Citat:
Uporabnik PNG pravi:
sam kaj ko pa gre recimo za take stvari, ki se jih ne da spremenit, a vseeno velik (vse) pomenijo? npr. da ma tip res kratkega. Nisem mahnjena na (res) velke tiče, eno povprečje (+/- par cm) je čist ok...ampak ne predstavljam si, da bi se sprijaznila s tem, da bom celo življenje kvazi seksala s tičem, ki ga praktično ne čutiš. Al pa (boh ne dej) da se mu zarad ne vem česa ne more dvignit / mu pade dol med seksom itd....
Citat:
Predlagam, da za ozadje med občevanjem ne vrtiš več capoeira zvokov.
Citat:
kako si pa pokažete vašo surlo do fakistana, ko bi tip kej tazga o vas, svojim kolegom govoru
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
Citat:
kako si pa pokažete vašo surlo do fakistana, ko bi tip kej tazga o vas, svojim kolegom govoru
jah, to je pa pač sestavni del lajfa....itak, da ne pričakujem, da se tipi nč med sabo ne pogovarjate...če bi mi pa že pršlo kaj takega na ušesa, bi pa probala to spremenit, ne?
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
Citat:
Predlagam, da za ozadje med občevanjem ne vrtiš več capoeira zvokov.
o dol padanju nisem pisala iz lastnih izkušenj
Citat:
nekako dvomim, da bi tako popolno reagirala, ker posmehovanje ni nikomur všeč
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
Citat:
nekako dvomim, da bi tako popolno reagirala, ker posmehovanje ni nikomur všeč
sej tukaj ne gre za posmehovanje. Gre pač za razpravljanje o problemih, ki se pojavljajo v zvezi. Itak, da ne govoriš vseh podrobnosti (me tut ne zanima, v kakšnih položajih vse seksa moja frendica, razen če je debata recimo o tem, kaj nam paše, kdaj nam najlažje pride itd...), a s pogovorom o tem s frendicami včasih lahko najdeš rešitev, ki bo pomagala tebi in partnerju k boljšemu seksu. Sploh pa se to ne počne javno, ampak izključno v krogu oseb, ki jim popolnoma zaupaš in veš, da ne bodo tega trobile naokoli.
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
sem potrdil da je čudna logika ja
no ampak vsaj malo se potrudiš, nekatere se pa še malo nočejo.