Posodobitev Androida?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Kdo po tvoje je bolj zanesljiv kot uradni zastopnik Janus Trade in uradni serviser RAM2?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.870
694
113
Servis nima čisto nič s posodobitvami, tako da so oni tukaj še najmanj kredibilni. Distributer pa načeloma tudi nič, ampak ker se pri nas operaterjem s tem ne da ukvarjati, pač oni prevzamejo to "breme" testiranja. Lahko da pri Samsungu to res opravljajo operaterji, to je še edina logična razlaga za tvoje maile, kjer distributer ne ve nič o tem

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
17758-icon_confused.gif

Sedaj pa res ne vem kaj ti tukaj še ni jasno
bonk.gif
Vsi tako operater kot distributer in serviser so rekli,da je za to v celoti zadolžen proizvajalec v tem primeru Samsung.Tako da res ne vem več kakšne argumente bi še rad.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.870
694
113
Še enkrat: proizvajalec je na vezi z operaterji, ki vsak update stestirajo in potrdijo. Prej ne gre ven. To trdijo vsi moji viri, medtem ko tvoji to nekako zanemarijo. Ampak to je dejstvo, mimo katerega ne moreš iti.

Če pa ti po XY razlagah in argumentih še vedno ni jasno, potem pa tudi
bonk.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik sitiboj pravi:
Zakaj se moj galaxy s4 ne posodobi na lilipop. Sedaj imam 4.4.2. Ali potrebno postaviti na tovarniške nastavitve. Telefon je kuplje pri Telemachu.

greš na http://www.sammobile.com/firmwares pa potegneš enga dol, pa se ne sekiraš
wink-1.gif

na note 4 imam poljskega, na s4 imaš vrjetno tudi že mobitelovga in simobilovga, al pa kak open europe...

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Še enkrat: proizvajalec je na vezi z operaterji, ki vsak update stestirajo in potrdijo. Prej ne gre ven. To trdijo vsi moji viri, medtem ko tvoji to nekako zanemarijo. Ampak to je dejstvo, mimo katerega ne moreš iti.

Če pa ti po XY razlagah in argumentih še vedno ni jasno, potem pa tudi
bonk.gif
Te tvoje vire si lahko vtakneš nekam.Pa vzamem nazaj vse tiste pohvale,ker vidim da si ko fjakarsk konj,ki mu ne moreš nič dokazat.Razumem,da ne preneseš dejstva,da si v zmoti toda na žalost tako je.
Do sedaj nisem dobil nobenega dokaza oziroma argumenta,ki bi to tudi res potrdil.Že dve strani nabijaš nekaj v prazno brez kakšnih koli dokazov.
Pa kakšen "proizvajalec je na vezi z operaterji, ki vsak update stestirajo in potrdijo."
bonk.gif

Zapomni si enkrat za vselej,da operater nima nič s posodobitvami.
Še enkrat sem poslal mail vsem in dobil odgovor,da ne distributer ne operater nimata nič s posodobitvijo programske opreme temveč je za to odgovoren Samsung Slovenija.
Distributer-Uvoznik ob dobavi preveri,če je na telefonu nameščen ustrezen jezik to pa je tudi vse za testiranje in ustreznost programske opreme pa preverja Samsung Slovenija.
Upam,da ti bo po XY razlagah in argumentih to dovolj jasno.Če ne pa premakni svojo rit od računalnika in idi osebno do operaterja in uvoznika pa ti bodo osebno razložili.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
In veš kdo vodi Samsung Slovenija ? Janus Trade ki je zastopnik za Slovenijo...

Malo sem tudi sam brskal okoli stare maile itn...

Čisti primer ti bom povedal pred Samsungom sem imel LG telefon model Optimus 2x in ko sem spraševal zastopnika glede ene posodobitvije sem dobil od njih odgovor da so dobili v testiranje in če bo vse vredu da bo posodobitev spuščena do konc tedna in tako je bilo...

In za tem stojim kar sem napisal.. Ti pa izvoli v svojem stilu žalit vse pouprek kak si ti pameten vse veš ostali pa smo glupi..itn...

pa lep dan...

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.870
694
113
A ti pa si kaj boljši glede dopovedovanja? Še bolj si trmast
wink-1.gif

Samsung Slovenija ni enako kot "Samsung". To je lokalna firma, ki izvaja testiranje updatov samo za slovenske telefone. Enako kot to počne Vama Trade za LG. V splošnem je to delo operaterjev, pri nas pa se jim to pač ne da delati in to delo opravi nekdo drug.

Ti pa trdiš, da tega lokalnega preverjanja za določene naprave nihče ne izvaja, torej da zadeva pride direktno iz fabrike - kar pa seveda ni res. V ZDA in ostalih močnejših trgih to delajo operaterji in preden oni ne dajo blagoslova, update za njihove naprave pač ni na voljo.

Poglej si tisti infographic od HTCja. Pri vseh proizvajalcih je namreč enako.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
To spet ni res.Spet širiš napačne informacije.Janus je samo njihov partner oziroma distributer.
grims-1.gif

Deky boljš,da nehaš ker se samo brukaš.

