Sam sem prišel do tega zaključka, da višje kazni prinesejo več pobegov.Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
A res? A je ta tvoja teorija zrastla na tvojem zeljniku ali si to kje prebral? Glede na marsikatero oslarijo, ki si jo uspel spisat, se tale tvoj sestavek popredalčka kot še ena kozlarija.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Če te glih zanima ti povem, da bi bilo teh junakov, ki bi bežali pred policijo potem še več. Nasilje ni rešitev.Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Me pa po drugi strani zanima, koliko bi bilo junakov, ki bi si upali bežanja pred policijo, če bi imeli vsi policisti tovrstna pooblastilaSem prepričan, da bi imel še največji junak rešpekt...
Tud v vojni vojaki bežijo in tečejo proč, ko jim krogle letijo nad glavami, noben ne počaka, (v nasprotju s tvojimi pričakovanji).
Sicer se je pa že dosti motoristov med lovom ubilo, zakaj torej eni še kar bežijo?
In tudi če bi policaj med begom kakšnega ubili, nebi drugi zato nič manj pogosto bežali, kvečjemu bolj pogosto.
Jaz zase vem, da je tisočak ali dva kazni manjši problem kot luknja v kolenu ali pa polomljena rebra, medenica, kolki ipd., do česar lahko pride, če boš bežal policaju, ki te ustavlja.
So ti pa že ostali vse lepo napisali, le ti še trolaš po svoje. Komot bi se lahko vživel v še en lik junaka iz vasi Butale.
Zate vemo, da že zdaj nisi med tistimi junaki, ki bi bežali pred policijo.
Poškodbam ki jih navajaš lahko dodaš še kakšno invalidnost ali smrt, tudi to se je že v preteklosti dogajalo, kaj je še kaka hujša kazen? In kot vidiš očitno to ni odvrnilo tega mulca da nebi bežal. In ni bil ta mulc zadnji, ki je bežal, jih bo še dosti, zagotovo, In vsi, vključno s policajem vred bodo vedeli, da je velika verjetnost, da pri pri pregonu z veliko verjetnostjo pride do nesreče, pogosto hujše ali smrtne. In tudi ta mulc, ki je bežal in ta policaj, ki je lovil sta to vedela.