Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Hotel sem naložit nove karte na kartico. Pustil sem čez noč in zjutraj je samo pisalo na nuviju garmin na računalniku pa nič. Ko sem ga izklopil z usbja se je ugasil. Hotel sem ga prižgat pa je samo par sekund se pokazal napis garmin. Poiskal sem na netu in našel ta forum. Šel sem po korakih kot je pisalo ampak brez uspeha še vedno je isto.
Sedaj imaš dostop do notranjega pomnilnika nuvija?
Probaj še enkrat v pre boot flešat z vesbino mape Original in javi, če se ti bo sedaj nuvi vklopil. ( SD kartice ne smeš imet v nuviju)
Nuvija odklopi iz Pc in računalnik ponovno zaženi in priklopi nuvija nazaj na Pc in potem ti mora flešat brez te napake.
Med flešanjem drži cel čas prst v levem zgornjem kotu zaslona.
Če ti bo po ponovnem zagonu nuvija zopet javilo to napako mi javi in bova probala nekaj drugega.
Hval lepa še enkrat! Sem že mislil da bom moral it po novega. Res je že star ma mi odgovarja in kaj boljšega ne rabim. Hvala za hitro pomoč in ves ostali suport! LP Tomaž
Upam, da ob naslednji posodobitvi kart ne boš naletel na isti problem kot sedaj.
Očitno je prišlo do neke napake med prenosom karte in je potem vse zaštekalo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.