Porušili bodo Tovarno Rog (končno)

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.041
1.262
113
42
Skvotanje je drgac stalnica v velikih evropskih mestih. Čist tko. Zanimivo da jih tam občine ne mečejo vn.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.917
-8.643
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Skvotanje je drgac stalnica v velikih evropskih mestih. Čist tko. Zanimivo da jih tam občine ne mečejo vn.
Seveda jih mečejo. Ko se preveč razpasejo, jih popucajo. Povsot. In nato na drugi lokaciji čez nekaj let... itd

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.810
5.918
113
Citat:
LJ ni ne veliko ne evropsko mesto
evil.gif
..

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.165
7.001
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ali pa iste metode kot med protesti 2012...ko so zamaskirani neznanci mirne proteste sprevrgli v nasilje... Takrat se je govorilo da naj bi zoki stal zadaj...ce pogledamo ROG - direkten interes ima prav zoki. Ali pa so podobnosti zgolj nakljucne

Kaj pa ti meniš o nocojšnjem dogodku? Je šlo za samoiniciativno dejanje neke skupine ljudi ali gre za bolj "klasične" prijeme, ki se jih uporabi, ko želiš znebiti določenih ljudi z določene lokacije in enostavno najameš neko tako grupo?
Jaz menim da tudi ce je bila stvar narocena z namenom da bi rogovci odsli je tisti, ki je to narocil, izjemno slab strateg in analitik. Namrec skrajni levicarji in anarhisti (ki roko na srce tvorijo jedro takih skvoterskih grup) so vajeni nasilja in precej dobro delujejo v takih okoliscinah. In takle napad je samo poskrbel da se bodo bolje organizirali. Zadevo se resi z odklopom vide in elektrike. Pa kak jammer wifija in telefonov. Pac srednjevesko izcrpavanje.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Seveda jih mečejo. Ko se preveč razpasejo, jih popucajo. Povsot. In nato na drugi lokaciji čez nekaj let... itd
Tale je že 45 let. So jih pa tudi že hoteli izselit, pa se niso pustili.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.917
-8.643
113
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Tale je že 45 let. So jih pa tudi že hoteli izselit, pa se niso pustili.
In
confused-1.gif

10000+, ki jih popucajo pa ne šteješ
confused-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.041
1.262
113
42
Mi imamo pa enega pa še ta je mali. Pa dejmo še tega zjebat. Še vedno nevem koga motijo teli skvoterji v Rogu. Itak so že miljon cajta tam. Noben tam ne živi. Sej ni elektrike niti vode. Pač folk ki živi svoje življenje.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.428
3.734
113
A veš ko so popucal vrtičkarje... folk ki je živel svoje življenje. Pa plačevali so, za razliko od Rogovcev.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.196
113
www.adriamedia.si
Citat:
Mi imamo pa enega pa še ta je mali. Pa dejmo še tega zjebat. Še vedno nevem koga motijo teli skvoterji v Rogu. Itak so že miljon cajta tam. Noben tam ne živi. Sej ni elektrike niti vode. Pač folk ki živi svoje življenje.

Motijo lastnika zemljišča.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.915
-386
113
no, pol se nej on ukvarja z njimi, ne pa vi po forumih in razni skupinski debili...

jest5

Guru
18. avg 2007
25.917
-8.643
113
Saj se on ukvarja z njimi.
Sicer pa si verjetno tudi proti vsem akcijam "save Rog" grupe ane?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.041
1.262
113
42
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:

Motijo lastnika zemljišča.

Prej ga 10 let niso zdej pa ko bo pobral nek posel so pa kr naenkrat v napoto. Pa mene ne motijo. Ali pač jaz tudi nisem po eni strani lastnik roga

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Spet enostransko lajanje ultralevicarjev in "zagovornikov" clovekovih pravic, ko gre za njihovo stran in dobro. Pa dobro, naselite si jih na vrtu, oddajte jim gozd, jaso, parcelo!! Teh imamo v sloveniji nestevilo!

Spet ste polni ust dreka! Ko gre za res pa rep med noge.
Ajde vzemite jih domov. Imam dva taksna pacienta skvoterja v druzini in sta najbolj lena clana druzine. Zapohana in pijana cele dneve, kvazi umetnika, ceprav jih 4 letni otrok scat pelje v risanju slik.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.040
5.648
113
To je tako kot da ju3 pridem jaz skvotat v tvoje stamovanje...najbrz bi bil vesel...sploh ce bi ti zacel tezit s svojimi pogoji...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.915
-386
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Saj se on ukvarja z njimi.
Sicer pa si verjetno tudi proti vsem akcijam "save Rog" grupe ane?

sploh ne vem kaksne akcije majo... vidim sam en kup nestrpnih komentarjev... da ne omenjam tistega napada...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.915
-386
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
To je tako kot da ju3 pridem jaz skvotat v tvoje stamovanje...najbrz bi bil vesel...sploh ce bi ti zacel tezit s svojimi pogoji...

haha isti uporabniki, isti komentarji... kot v tisti sosednji temi...