Pot ljubezni

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Mogoče je bila ta definicija: Ženska je le odvečno meso okoli **zde.
smile-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
no pa smo le prišli do tega da sem prav napisal
grin1.gif

ok resno
tongue-1.gif
samo meni se še vedno zdi, da veliko ljudi raje konča, kot pa da bi se vsaj malo potrudili glede sexa. kot so že nekatere na tem forumu rekle, da one pa že ne bodo učile tipa kako se sexa. kar lahko pomeni, da ali le niso tako sposobne kot mislijo da so, ali pa da se jim je** in raje končajo zvezo

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ti si napisal, da je čudna logika,pa v bistvu ni
evil.gif

No, iskreno povedano se meni tudi ne da kaj preveč...saj se pogovarjaš, poveš kaj ti paše, kaj želiš, vprašaš njega isto,...pa prakticiraš, hočeš narest boljši sex, experimentiraš....samo če ne gre ne gre,...da bom pa do konca lajfa ob sexu, ki mi ne odgovarja, ne hvala
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
sem potrdil da je čudna logika ja
grin1.gif

no ampak vsaj malo se potrudiš, nekatere se pa še malo nočejo.
bonk.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
sam kaj ko pa gre recimo za take stvari, ki se jih ne da spremenit, a vseeno velik (vse) pomenijo? npr. da ma tip res kratkega. Nisem mahnjena na (res) velke tiče, eno povprečje (+/- par cm) je čist ok...ampak ne predstavljam si, da bi se sprijaznila s tem, da bom celo življenje kvazi seksala s tičem, ki ga praktično ne čutiš. Al pa (boh ne dej) da se mu zarad ne vem česa ne more dvignit / mu pade dol med seksom itd....
smirk-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ok s tem nimam problemov
grin1.gif
jah nevem kako potem reagirat. če ti ni za popestritev z raznimi pripomočki, pa je treba it narazen.

amm in kje je problem če mu dol pade? se pač mal potrudš in bo spet pokonc. pri teh zadevah gre po moje, za živčnost oz tip noče vas razočarat s tem da bi mu npr prehitro prišlo, da ne bo dobr sex... fajn je če se ne hiti preveč in da sta oba sproščena.
wink-1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
eh, ni nujno, da gre za hitenje...od kolegice tipu je tut potem, ko sta bla že precej časa skup, enostavno padel, če ni bil praktično nonstop vzdraževan.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
in kaj je tu kaj čudnega? tič ni narejen da stoji 24/7. ženske očitno ne razumete tega, ker vam ni potrebno nič "vzdrževat" pokonci.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
jah, ne vem... no... sem doživel že tudi 7 urni maraton (brez kakršnih koli kemičnih pomagal oz. pomagal na sploh), pa lahko rečem, da ni bilo problemov s stoječnostjo in trdoto. dobro, po orgazmu je malce uplahnil, ampak ga ni bilo problem čez par minut pognati nazaj v akcijo in trdoto. in mislim, (pa lahko bi tudi ona to potrdila, ako bi bilo mogoče) da je bil celo po vsakem seksu trši...

telovadba krepi...
grin1.gif

tako, da ne vem... a je kriva ona za to vzrževanost, ali samo okolje, ali pač moja fizična sposobnost, ne vem... da se pa kr zdržat, očitno.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
no sej o tem ti govorim, ne more bit skos trd, če ne "dela". če pa ti sexaš, pa itak ne bo kr v njej skup padu
tongue-1.gif