Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
V katerem desetletju si pa ti obtičal?
V prejšnjem, ko so še delali super strojčke.
Nokio primerja z androidom
1. Povej mi kater android telefon ima pomični gumb s katerim enostavno vključiš telefon ob malce daljšem držanju pa imaš v trenutku prižgano luč-meni zelo uporabno(grem zvečer na sprehod in ko pride mimo avto se tako enostavno osvetlim-pri androidih moraš najprej vklopiti zaslon, nato pa še vključiti neko aplikacijo za luč, skratka cela procedura).
2. Garminova navigacija dela, za razliko od večine androidov.
3. Ima ugasnjen zaslon pa hkrati prikazuje uro in datum, ob zgrešenem klicu ali smsu pa ti spredaj utripa lučka-tega spet nima noben android.
4. Ravno prav velik za v žep, za držanje v roki, 5-6 inčni zaslon na novih androidih je prevelik za v žep, prevelik za držanje v eni roki, prevelik za držanje na ušesu....
5. Preglednejši in bolj prilagodljivi meniji, začetni zasloni....
6. 8mpix fotoaparat, še vedno poseka skoraj vse android telefone, razen res najboljših.
7. Google ne dobi praktično čisto vseh podatkov o nas, kot pri android telefonih.
Dokler ne bomo imeli uporabnega omrežja LTE 700, 800, 900 ne bom menjal telefona, ker mi Nokia C7 nudi praktično vse kar rabim, ko pa bo tako omrežje ga bom pa pač prisiljen zamenjati za nov LTE telefon-upam, da se do takrat pojavi kak proizvajalec, ki bo spet delal uporabne telefone.