@brane_new
Glede na to, da imaš nuvija vidnega v explorer-ju bova nadaljevala od tu naprej
Preneseš in naložiš na Pc ta program
Klik
zraven imaš priloženo slikovno navodilo in tako nastavi in ti bo nuvija sformatiralo ( brez panike, to je preverjeno da dela kot mora )
Ko je formatiranje končano je najboljše da daš gor datoteke iz backupa, ki ga imaš od prvega dne ( ta je sigurno OK )
( upam, da si prvi dan naredil backup s tehniko kopiraj/prilepi in da nisi za backup uporabil programa garmin express)
Sedaj moraš odpret mapo Original in v njej odpreš updater in nuvija izklopiš in ponovno vklopiš, daš prst v levi zgornji kot ekrana, da ti ga updater prepozna v pre boot in klikneš OK in ti ga bo flešalo.
Namreč ko flešaš z mapo za popravit spremeniš nuvija tako, da se obnaša kot navaden usb ključek, da bo pa nuvi postal nazaj navigacijska naprava pa moraš flešat z vsebino mape Original, če tega ne boš naredil bo nuvi stal v nedogled na začetnem zaslonu.
Ko boš flešal z updaterjem iz mape Original se ti bo nuvi normalno vklopil in delal tako kot je delal ko si ga kupil
Sedaj pa greva na posodabljanje kart:
Garmin express je znan po tem da vsake toliko ne dela kot bi moral in pride do težav pri prenosu kart.
Lahko probaš še enkrat prenest karte z garmin express in bo po vsej verjetnosti tokrat šlo skozi kot mora, drugače nas pa večina še vedno uporablja program mapupdater za posodabljanje kart.
Če ti še kaj ni razumljivo samo vprašaj pa ti bom razložil.
p.s.
Tudi za tiste malo " trše " imamo rešitev
Do sedaj, če kljub obširnim navodilom komu ni šlo popravit smo zadevo rešili tako, da so si ti uporabniki naložili program Team viewer, mi na ZS ali mail poslali ID in geslo in sem se povezal na njihov PC in smo zadevo uredili.
Ta program ima tudi možnost dopisovanja in tako lahko preko tega uporabniku napišem kaj mora v določenem trenutku storiti.
Če ti kljub zgornjim navodilom ne bo razumljivo kako zadevo izpeljat in če si za pomoč preko Team viewer mi javi in bova zadevo uredila.
p.s.2
Če bi me rad skritiziral imaš prosto pot, ne bom ti nič zameril