Poroka bo !!!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.339
7.092
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik X3m pravi:
KSZ

Mater, ste zavozili. To ni bil namen posta ... aja, Alter ...
uf-1.gif
da se vrnem.... Sandrin izbranec je pa malo podoben alkoholiku. Alter alkoholik ne v luft skocit, moras prav razumeti

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ne razumes. Meni je postalo jasno.
smirk-1.gif

Lahko se zajebavas iz Cigana, krivis Pedra za propad civilizacije, Cefurju razlagas, kako naj gre nazaj domov, ni problema - to je druzbeno sprejemljivo.

Ampak, iz pravega, klenega Slovenca, delavnega cloveka, se delati norca? Nyet! Nein! Ne! To je pa bogoskrunstvo! Zato pa mamo cigane!

No, samo da smo vsi zadovoljni
smile-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
škoda da se ima evrofil za takega "svetovljana" razumnika zagovornika... a tukaj se vidi da je popolnoma omejen, s ogoromno sovražnosi v sebi do drugačnih. nestrpen do ljudi ki niso po njegovem okusu. zaničevalen... zanimivo, da zna biti tako pokroviteljski do ciganov pedrov itd a do malo drugačnega parčka, ki se imata rada, pa goji tako sovražtvo... tukaj se vidi kdo je omejen s malimi možganskimi kapacitetami, evrofil sočustvujem s teboj...

Sovrastvo? Kje pa. Bog jima daj srece, zdravlja, veselja in otrok z dreadlocksi. Ce imata onadva tezave v druzbi je resitev obisk pri frizerju in odstranitev piercingov.

A cigana bomo pa v Arielu oprali, da bo bel? :D

(Ampak ja, kot sem rekel, razumem, iz Slovenca se ne smes delati norca.)

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.980
113
40
MB
otrok bo pa jošt ali rožle ... ker kolk vidim zadnje čase gorenjci ne znajo drugega imena dat pubecam
grin1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Pa da še jaz malo pokomentiram. Pred tem, naj za užaljene RKC čistune povem, da sem grd kot sam Satan. Imam plešo, preostanek so sivi lasje, sem škrbast, grd ko svi.nja, nos imam tako dolg, da lahko pod tušem kadim, pa mi čik ne ugasne, sem koščen ampak imam velik vamp, kosmat sem po hrbtu, gubast,...
Ampak se ne kažem drugim na ogled, tako kot se omenjeni par. Meni se zdita tak lep rasta par, ki se imata rada in jima privoščim, da bosta srečna do konca življenja. Malo sta čudna, ampak v slovenski družbi ne izstopata preveč, saj smo mala, ampak raznolika dežela. Glasoval ne bom ne za njiju ne za kakšen drug par, ker so mi takšni Kmečka poroka Nedeljskega dnevnika style dogodki malo mimo (vem, grdo od mene, čistokrvnega Slovenca).
Še enkrat: najbrž sta se sama prijavila, tako da sta lahko računala, da bo na njun videz padel kakšen komentar. Če pa ju kdo pozna osebno kot par, naj o tem pove kaj več.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Glej, mogoce bos razumel v majnih besedah:

1) Res je, predalec sem sel - zajeb na celi crti, ne bom vec.
2) Cigan si ne more pomagati, da je cigan, tako kot si "[censored]" ne more pomagati da je "[censored]".
3) Frizer je v vsaki slovenski vasi.

Ce se bos pa zdaj obesal na to, da se meni zdi, da obstaja obcutna razlika med skupino, ki je po definiciji marginalizirana zaradi rase ali spolne usmerjenosti, in nekom, ki se namenoma spremeni v pustno semo 365 dni v letu - tudi prav. Zame spadajo v isto skupino kot kalimeri, ki v sosednji temi cvilijo, da jim Zavod Za zaposlovanje ne zrihta sluzbe - nima nobene veze z "visjo silo" - sami so to zavestno izbrali. ce sem pa zaradi tega selektivno nestrpen - tudi prav - here, pa naj drugi presodijo o tem, tako kot takrat, ko jaz popizdim nad tem, da bi nekdo cigane postavil v vrsto, da bi sparal na nabojih.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.142
319
83
Men sta pa prov simpatična. Pa ko vas j.., važn da se mata rada in jima je lepo skup.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Glej, mogoce bos razumel v majnih besedah:

1) Res je, predalec sem sel - zajeb na celi crti, ne bom vec.
2) Cigan si ne more pomagati, da je cigan, tako kot si "[censored]" ne more pomagati da je "[censored]".
3) Frizer je v vsaki slovenski vasi.