Citat:
Uporabnik philips pravi:
A ti pa si kaj boljši glede dopovedovanja? Še bolj si trmast
wink-1.gif

Samsung Slovenija ni enako kot "Samsung". To je lokalna firma, ki izvaja testiranje updatov samo za slovenske telefone.
A ti sploh veš kaj pišeš.
bonk.gif

Sami sebe nekaj prepričujete.Mene ni treba.Jaz sem vam predstavil dovolj argumentov.Vi si pa to razlagajte po svoje.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Ja to so zastopniki za določene izdelke in Janus trade je zastopnik za mobilne telefone , tablice itn... in vse ostalo kar je povezano za telefoni in tablicami..

kaj drugega je Janus trade kot zastopnik za Slovenijo za Mobitele in tablice in še kaj...

Če gledaš firmo Motorola vse ostalo prodaja se v Sloveniji samo zastopnika za mobilni del ni in tako mobitelov od motorole ni v Sloveniji...

In nazadnje Samsung Slovenijo na FB strani vodi Janus Trade prevereno..

A ti pa izvoli trmarit naprej kolk ti je volja..
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Evo ti še uraden odgovor kdo je uvoznik in zastopnik za Slovenijo za mobilne telefone Samsung.. Tak da upam da boš sedaj dal mir z tem kdo je pameten in kdo ne..
priden.gif

Mail sem posalal na Ram 2 in kdo mi odgovarja pa se vidi ko je zastopnik a ne
evil.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.363
1.238
113
www.adriamedia.si
KSZ (sem šele zdaj tole prebral)
Ja, kot je Deky napisal, Janus uvaža telefone, je uvoznik. Ni pa zastopnik. Za to (zastopstvo) in s posodobitvami se ukvarja njihova (Samsungova) pisarna v Lj. (naslov je ene 2 posta višje). Oni tudi skrbijo za komunikacijo z operaterji. Skrbijo tudi za predstavitve novih izdelkov ipd.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Evo ti še uraden odgovor kdo je uvoznik in zastopnik za Slovenijo za mobilne telefone Samsung.. Tak da upam da boš sedaj dal mir z tem kdo je pameten in kdo ne..
priden.gif

Mail sem posalal na Ram 2 in kdo mi odgovarja pa se vidi ko je zastopnik a ne
evil.gif
Pač ne morem mimo tega sorry samo ne bom ti pustil nekaj kar nimaš prav.
Kaj naj ti rečem
bonk.gif
Na lep način se ti že ne da dopovedat,da nimaš pojma in da si nepismen.
Še svojih mailov ne znaš prebrat
bonk.gif

URADNO ZASTOPSTVO PA JE SAMSUNG PISARNA V LJUBLJANI,LETALIŠKA C.29a,1000 LJUBLJANA
Point cele zgodbe je,kdo je odgovoren za posodobitve.In to je Samsung Slovenija,ki ima URADNO ZASTOPSTVO ZA SAMSUNG v Sloveniji.
Ja sem pa par postov nazaj rekel:
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Ne rečem,da programsko opremo ne pregleda tudi operater ali pač zastopnik...
In da še enkrat raščistimo pojme kdo je kdo:
Janus Trade je uvoznik-distributer.
Proizvajalec oziroma zastopnik za Slovenijo je pa Samsung Slovenija,ki ima URADNO ZASTOPSTVO V LJUBLJANI,LETALIŠKA C.29a,1000 LJUBLJANA,ki pa je v kontaktu z
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
...updejti za Samsung gredo ven na Poljskem,kjer je njihov update center za evropo
In kdo ves čas trdi,da je zastopnik Janus?
bonk.gif

Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

In za tem stojim kar sem napisal..
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Ja to so zastopniki za določene izdelke in Janus trade je zastopnik za mobilne telefone , tablice itn... in vse ostalo kar je povezano za telefoni in tablicami..

kaj drugega je Janus trade kot zastopnik za Slovenijo za Mobitele in tablice in še kaj...

In nazadnje Samsung Slovenijo na FB strani vodi Janus Trade prevereno..
priden.gif

Flikca

Pripravnik
12. mar 2013
307
6
18
Škofja Loka
Berem jaz vse tole, pa mi nič več jasno. Zato imam eno neumesno vprašanje. Ima telefon LG Nexus 5. Kupljen v prosti prodaji (Mimovrste). Notri imam sim kartico od Debitela.

Kdo mi nadgradi oz. posodbi Android v telefonu?

A. LG
B. Google
C. Debitel
D. Vama Trade
E. Mimovrste?????
F. Drugo...

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Da še sam malo dodam
smile-1.gif

Janus Trade in RAM 2 je eno in isto t.j. povezane družbe z istimi družbeniki.

Samsung Slovenija ne obstaja, je pa na Letališki podružnica Samsung Electronics Austria GmbH.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Kolikor je meni znano, če je telefon unbrandan, potem LG, ki pošilja update po regijah. Čas prihoda posodobitve je torej odvisen, kje so pri Mimovrste telefone nabavili.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.263
3.898
113
Še sam se vmešam: prilagam ekransko sliko iz svojega Samsunga, kupljenega pri Mobitelu, ki ima zal le 170 MB sistemskega pomnilnika. Zaradi meni totalno nerabnih aplikacij je še tisto malo pomnilnika skoraj zabasano. Kako bi jih deinštaliral?
Še slikica:
2220773-SC20150505-104459.png

Priponke

• 2220773-SC20150505-104459.png
    2220773-SC20150505-104459.png
    70,4 KB · Ogledi: 340
Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.