravo. Pa ka boš pršu u Žir gremo na ena,....,x pirov.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik Smile pravi:

Ce imas zensko rad in ti za njo ni tezko cesa naredit, se te to ne naredi copate. Je pa res, da "prejsnje" nisem imel rad in da sem se obnje obnasal bolj kot ne "nesramno". Jaz ji nisem iskazoval ljubezni, ker je nisem imel rad, ona pa meni se prevec. No slika se potem obrne. Trenutno in zdaj ze bivso (dvakrat) imam neomejeno rad
wink-1.gif
Ce nisi potem si pa ze copata. Totih zensk nebom nikoli razumel.

Eno je bit prijazen, drugo pa ko ona kontrolira cel potek veze. Kaj bosta jedla, kdaj bosta jedla, kateri film bosta gledala, kdaj se bo šlo s kolegi na pijačo, kdaj se bosta dobila, kje se bosta dobila, kdaj se ne bosta dobila, kam bosta šla na izlet, itd...itd...itd... Ko kljub temu, da je tebi nekaj boljše, kot njena ideja, tega ne poveš niti se ne zavzameš za to, si copata. To ni prijaznost, ampak brezhrbteničnost.