Ce se bos pa zdaj obesal na to, da se meni zdi, da obstaja obcutna razlika med skupino, ki je po definiciji marginalizirana zaradi rase ali spolne usmerjenosti, in nekom, ki se namenoma spremeni v pustno semo 365 dni v letu - tudi prav. Zame spadajo v isto skupino kot kalimeri, ki v sosednji temi cvilijo, da jim Zavod Za zaposlovanje ne zrihta sluzbe - nima nobene veze z "visjo silo" - sami so to zavestno izbrali. ce sem pa zaradi tega selektivno nestrpen - tudi prav - here, pa naj drugi presodijo o tem, tako kot takrat, ko jaz popizdim nad tem, da bi nekdo cigane postavil v vrsto, da bi sparal na nabojih.

Se eden v vrsti k misl da je nekaj vec, kot da tega se ni bilo opaziti do sedaj v slogu pisanja.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Dsj dej, kaj blutiš. Zajebal si na celi črti in sedaj lepovičiš....
bonk.gif

Da ne bo pomote - priznam, da sem zajebal, ker sem komentiral klenega Slovenca. Se bom drugic tako kot ostali spravil na cigana, pa bo vse prav!

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:

Se eden v vrsti k misl da je nekaj vec, kot da tega se ni bilo opaziti do sedaj v slogu pisanja.

Ampak res, kako da niste? Zdaj se pa opravicujem, moram it zatirat delavce (zal nimam nobenega klenega Slovenskega pri roki) in gledat, ce pridno jedo svojo potico.

EDIT: Prosim za titulo: Slovenofobincni Tajkun

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Malce preveč ostro ste napadl Evrofila
smile-1.gif
.

Jaz ko sem videl slike, sem se tudi smejal kot budala.

Moj komentar?

Nezanimivi, dolgočasni, brezvezni pari, ki jih je na tone. Tudi na preslabo mešanje genskega materiala sem posmislil, priznam
smile-1.gif
.

Disclaimer: imam napake, ampak sem lep
smile-1.gif
.

LP,
PIC

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Meni se zdi, da nisi zajebal. Komentar je bil narejen na podlagi videnega in ker smo ljudje vizualana bitja, sklepam, da si komentiral njihov/njun videz in ne sposobnosti. Meni povsem normalno, je pa potrebno zadeve pogledati širše. Simple. Zdaj, če sem kaj več kot drugi, potem prav, jaz tega nisem napisal.
smile-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Meni se zdi, da nisi zajebal. Komentar je bil narejen na podlagi videnega in ker smo ljudje vizualana bitja, sklepam, da si komentiral njihov/njun videz in ne sposobnosti. Meni povsem normalno, je pa potrebno zadeve pogledati širše. Simple. Zdaj, če sem kaj več kot drugi, potem prav, jaz tega nisem napisal.
smile-1.gif

Ma ne, imajo prav - zajebal sem, ker sem sploh komentiral. Jasno, da folk pricakuje, da bom, ce se mi zdi zloraba ene skupine neprimerna to posplosil na vse - tudi tiste, ki si pri tem lahko na preprost nacin pomagajo. (Jaz in Ghandi sva ko brata.press).

Zato sem se sedaj odlocil, da bom podpiral tako Occupy in Anonymous kot "Svetovno Bancnisko Zaroto", se postavil na stran Izraela in Irana v njunem trenutnem sporu, in, jasno, podprl ljudstvo Afganistana v njihovem boju proti Ameriskemu okupatorju, in Ameriki pomagal podjarmiti Afganistansko zalego.

Samo, da ne bom izpadel dvolicen, se razume. Zdaj pa moram res it, moram se namrec iti izobraziti v prednostih pedofilije, neverjetno ucinkovitostjo homeopatskih zdravil in nenazadnje, sprejeti Jezusa v svoje srce.