Za razliko od tvojega pametovanja, sem jaz že nekaj naredil.Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Mtl ne pametovat prevec, ker ni ravno tako simpl in na tocno to karto ti cigani igrajo. Jaz hocem gledat dolocene programe in jih nocem komplet vse odjavit, zato ker so mi ti cigani vtaknili to zraven.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Za razliko od tvojega pametovanja, sem jaz že nekaj naredil.
Jah, če rad gledaš tudi samo en program, potem je odočitev lahka. Ti je tisti program vreden x+5 EUR oz. kolikor že bo cena? Če ja, plačaš in si tiho, če ne, pač odjaviš in ne boš gledal programa . Simpl ko pasulj.
Najlažje je pa po netu stresat jamBranje in nič naredit. Ker vedno je nek ''izgovor''. In zaključit s tem, da je to pa čista svinjarija in klicat vse možne institucije na pomoč.
Jaz to situacijo vidim popolnoma čisto: pač čista oblika kapitalizma in stranke lahko enostavno nasadite/nasadimo vse ponudnike, ki bi hoteli kaj takega izvesti (izjema je RTV): vote with your money. Garantiram, da če bi se to zgodilo, bi se katerikoli ponudnik po parih mesecih vrnil nazaj na brezplačno varianto. Ovce se pa striže...
Pa ne mislit, da se bo končalo pri tem, če bo zadeva šla čez.Je še precej ''inovativnih'' prijemov za striženje ovc v pripravi.
V bistvu naj POPTV plačuje zato, da se ga predvaja. Če ne bo plačal, lahko zaprejo in se lotijo kakšnega drugega posla.Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Kako lahko v normalni državi zahteva neka TV kaj bodo kabelski operaterji naredili in kaj ne. Zato, pa smo kjer smo. Jaz da sem kabelski operater bi postavljal pogoje televizijskim hišam in ne ravno obratno.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Odjavi TV, zamenja operaterja, ne le Pop TV.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Eh...
Vem, da si toliko pameten, da te ni treba za roko peljat k alternativi/rešitvi.
Nikjer pa nisem pisal, da morda ne bo kaj žrtvovanja zraven.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Če imaš potegnjen še telefonski kabel, potem lahko običajno izbiraš še med Amis in Siol.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Net, pa gledaš preko neta. Andoid preko HDMIja. Netflix, Amazon Prime kmalu. Antena in imaš dvbt.
Na koncu se lahko pa še preseliš kam, kjer imaš več izbire.