Posodobitev Androida?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
HTC-jev sense tudi ni od muh, tako kot sta predhodnika omenila vedno nekaj manjka, potem si pa"skoraj" na istem
tongue-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
uf, dolgo se nisem mogel potolažit, ko na samsungu nisem mogel imeti koledar widgeta, kot sem ga imel prej na htc-ju:)
takrat še ni blo nobenga pametenga appa. sedaj se že najde kaj. v tem času sem se pa navadil, pač kliknem na koledar in mi ga odpre:)
ne razumem pa samsunga zakaj ne polepša koledarja. od kje jim te driskaste barve in vse načičkano not. sedaj googlovga uporabljam.

http://smartphoneblogging.com/wp-content/gallery/htcsense/htcsense_calendar_widget_big.png

http://www.droiddog.com/wp-content/uploads/2013/06/Samsung_Calendar_4.png

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Nimam nič proti dodajanju uporabnih funkcionalnosti, me pa zelo moti, ko je izvedba amaterska in ko grejo kvarit UI dizajn. Motorola je primer kako se stvari streže (stock android UI, večina dodatkov se posodablja prek playstore), medtem ko sta samsung in lg popolni nasprotji.

Se popolnoma strinjam s tem postom:
https://plus.google.com/+ChristianGollner/posts/NgqNBbXrEc1

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Na katerem telefonu nisi mogel imeti widgeta?
smile-1.gif

Na Note 3 lahko imaš brez problema widget koledarja...je pa belo zelene barve
smile-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Otročje je trditi, da drugi proizvajalci poslabšujejo original verzijo Androida, pač dodajajo druge/dodatne funkcionalnosti. Še sreča, da je tako, saj bi bil life dolgočasen ob samo enem "sistemu", avtomobilu, tv-ju, etc.

Daj samo en samcat primer navedi, kjer je zasvinjana verzija boljsa od ciste od googla. Ga ni!

Nisem trdil, da je zasvinjana verzija boljša, ni pa nujno da je slabša, ker kar je za nekoga slabše je za drugega morda boljše
wink-1.gif

Primera ti žal ne morem dati, ker nimam GPE variante
redface-1.gif
, sem pa popolnoma zadovoljen s svojim zasvinjanim Z2, tudi HTC One ni za stran vreč, z drugimi pa žal nimam izkušenj.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pri Samsungu je odličen Blocking mode, kjer lahko nastaviš, da bi v izbranem času telefon ne teži z notifikacijami, da ne žmirka LCD lučka, da te lahko kličejo samo izbrani in še nekaj bombončkov.

sitiboj

Zelenc'
1. apr 2015
11
0
1
Zakaj se moj galaxy s4 ne posodobi na lilipop. Sedaj imam 4.4.2. Ali potrebno postaviti na tovarniške nastavitve. Telefon je kuplje pri Telemachu.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Ko bo posodobitve na voljo za tvoj IMEI od telefona ti bo telefon sam ponudil da ga posodobi...In povrnitev na tovarniške nastavitve nimajo veze z tem..
wink-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
O še kako ima..Ker po IMEI-jih spučajo posodobitvije... Tako so mi rekli pri Samsungu..če oni lažejo pol tudi jaz...
wink-1.gif

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Po IMEI-jih že spučajo posodobitvije.Toda posodobitve so najprej odvisne glede na regijo(CSC) programske opreme.
V njegovem primeru pač nasplošno za Telekom-(zaenkrat še vedno Mobitel-MOT)še niso izdali posodobitve na 5.0.1

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Ah no Deky spet kr neki
rolleyes-1.gif

Za programsko opremo in posodobitve je v celoti zadolžen proizvajalec.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.