Ne bodi tako optimističen.Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
znano je da je že notranja uvedla predkazenski postopek, kar kaže na hudo nepravilnost
tudi policaj je odjadral na bolniško, kar je praksa plavih ko gre vse narobe
In kdo je policaju tiščal nogo na gas, ko je peljal čez mulca? Višja sila? Se je pedal zataknil?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kakšna meja pa? Saj nihče ne zagovarja namernega poškodovanja prekrškarja, razen če le-ta direktno ogroža življenje drugih.
Policist je tukaj zgolj zaradi spleta okoliščin povozil mladeniča, ste to dejstvo spregledali?
Sej to izjavo za javnost o "spletu nesrečnih okoliščin" so naslednji dan že popravili v "sum prekoračitev pooblastil". Darjan ni na tekočem.Citat:
Uporabnik Marlboro pravi:
Spet drugi pa verjamejo izjavi za javnost in to od... koga le?
Sej bi mogoče tudi policajem verjeli, pa so jim prepovedali dajat izjave. Le zakaj, kaj misliš? Saj kam bi pa prišli, da bi iz uradnih ust prišlo ven 10 različnih zgodbic.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Od uradne osebe. Ja če ne verjamemo policistom, kateri so tam da nas varujejo, komu pa bomo verjeli?
sintičem na tem forumu ?
Preiskavo bo naredila za to izšolana ekipa.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Kaj je za mene prav je irelevantno. V tem postopku nisem ne sodnik, ne porota, ne priča.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj pa bi bil za tebe pravi postopek, ko nekdo pobegne, oz ne ustavi policiji, če predpostavimo, da je ta oseba morebiten morilec na cesti in se ga mora čimprej odstraniti iz ceste, ker je nevaren sebi in ostalim ?
Kako je dejansko prav, pa piše v zakonih in predpisih. Bolj kot jaz ju poznata kamela in Apollo, na primer, ko sta baje policista.
To je ena izmed lastnosti slovencelja ja, glede vsega se buni, ko pa se mu da možnost, da pove kaj pametnega, pa zataji.
Vsi tukaj, ki grajate delo policista, nimate niti približno dobrega predloga, kako bi se drugače uredila zadeva, veste edino povedati le, da je policist svoje delo opravil narobe.
Citat:
Uporabnik Marlboro pravi:
Sva ja.. s takimi ki poslušajo pravljice in v njih tudi verjamejo niti ne mislim debatirati.
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
ČEŠ ČE ME NEKDO NAPADE A SE NE SMEM BRANIT, FACT JE TA, DA NITI ROPARJA V SVOJI HIŠI NE SMEŠ UBIT, TUDI ČE TE NAPADE....
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Preiskavo bo naredila za to izšolana ekipa.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Kaj je za mene prav je irelevantno. V tem postopku nisem ne sodnik, ne porota, ne priča.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj pa bi bil za tebe pravi postopek, ko nekdo pobegne, oz ne ustavi policiji, če predpostavimo, da je ta oseba morebiten morilec na cesti in se ga mora čimprej odstraniti iz ceste, ker je nevaren sebi in ostalim ?
Kako je dejansko prav, pa piše v zakonih in predpisih. Bolj kot jaz ju poznata kamela in Apollo, na primer, ko sta baje policista.
To je ena izmed lastnosti slovencelja ja, glede vsega se buni, ko pa se mu da možnost, da pove kaj pametnega, pa zataji.
Vsi tukaj, ki grajate delo policista, nimate niti približno dobrega predloga, kako bi se drugače uredila zadeva, veste edino povedati le, da je policist svoje delo opravil narobe.
Jaz lahko povem le: Pravilno.
Kako jo naj izvedejo, pa ne vem. Ni moj foh. Kaj bi zdaj rad? Da si zmišljujem? Pol bi šele bil slovenceljn...
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Sej bi mogoče tudi policajem verjeli, pa so jim prepovedali dajat izjave. Le zakaj, kaj misliš? Saj kam bi pa prišli, da bi iz uradnih ust prišlo ven 10 različnih zgodbic.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Od uradne osebe. Ja če ne verjamemo policistom, kateri so tam da nas varujejo, komu pa bomo verjeli?
sintičem na tem forumu ?
Zato se je treba skup vsest, poenotit, poklicat še bolj pametne glave iz notranjega nadzora, da bodo oni spesnili pravljico o nedolžnosti policije, ampak jo širši javnosti ne bodo takoj zaupali, je treba počakat da se folk pomiri in folk pozabi.