da se vrnem.... Sandrin izbranec je pa malo podoben alkoholiku. Alter alkoholik ne v luft skocit, moras prav razumetiCitat:
Uporabnik X3m pravi:
KSZ
Mater, ste zavozili. To ni bil namen posta ... aja, Alter ...![]()
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
zanimivo, da zna biti tako pokroviteljski do ciganov pedrov itd a do malo drugačnega parčka, ki se imata rada, pa goji tako sovražtvo...
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
škoda da se ima evrofil za takega "svetovljana" razumnika zagovornika... a tukaj se vidi da je popolnoma omejen, s ogoromno sovražnosi v sebi do drugačnih. nestrpen do ljudi ki niso po njegovem okusu. zaničevalen... zanimivo, da zna biti tako pokroviteljski do ciganov pedrov itd a do malo drugačnega parčka, ki se imata rada, pa goji tako sovražtvo... tukaj se vidi kdo je omejen s malimi možganskimi kapacitetami, evrofil sočustvujem s teboj...
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Glej, mogoce bos razumel v majnih besedah:
1) Res je, predalec sem sel - zajeb na celi crti, ne bom vec.
2) Cigan si ne more pomagati, da je cigan, tako kot si "[censored]" ne more pomagati da je "[censored]".
3) Frizer je v vsaki slovenski vasi.
Ce se bos pa zdaj obesal na to, da se meni zdi, da obstaja obcutna razlika med skupino, ki je po definiciji marginalizirana zaradi rase ali spolne usmerjenosti, in nekom, ki se namenoma spremeni v pustno semo 365 dni v letu - tudi prav. Zame spadajo v isto skupino kot kalimeri, ki v sosednji temi cvilijo, da jim Zavod Za zaposlovanje ne zrihta sluzbe - nima nobene veze z "visjo silo" - sami so to zavestno izbrali. ce sem pa zaradi tega selektivno nestrpen - tudi prav - here, pa naj drugi presodijo o tem, tako kot takrat, ko jaz popizdim nad tem, da bi nekdo cigane postavil v vrsto, da bi sparal na nabojih.
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Men sta pa prov simpatična. Pa ko vas j.., važn da se mata rada in jima je lepo skup.
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Dsj dej, kaj blutiš. Zajebal si na celi črti in sedaj lepovičiš....![]()
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Se eden v vrsti k misl da je nekaj vec, kot da tega se ni bilo opaziti do sedaj v slogu pisanja.
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Meni se zdi, da nisi zajebal. Komentar je bil narejen na podlagi videnega in ker smo ljudje vizualana bitja, sklepam, da si komentiral njihov/njun videz in ne sposobnosti. Meni povsem normalno, je pa potrebno zadeve pogledati širše. Simple. Zdaj, če sem kaj več kot drugi, potem prav, jaz tega nisem napisal.![]()