Nobeden ne pravi,da to ni res.Prosim pa,da se držiš tistega kar sem rekel in ne spreobračaš besed.Preberi si še enkrat prvi moj odgovor na Dekyjev komentar oziroma na vprašanje ki ga je zastavil uporabnik.
Kot prvo se je vprašanje nanašalo na
Samsung S4 in ne mi sedaj vmešavat neke Motorole,Nexuse,iphone....
Nobeden ni govoril o kakšnem "žegnu"
Ne rečem,da programsko opremo ne pregleda tudi operater ali pač zastopnik in
ja tudi jaz sem dobil od operaterja odgovor,citiram:
Sporočamo,da je uradni distributer za Slovenijo,za mobilne telefone Samsung,podjetje Janus Trade, d.o.o. in oni skrbijo za programsko opremo.
Toda še enkrat citiram moj odgovor in odgovor ki sem ga dobil po tem od zastopnika za uvoz Samsunga v Sloveniji.
Za programsko opremo in posodobitve je v celoti zadolžen proizvajalec.
Moje vprašanje na katerega sem prejel spodnji mail se je glasilo:
Pozdravljeni
Zanima me kdo vgrajuje programsko opremo "rome" v Samsung telefone kupljene preko operaterjev v Sloveniji?
Zanima me namreč kdo skrbi za posodobitve,kdo "naredi" posodobitev,ki jih prejme telefon,ki ima naloženo programsko opremo določenega operaterja.
Ali se programska oprema posodablja direktno preko operaterja ali so posodobitev odvisne od kogarkoli drugega.
Hvala za odgovor.
Lep pozdrav
Toliko o mojih argumentih.
Za nadaljna vprašanja pa se obrnite na zastopnika pa vam bodo oni razložili.Ker se mi ne da več ukvarjat z vami.In ne mi tukaj lepit nekih linkov,ki v praksi popolnoma nič ne pomenijo.
En kup ene teorije v praksi pa ena tema.