Pošta Slovenije

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.322
550
113
par let že s packegesenderjem, plačilo paypal, pride dpd iskat sprintaš nalimaš na skatlo tisti print.. daš do 5kg paket (spodaj pri naslovih nek drsnik), zna bit kak € več kot 16.
dober izkušnje.
Pa moraš sprintat in nalepit? Leta 2025 nimam tiskalnika doma:)) bom v službi:) sam vprašam... :)
Pretekle izkušnje s pošto, sem se potrudil in sprintal naslov na papir, nalepil. Da je res bilo jasno in lepo... pridem tja. Ne, ta mali listek izpolnite, pa potem ona pretipka in čez moje nalepi svoj papir... :cheer:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.235
11.262
113
mislim da ima celo ded printer/nalepke v kombiju in on lahko nalepi..vsaj vprašal me je če naslov že gor. Nisem testiral.
Jaz sicer sam to uredim. (tudi dostkrat kar v sluzbi sprintam)

Pošta je mimo nad 2 kg, razen bolj za čunga lunga države in mogoče kake oddaljene v evropi, grški otoki in podobno. Pa njihov sistem je pa itak 1950.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.798
6.564
113
Velik tehnološki preboj naše pošte: na številki 080 14 00 se boste lahko sedaj pogovarjali z umetno inteligenco tudi v narečjih.

Pošta Slovenije je prva, ki v kontaktnem centru uvaja glasovno asistentko s sposobnostjo naravnega pogovora v 12-ih slovenskih narečjih

MARIBOR, 10. februar 2025 – Pošta Slovenije v svojem kontaktnem centru uvaja najnaprednejšo inovacijo, ki temelji na najnovejših dosežkih umetne inteligence – glasovno asistentko Pio (Poštna interaktivna asistentka). Pia je prva glasovna asistentka v Sloveniji s sposobnostjo naravnega pogovora v slovenskem jeziku, ki presega osnovno prepoznavanje govora. Ima razvit lastni jezikovni model, prilagojen za razumevanje 12-ih slovenskih narečij, kar omogoča tekočo in intuitivno komunikacijo brez vnaprej določenih ukazov.

• Haha
Reactions: Robert in Fusionn

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.827
653
113
Velik tehnološki preboj naše pošte: na številki 080 14 00 se boste lahko sedaj pogovarjali z umetno inteligenco tudi v narečjih.

Pošta Slovenije je prva, ki v kontaktnem centru uvaja glasovno asistentko s sposobnostjo naravnega pogovora v 12-ih slovenskih narečjih

MARIBOR, 10. februar 2025 – Pošta Slovenije v svojem kontaktnem centru uvaja najnaprednejšo inovacijo, ki temelji na najnovejših dosežkih umetne inteligence – glasovno asistentko Pio (Poštna interaktivna asistentka). Pia je prva glasovna asistentka v Sloveniji s sposobnostjo naravnega pogovora v slovenskem jeziku, ki presega osnovno prepoznavanje govora. Ima razvit lastni jezikovni model, prilagojen za razumevanje 12-ih slovenskih narečij, kar omogoča tekočo in intuitivno komunikacijo brez vnaprej določenih ukazov.

Sliši se kot neomejeno zabave za vso družino hehehe

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.738
4.426
113
krucefiks moj avto pa samo v Nemščini razume, če mu rečem, da imam hladne jajce in mi vklopi gretje sedeža.