Imaš posnetke na netu, Google itSe pravi, da boš zadevo pojasnil in povedal, kje so dokazi,, pa da pošljem na policijo,da se ne mučijo?
Imaš posnetke na netu, Google itSe pravi, da boš zadevo pojasnil in povedal, kje so dokazi,, pa da pošljem na policijo,da se ne mučijo?
Se pravi, da boš zadevo pojasnil in povedal, kje so dokazi,, pa da pošljem na policijo,da se ne mučijo?
Torej se strinjava, da je Zemlja ravna, ker tako pravijo ?Imaš posnetke na netu, Google it
Identična simbola. Človek bi rekel, da ju je nasprejala ista oseba.
Še enkrat!Mucek, tudi jaz delam celo življenje, pa mi ne pade na pamet, da bi uničeval našo imovino. Briga me ali so to po tvoje antifa pičke ali stari penziči, to ni način.
Branko, samo zate bom še enkrat ponovil, obsojam vsakršno nasilje in uničevanje skupne imovine. Sem bil dovolj jasen, da me boš še ti razumel?Še enkrat!
Pa niso bili upokojenci. Lahko vaše ktivnosti limamo še in še. Tisto, k' ste svoj Rog pomamal
Poglej priponko 80917
Še enkrat!
Pa niso bili upokojenci. Lahko vaše ktivnosti limamo še in še. Tisto, k' ste svoj Rog pomamal
Poglej priponko 80917
Ma dej težit bumbar, pogooglaj če te zanima.Torej se strinjava, da je Zemlja ravna, ker tako pravijo ?
Tole je posnetek parlamenta iz leta 2010 - na oblasti je bila vlada Boruta Pahorja (in Katarine Kresal & Senica)Še enkrat!
Poglej priponko 80917
Sam jansa jih je vodilTole je posnetek parlamenta iz leta 2010 - na oblasti je bila vlada Boruta Pahorja (in Katarine Kresal & Senica)
Tak je bil po protestih , ki ga je organiziral ŠOS. Takratna predsednica ŠOS-a je bila Katja Šoba.
Ta Katja Šoba (leto kasneje):
Katja Šoba: Odločila sem se aktivno participirati pri spremembah na boljše in za to izbrala najboljšo stranko
Intervju z bivšo predsednico Študentske organizacije Slovenije (ŠOS) Katjo Šoba. Katja Šoba je stara 27 let in po izobrazbi profesorica sociologije in geografije. V življenju se drži dveh misli: Konfucijeve, da veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, temveč da se po padcu pobereš in pa R...www.sds.si
Niso bili upokojenci, res je. Bili so študentje. Ki jih je vodil ....?