In to sploh ni pomembno. Verjames ali ne, ljudje kuhajo zase, ne za komisijo.Narobe je narove, pa cetudi je tebi recimo okusno. Ce bos sel na kuharsko tekmovanje, bos naredil jajcs po svojem okusu. Tebi ok, komisija pa vrze v kos. Recimo.
In to sploh ni pomembno. Verjames ali ne, ljudje kuhajo zase, ne za komisijo.Narobe je narove, pa cetudi je tebi recimo okusno. Ce bos sel na kuharsko tekmovanje, bos naredil jajcs po svojem okusu. Tebi ok, komisija pa vrze v kos. Recimo.
Čistilo za ročno pomivanje posode ne vsebuje še ostale kemije, ki jo vsebuje čistilo za pomivalni stroj (za lažje spiranje, mehčanje vode ...). Sem tudi prepričan, da so čistila za pomivalni stroj močnejša.Potem je problem tudi ročno pomivanje posode...
In to sploh ni pomembno. Verjames ali ne, ljudje kuhajo zase, ne za komisijo.
nad žerjavico stopiš in počepneš, rešeno.Kako se jajca pravilno spece? (Resno sprasujem in se strinjam da folk vse kuha preko k}
Kako se jajca pravilno spece? (Resno sprasujem in se strinjam da folk vse kuha preko k}
samo da je Ramsay imel v mislih umešano jajce, ne na oko., ker za umešano potrebuješ par fint, za na oko pa samo eno.Tudi Ramsay je rekel, kandidatu za kuharja damo spečt jajce, pa takoj vemo ali je dober ali ne ...
umešana se delajo v kozici, ne v ponvi.Aha, možno. Osebno mislim, da je tako za umešana kot na oko primernejša telfonska oziroma tanjša posoda, ker lahko hitreje prilagajaš temperaturo, pa še prime se ne.
Povej še tvojo finto za na oko?
katere finte so za umešana oz omletasamo da je Ramsay imel v mislih umešano jajce, ne na oko., ker za umešano potrebuješ par fint, za na oko pa samo eno.
Ok za vmešana IN omleta me zanima Na oko in kuhana ne jem.Nekaj so vmešana, nekaj pa omleta.
Po moje bo kar poširano pravo, to je nekako standard francoske kuhne...samo da je Ramsay imel v mislih umešano jajce, ne na oko., ker za umešano potrebuješ par fint, za na oko pa samo eno.
je blo kr umešano. zakaj pa Ramsay pa francosko kuhinjo omenjaš?Po moje bo kar poširano pravo, to je nekako standard francoske kuhne...
Čeprav je Anglež, je mojster francoske kuhinje, in le ta predstavlja nek standard sodobne, fancy kulinarike.je blo kr umešano. zakaj pa Ramsay pa francosko kuhinjo omenjaš?
NIJZJaz bi rekel visoka temperatura in na hitro, tako da je beljak spodaj rahlo hrustljav, rumenjak pa vroč in tekoč.
- Prav tako odsvetujemo uživanje naslednjih oblik priprave jajc - mehko kuhano jajce, jajce na oko, rahlo zakrknjeno jajce oziroma katerokoli drugo obliko priprave jajc, pri kateri ostaja vsebina jajca povsem ali delno tekoča.