Sam vsi profi kuharji kuhajo na plin, bo že dobr pol.Vir? Ter kaj je tako posebnega na plinu?
Sam vsi profi kuharji kuhajo na plin, bo že dobr pol.Vir? Ter kaj je tako posebnega na plinu?
Sam vsi profi kuharji kuhajo na plin, bo že dobr pol.
Pa še kej zraven po treh pikcah.To pa zato da jim ni treba pazit da bodo kaj razbili s ponvami in lonci, ko se mudi. Ali podrgnili, ko tresejo poneve...
Ce se boljse pocutis, ko kuhas na ognju potem kar nadaljuj. Dokler imamo izbiro.Je nekaj na kuhanju z ognjem, pa ceprav je plinski.
Moja je izforsirala indukcijo, kar precej let sem zavlačeval z idejo, da iščemo kombinacijo plin - indukcija. Take izvedbe nikakor ni bilo, pa se je bilo treba na koncu vdati.
Torej indukcija. Moja je čisto srečna, seveda zaradi čiščenja. Kaj je lepšega kot, da samo z viledo pobrišeš stekleno površino. Toda, steaka npr. ne moreš narediti. Pa na splošno če je treba kaj prepražiti, je problem.
Indukcija - DA, vsekakor. Sedaj sem se sam tako navadil nanjo, da brez nje ne gre. Toda še vedno bi imel dva plina. Zadevo sem rešil s plinskim žarom na balkonu, toda plin bi vsekakor spadal v komplet kuhinje, skupaj z indukcijo. Mislim da se tako najbolj približaš profesionalnemu delu, le da je strežba enostavnejša. Na koncu samo ugasneš in so delovne plošče mrzle in enostavne za očistit.
sej se najde, recimo: https://www.smeg.com/products/CPF120IGMPXMoja je izforsirala indukcijo, kar precej let sem zavlačeval z idejo, da iščemo kombinacijo plin - indukcija. Take izvedbe nikakor ni bilo, pa se je bilo treba na koncu vdati.
Torej indukcija. Moja je čisto srečna, seveda zaradi čiščenja. Kaj je lepšega kot, da samo z viledo pobrišeš stekleno površino. Toda, steaka npr. ne moreš narediti. Pa na splošno če je treba kaj prepražiti, je problem.
Indukcija - DA, vsekakor. Sedaj sem se sam tako navadil nanjo, da brez nje ne gre. Toda še vedno bi imel dva plina. Zadevo sem rešil s plinskim žarom na balkonu, toda plin bi vsekakor spadal v komplet kuhinje, skupaj z indukcijo. Mislim da se tako najbolj približaš profesionalnemu delu, le da je strežba enostavnejša. Na koncu samo ugasneš in so delovne plošče mrzle in enostavne za očistit.
Ponev za jajca pa od spod drgneš, da zahajca? Al daš na šporhet?KZS
govora je o ponvi za jajca, ne o plinu.
Toliko, kako hitro se menja tema
Nauci se kuhati, pa bo slo.Toda, steaka npr. ne moreš narediti. Pa na splošno če je treba kaj prepražiti, je problem.
Ce ti ne disijo argumentacije se pa spokaj iz foruma.Pa kaj je s tabo pa temi tvojimi argumentacijami? Jest tvojih argumentov ne rabim, men so moji pomembni, tebi pa tvoji. Kakorkol pa obrneš, mal profi kuhinj je na indukciji in za to so zagotovo razlogi. Sam, če bi mel plac bi mel not dve kuhališči na indukcijo, glavni šporhet bo pa pr men vedno plinski.
A ti si dejansko želiš mene prepričat, da šaltam na indukcijo?Ce ti ne disijo argumentacije se pa spokaj iz foruma.
Ma wok takmu še na pamet ne pade in pol bo učil ljudi kuhat.No ti jih dam jst par:
woki imajo tezave s hladnimi stranicami
Zlo redko lahko uporabis griddle z vec burnerji tko k ga lahko na plinu
Ne mors recimo paprik popect nad ognjem
Itd.
plin je se zmeri najbol vsestranjski.