Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Jaz sem le skromen džentlmen. In se držim tradicije. Zakaj in kako, ti pač ne veš, ker ti spomin ne seže pol leta nazaj.
itak da mi seže. aja jz sm tist k je pojedu čokoladco k si jo prnesu škorpijonki
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Jaz sem le skromen džentlmen. In se držim tradicije. Zakaj in kako, ti pač ne veš, ker ti spomin ne seže pol leta nazaj.
Prasc požrešnCitat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
itak da mi seže. aja jz sm tist k je pojedu čokoladco k si jo prnesu škorpijonki
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Prasc požrešnCitat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Citat:
brez katere kar naenkrat ne moreš več živeti. enostavno nisi več to .
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Kompliciraš
Če se ti zapletaš z nekom, ki je ravno končal dlje trajajočo zvezo, dejansko misliš, da je v tebi najdu true love in oh in sploh? Dej no....
se strinjam s tabo ---- sem sam trenutno na tem po dolgih letih oziroma je na pol te poti moja ---- ni lahko niti za njo niti zame pa če zveni še tako pocukrano ---- to boli pa nimaš kaj pokazatCitat:
Uporabnik skorpy pravi:
Tako si oseba najde "partnerja" po parih mesecih ugotovi, da je potolažen/a in da ta oseba sploh ni to to, kot si je to mislil/a. Pa je polom spet tle
Citat:
Uporabnik Smile pravi:
sam to ti bom rekla...vse se vrača vse se plača. upam, da si si to dobro zapomnil, glede na to, da ti je prepovedala stike z mano in da si jo tako ubogal.... še dons ne morem verjet, da te je mela tko pod komando in ti njena copata.
sem vedela da bo tako in verjemi, da imam prešeren nasmeh na ustih.
zdej pa joki. se boš že še kej nauču v življenju....mal bolj razmišljat s svojo glavo.
Citat:
Uporabnik Smile pravi:
sam to ti bom rekla...vse se vrača vse se plača. upam, da si si to dobro zapomnil, glede na to, da ti je prepovedala stike z mano in da si jo tako ubogal.... še dons ne morem verjet, da te je mela tko pod komando in ti njena copata.
zdej pa joki. se boš že še kej nauču v življenju....mal bolj razmišljat s svojo glavo.
Citat:
potem pride ljubezen. in vse obrne na glavo. in ko ljubezen odide - sploh ne znaš več živet, kot si živel prej.
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik Smile pravi:
Ce imas zensko rad in ti za njo ni tezko cesa naredit, se te to ne naredi copate. Je pa res, da "prejsnje" nisem imel rad in da sem se obnje obnasal bolj kot ne "nesramno". Jaz ji nisem iskazoval ljubezni, ker je nisem imel rad, ona pa meni se prevec. No slika se potem obrne. Trenutno in zdaj ze bivso (dvakrat) imam neomejeno radCe nisi potem si pa ze copata. Totih zensk nebom nikoli razumel.