Pop TV in Kanal A plačljiva

I

Izbrisan uporabnik #488

Operaterji bodo zahinavili in ne bodo upali dati na izbiro, tega se bojim...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.150
3.615
113
Marlbor
Upam, da se bo našel operater, ki bo zavohal tržno nišo in ponudil paket brez teh prisklednikov.

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem pri monopolistu telemachu, kjer se bojim, da bodo spet nategnili potrošnika

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.489
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Za ogled reklam in med reklamami sem in tja celo nekaj minutk vsebine (kakrsnekoli ze) bi morali gledalci dobiti placano... ne pa, da morajo za to se placevati vec kot dosedaj ... Ze sedaj jim morajo menda kabelski operaterji placevati ... recimo za HD ali pa za "ogled nazaj" ...

I

Izbrisan uporabnik #488

Precej neurejeno področje je to, vsaj tako zgleda, regulator pa očitno ne reagira.

Že to, da ti vsilijo tv poleg interneta, ki ga ne moreš imeti samostojno

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Prej ali slej bodo vsi dali obvestilo,če se ne strinjaš lahko brezplačno odpoveš pogodbo, pol se pa [cenzura]. Kam boš pa šel, če bo povsod isto.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.750
799
113
toti Maribor
Nekdo, ki je malo vešč, lahko naredi skupno peticijo za vse uporabnike Telemach-a ločeno, potem za Telekom itd. Tej bandi je potrebno enkrat dokazat, da živijo od nas in ne mi od njih.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.489
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Precej neurejeno področje je to, vsaj tako zgleda, regulator pa očitno ne reagira.

Kaj ne mores imeti samostojno? Internet ali TV? Kolikor vem, imas lahko oboje loceno... vsaj pri teh operaterjih, kjer sem pogledal ... je pa tako, da je razlika v ceni majhna
smile-1.gif
...

I

Izbrisan uporabnik #488

Je neka možnost za "firme", res pa je mizerna brzina in te prisilijo da vzameš paket, kjer je več za manj denarja...

Meli to prvo opcijo, žalost.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.470
9.783
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Prej ali slej bodo vsi dali obvestilo,če se ne strinjaš lahko brezplačno odpoveš pogodbo, pol se pa [cenzura]. Kam boš pa šel, če bo povsod isto.

to še vidim pa sem tud vse videl, veš da so vsi na nekih aneksih, če ne druga kot jaz pri amisu, aneks zato da maš lahko akcijsko ceno
hysterical-1.gif

in s tega ziher ne bodo zastonj spuščali, podobno kot niso mobilni operaterji ko so zaceli drazit pakete
wink-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Ja, samo naj dajo potem res enako še za Planet TV, pa še za kakšno televizijo. Njihov status je popolnoma enak.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.525
314
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Operaterji bodo zahinavili in ne bodo upali dati na izbiro, tega se bojim...
Zakaj se bojiš? Vote with your money...
Ampak večina bo jamBrala en mesec, potem pa pozabila na to in plačevala operaterju.
Sem prepričan, da če bi vsi, ki jih bo bolelo, odjavili naročnino, ne bi bilo potrebe po sodnem varstvu, ker bi operaterji dali enako sporočilo Pop tvju.

I

Izbrisan uporabnik #488

Odjava pri operaterju je enako, kot če si odklopiš elektriko.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.372
301
83
Ja seveda, pa za petelin, pa nova, pa sportklub,...pa vsi to naredijo pa plačujemo 200€ za tv.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.525
314
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Odjava pri operaterju je enako, kot če si odklopiš elektriko.
Zakaj? Saj internet še vedno lahko imaš. Pa anteno tudi. Res pa ne boš na tekočem z vsem sranjem, ki ga oglašujejo.
hysterical-1.gif

In prelagat reakcijo na državo je rahlo pussy po mojem. Pop tv ima legitimno pravico, da to naredi, saj je privat podjetje. Ravno tako imaš ti legitimno pravico, da ga pošlješ nekam. Vključno z operaterjem, ki ti ga bo probal vsilit. In če vas bo dovolj, bo tudi operater poslal nekam pop tv. Ne pa jokcat po netu in zahtevat, da vas država zaščiti (v tem primeru, ne na splošno), če se lahko čisto enostavno sami.

Disclamer: že kar nekaj let nimamo dostopa do Pop Tvja in Kanala A, pa nam nič ne manjka. Tako da pišem iz prve roke.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
V bistvu ja. Zakaj bi pop tv nekaj imel, ostali pa ne. Stvar je taka, da imamo z operaterjem pogodbe in da noter piše da so ti in ti kanali. Če jih zdaj ne bo več, mora biti naročnina nižja.

Zakaj pa ne bi odjavil vsega skupaj? Na DVB-T-ju je še vedno nekaj kanalov, pa še kakšen bo, ko se pop-tv umakne. Za občasna poročila in dokumentarec bosta tudi rtvslo in planet dovolj, za vse ostalo pa je tukaj internet. Pa tudi če bi hotel legalno, raje kupim Netflix in je gor vse živo. Zdaj plačujem za razširjeni paket 22 eur in dodatno še 4 kartice (skupaj 38 eur). Za ta denar lahko dobim premium Netflix, pa še kakšen AmazonPrime, pa še ostane za hitrejši internet.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Kaj ne mores imeti samostojno? Internet ali TV? Kolikor vem, imas lahko oboje loceno... vsaj pri teh operaterjih, kjer sem pogledal ... je pa tako, da je razlika v ceni majhna
smile-1.gif
...

Pri Telemachu lahko imaš samo internet, če si naročnik kot pravna oseba, kot fizična ni možno. Je pa trenutno cena najnižje internet naročnine +-1€ od paketa Silver, hitrost pa za eno stopnjo višja kot v tem paketu.

Po novem updateu splošnih pogojev, mislim, da lahko odstopiš od pogodbe, če si vezan brez penalov, če pridobljeno opremo vrneš. Najbolj bodo nastradali tisti, ki so vezali mobilno naročnino na stacionarni priklop in imajo zato nižjo naročnino.

kakorkoli, tukaj se nas buni 20?, 30 mogoče, vsi ostali so pasivni in bodo podražitev mirno požrli. Žal!!!