Pogledi Slovenije dne28,3,13

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Samo zato da zbijajo strah in nam dajejo vero v nek kapitalizem, ki razen ogromnega svetovnega dolga in bede ni naredil nič. Čez 10 let bo pa KItajska zaprla meje in se bomo znašel v Srednjem veku. No važn da ste vsi zadovoljni z EU politiko.

Kapitalizem je dokončno oplel in se pokazal kot zelo slaba rešitev, ki temelji na fikciji.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
DEnarja sploh ne rabimo. Rabimo samo malo morale in ljubezni. Sam jebeštrga ko kapitalizem tega ne pozna.
Neverjetno,strinjam se s tabo. Res denarja sploh ne rabimo, plač v javni hiši ne bo več, javne delavke bodo prodajale ljubezen, javni delavci bodo pa skrbeli za moralo !

To moraš nujno posredovat (bodoči) svakinji, Goba, čestitam res si genij, rešil si Slovenijo!

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Kapitalizem ni nič oplel in česa bistveno drugačnega danes živeči ne bomo dočakali.

Kapitaizem je le odraz človeške narave z vsemi njenimi lastnostmi, s posesivnostjo, s pohlepom, z brezobzirnim nastopaštvom in tekmovalnostjo ..šele ko bo to izkoreninjeno, tudi kapitalizma ne bo več, prej ni variante.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.397
7.072
113
Vseeno je potrebno dopuščati možnost, da je "turbobitch" bolj sposoben od teh vseh, ki so danes sedeli v studiu.

Možno je tudi, da so vsi na svetu v zmoti, samo on ne, matematično možno je.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Sedaj me ne čudi uspešnost nove vlade ko imajo tako sposobnega svetovalca,aleluja rešeni smo !

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Samo zato da zbijajo strah in nam dajejo vero v nek kapitalizem, ki razen ogromnega svetovnega dolga in bede ni naredil nič. Čez 10 let bo pa KItajska zaprla meje in se bomo znašel v Srednjem veku. No važn da ste vsi zadovoljni z EU politiko.

Kapitalizem je dokončno oplel in se pokazal kot zelo slaba rešitev, ki temelji na fikciji.

In rešil nas bo Socializem V2.
cheer.gif

Aja, utopistične ideje Lukšičenka, ki je v resnici čisto navaden fašist.
crazy1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.349
113
za šankom
ksz...
eno leto nas je vodil shizofreni sadomazo pa je bilo vse okej.tip je zmanjšal porabo še bolj pa BDP in nas dodatno zadolžil.
7 dni stara vlada pa je že zanič.only in slovenistan.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.143
1.247
113
42
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:

In rešil nas bo Socializem V2.
cheer.gif

Aja, utopistične ideje Lukšičenka, ki je v resnici čisto navaden fašist.
crazy1.gif

Kaj bluziš. Sta ti že Darjan in DSF povedala. Rešil vas bom jaz.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Kaj boš, ssi nas že rešil ne biti sedaj še preskromen. Saj drži da je skromnost lepa čednost, tak veleum pa res ne rabi biti skromen.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.143
1.247
113
42
Treba je bit skromen z dejanji. SEj ko bom poslanec ti bom pokazal kako se to dela.

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.349
113
za šankom
ksz...

po vsaki taki oddaji me nekaj moti.vsi v studiu pametni ko hudič.levi-desni eni na druge prelagajo krivdo.vsi pa pozabljajo da so imeli šanso kaj narest,ko so bili na položaju, pa poleg tega da so 10ga plačo dobivali kaj več niso uspeli.vsi neki magistri pa doktorji ekonomije pa pod vsakim se je delala zguba,kradlo...odgovarjal osebno itak ni nihče ker pri nas kaj podobnega sploh ne obstaja.še več večina teh ekonomisto za svoj neuspeh dobi lepo odpravnino.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Rešitev je v novem sistemu kompletnem v katerem bo v ospredju človek in ne "kapital"
Čak' mal, a nimamo že od 1945 sistem, kjer je "človek" v ospredju, smrdljivi kapital pa "osovražen"?
Sem kaj zamudil?

Citat:
Treba je bit skromen z dejanji. SEj ko bom poslanec ti bom pokazal kako se to dela.
Torej jutri začneš delat?
Sem pravkar orgazem doživel.
smirk-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.143
1.247
113
42
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...

vsi neki magistri pa doktorji ekonomije pa pod vsakim se je delala zguba,kradlo...odgovarjal osebno itak ni nihče ker pri nas kaj podobnega sploh ne obstaja.še več večina teh ekonomisto za svoj neuspeh dobi lepo odpravnino.

TO ej meni najbolj fascinantno. Vsi imajo iste predmete, isti faks a na koncu vsak svoje goni. Raja pa itak polsuša unega ki pov večje bedarije oz je v pravi stranki. Folk se pa itak obnaša kot da so naredili vse ekonomske fakse na sveu. Predvsem na forumu

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.349
113
za šankom
Citat:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...

vsi neki magistri pa doktorji ekonomije pa pod vsakim se je delala zguba,kradlo...odgovarjal osebno itak ni nihče ker pri nas kaj podobnega sploh ne obstaja.še več večina teh ekonomisto za svoj neuspeh dobi lepo odpravnino.

TO ej meni najbolj fascinantno. Vsi imajo iste predmete, isti faks a na koncu vsak svoje goni. Raja pa itak polsuša unega ki pov večje bedarije oz je v pravi stranki. Folk se pa itak obnaša kot da so naredili vse ekonomske fakse na sveu. Predvsem na forumu

človek bi pričakoval da bodo staknili glave in na plano podali idejo s katero se bodo vsi strinjali.čakam še da se dobi 10 kirurgov in predstavi vsak svoj način operacije za isto težavo

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Citat:
Torej jutri začneš delat?
Sem pravkar orgazem doživel.
smirk-1.gif

He he saj je poizkusil začet delat pa se je takoj užagal, tako da je ponedeljek primeren dan za začetek..... Aja nič ne bo,je praznik....morda kdaj drugič, kak drug ponedeljek
evil.gif