Pop TV in Kanal A plačljiva

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.747
113
EU
Še vedno traja akcija. Pozabiš se odjaviti do izteka roka in si gotof. Fašeš naročnino sedem ojrov
bonk.gif

Verjetno računajo na pozabljivost. Zato se rajši ne prijavljam
evil.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.184
3.644
113
Marlbor
Samo res, kako ti zakasirajo? Sem se tudi sam prijavil, nobene identifikacije ne rabiš opraviti.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.583
3.948
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Samo res, kako ti zakasirajo? Sem se tudi sam prijavil, nobene identifikacije ne rabiš opraviti.
Seveda jo, prek telefona. Vsaj pred nedavnim je bilo tako.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik Mobisux pravi:
Se vam zdi, da je oglaševanje na televiziji prepogosto?
http://www.zurnal24.si/tv-oglasi-tujcem-opozorilo-slovencem-denarne-kazni-clanek-280775
zanimivo mnenje od ProPlus na koncu članka:
"Sami menijo, da so gledalci v vsakem primeru najbolj strog in ultimativni regulator, njihove "kazni" so na dolgi rok lahko zelo hude."

skratka, namesto da pišete na forumu, kako ne boste pristali na podražitev kabelske naročnine za 5 EUR, raje pišite svojemu operaterju. jaz sem mu že poslal mail, v katerem sem rekel, da bom raje odjavil TV ali menjal operaterja, kot da bi plačeval 5 EUR za POP+A

22. jul 2007
13.583
1.767
113
124
Upam, da se bodo znašli na dodatnem paketu pri našem operaterju.
shrani.si
[/URL][/img]

Nazadnje urejeno:

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.562
464
83
Citat:
Uporabnik sass pravi:
Citat:
Uporabnik Mobisux pravi:
Se vam zdi, da je oglaševanje na televiziji prepogosto?
http://www.zurnal24.si/tv-oglasi-tujcem-opozorilo-slovencem-denarne-kazni-clanek-280775
zanimivo mnenje od ProPlus na koncu članka:
"Sami menijo, da so gledalci v vsakem primeru najbolj strog in ultimativni regulator, njihove "kazni" so na dolgi rok lahko zelo hude."

skratka, namesto da pišete na forumu, kako ne boste pristali na podražitev kabelske naročnine za 5 EUR, raje pišite svojemu operaterju. jaz sem mu že poslal mail, v katerem sem rekel, da bom raje odjavil TV ali menjal operaterja, kot da bi plačeval 5 EUR za POP+A
"Hišni forum" operaterja je kar ustrezno mesto za to temo. Če pošlješ na info@ bo en zdolgočasen študentek le DEL stisnil. Splošne forume kot je tale pa tudi marsikdo bere.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
tudi to je opcija. s to razliko, da na mail ponavani pošlješ sporočilo z imenom in priimkom, medtem ko na hišnem forumu se skrivaš za psevdonimom. če sploh obstaja hišni forum (telemach, T-2?).
vsekakor pa bolje, kot če grožnje objavljaš na nekem XYZ forumu.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Jaz bom glasoval kar z denarnico.

Če so gospodje na pop tv in podobnih izgubili stik z realnostjo, jih bomo kmalu spravili k pameti. Tako kot so se zgodile volitve v ZDA.
Ker tiste serije in filmi narezani na tanko kot salama, vmes pa debeli kosi kruha v obliki reklam, to pač ne bo nihče gledal, sploh pa proti plačilu.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Še vedno traja akcija. Pozabiš se odjaviti do izteka roka in si gotof. Fašeš naročnino sedem ojrov
bonk.gif

Verjetno računajo na pozabljivost. Zato se rajši ne prijavljam
evil.gif

Enostavno se odjavis takoj, ko se prijavis.... in lahko uporabljas dokler velja brezplacna uporaba...

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.562
464
83
Citat:
Uporabnik sass pravi:
tudi to je opcija. s to razliko, da na mail ponavani pošlješ sporočilo z imenom in priimkom, medtem ko na hišnem forumu se skrivaš za psevdonimom. če sploh obstaja hišni forum (telemach, T-2?).
vsekakor pa bolje, kot če grožnje objavljaš na nekem XYZ forumu.
T-2 ima neuraden hišni forum s solidno aktivno udeležbo zaposlenih.
V bistvu se kot aktiven uporabnik na hišnem forumu ne skrivaš, ker si je že kaj reševal /spraševal privat in te člani foruma zaposleni pri ISP poznajo.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.747
113
EU
Sosed v penziji je nekaj sfrkal kanale na pilotu DVBT sprejemnika in sem mu moral znova nastavljati. Dobi sliko prek antene.
Omenil sem da popovci kmalu prenehajo oddajati po zraku in zahtevajo plačilo.
Odgovor: "Ne dam ni centa, ker že plačujem RTV-ju. Zvečer ne bom nič gledal in odšel prej spat"
hysterical-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
314
83
Pop TV in Kanal A ter Planet TV plačljivi....a zato ni več nobenega filma zdej ob 20.00, same neke bedarije? Sej ne, da je bil prej tako uro zmer dober film, proti koncu sami umri pokončko 68, ampak kdaj je pa bil kakšen gledljiv.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.200
3.825
113
ksz...

Par starejšim ljudem sem namenil da Pop-tv namerava zaračunavati program. Presenetljivo je bila reakcija da bi v tem primeru raje odpovedali te programe. In to ljudje, ki veliko gledajo razne usodno vino in podobno.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Na žalost je tako da večini upokojenske populacije 5€ nepotrebnega mesečnega stroška veliko pomeni...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
To bo zanimiv eksperiment, predvsem me zanima koliko bodo izgubili pogajalsko moč pri oglaševalcih, ker bo gledanost manjša.