Podražitev elektrike

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
V Berlinu (oddaja na RTL) je najemnina za stanovanje 65 kv. metrov 600 evrov. Se v Ljubljani za 600 evrov dobi stanovanje s tako površino ?

Pa ne pozabit - Berlin je vukojebina, Ljubljana pa je prestolnica sveta...
bonk.gif

Ja, Berlin je vukojebina, za nemške razmere. Ogromno praznih stanovanj, ker ni velikih firm in se ne dogaja veliko. Pejt si pogledatr, kako malo prometa je tam, recimo. Hoteli so poceni (v Westinu v strogem centru sem spal za 160€ z zajtrkom), skratka, gre za zaspano mesto, v katerega sili zelo malo ljudi in ima recimo velik presežek stanovanj (za najem in nakup) ... Ljubljana je pač manjša ampak po tej plati nekaj drugega ...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
Ja samo hec je, da je pri elektriki prosti trg in tako avstrijci kot tudi naši nabavljajo štrom po enakih cenah. Zakaj naj bi ga potem naši prodajali dalje ceneje(no, saj itak ga
tongue-1.gif
samo ne vem če bo to še dolgo trajalo)?
A so tebe kdaj z elektrošoki zdravli ?
hysterical-1.gif

pa kolk položnic si že v življenju plačal iz svojga dnarja ,razen mogoče telefona , al še za tega mamico zizaš?
tongue-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.113
-8.792
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Citat:
Ja samo hec je, da je pri elektriki prosti trg in tako avstrijci kot tudi naši nabavljajo štrom po enakih cenah. Zakaj naj bi ga potem naši prodajali dalje ceneje(no, saj itak ga
tongue-1.gif
hysterical-1.gif

pa kolk položnic si že v življenju plačal iz svojga dnarja ,razen mogoče telefona , al še za tega mamico zizaš?
tongue-1.gif
O jamBrač, si nazaj? Se ti je doma nabralo preveč dreka, pa si prišel malo pognojiti po forumu?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Citat:
tongue-1.gif
hysterical-1.gif

tongue-1.gif
O jamBrač, si nazaj? Se ti je doma nabralo preveč dreka, pa si prišel malo pognojiti po forumu?
Pogrešam drek in sem te moral mal pozdravit.
hysterical-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.113
-8.792
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Citat:
tongue-1.gif
hysterical-1.gif

tongue-1.gif
hysterical-1.gif
Drugič se ne matraj, dovolj bo, da pogledaš v ogledalo.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Pravkar sem malo pogledal cene hiš na Immobilien.net ... to + cenejše banane v hoferju me je prepričalo, da bom začel gledati čez našo severno mejo!

Nazadnje urejeno:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.631
2.409
113
Pomurje
Le kaj vas zadržuje tukaj?

@vaginko
ne biksaj ga s cenami.

Novi avto v avstriji da je cenejši? kdo bi pa še pri nas kupoval nove avte, če so tam cenejši?
Kdo bi pri nas upal naredit, da bi bil bencin cenejši v slabo razvitih regijah in dražji v mestih(tako je v avstriji).
Pojedli bi se med seboj.

Le zakaj se domačini tu čez mejo vozijo vsak dan v gradec delat in ne kupijo stanovanja v centru gradca, če je tako poceni?

Nehajte si mazat oči z nerealnostjo.

Lp

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Citat:
tongue-1.gif
hysterical-1.gif

tongue-1.gif
hysterical-1.gif
Drugič se ne matraj, dovolj bo, da pogledaš v ogledalo.
al pa sliko tvoje kopalnice...
evil.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.645
3.108
113
v lokalni ostariji
nekaj pozabljate in to je domoljubje... johan 77 verjemi da je veliko ljudi pač preveč navezanih na slovenijo da bi se popolnoma preselili v AT... zato pa samo delajo tam... isto kot bosanci imajo bajte dol... tukaj pa stanujejo po "luknah"...

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Ma kaksno domoljubjein kaksen patriotizem ? Boli me k***za to lopovsko sranje ki ga je mafija po meri sestavila v 20 letih,zivljenje je kratko in jaz zivim sedaj in sedaj nimam od te drzave nic,obljube da bo..ce bo me ne zanimajo popolnoma nic.
13 dni sem bil udelezen v vojni za tole rec,takrat sem bil se mlad,sedaj se za to sranje ne bi izpostavil niti eno sekundo.
Primerjava te mafijske,skorumpirane lacne poldrzave z urejeno Avstrijo pa je popolnoma neumesna.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

A zej pa pri dvotarifnem plačaš še več ko pri enotarifnem? a v zahvalo ,ker jim šparamo špice?
bonk.gif

Pa še elektro bo kmalu zahteval podražitev ,da si opomore od nakupa novih terencev -kao delovnih avtov po 30k€.....
evil.gif

jezen.gif

kak bojo kaj cigani in priseljenci na socijalni te podražitve prenesli?
hysterical-1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.823
849
113
toti Maribor
Poanta vsega tega je, da bomo spet mi plačevali za grehe nesposobne politike, kajti trošarine plačujemo mi. Mogli bi iti na ceste tako kot grki prokleta banda pokvarjena. Najprej dvignejo minimalno plačo, čez dva meseca pa trošarine in kaj smo pridobili. V gospodarstvu je šlo pol firm v qrac v javni upravi pa nič. Oni bi imeli isto, tako kot, da ni krize. Kar se pa tiče Avstrije pa je treba povedat, da če ne drugo so vsaj delavci zaščiteni, če ste gledali v torek na SLO1 kake pogoje imajo gradbeni delavci v Avstriji. Tam če ne daš plač, te prevzame država firmo da v stečaj, poplača delavce, lastnik pa 7 let!!!! ne sme odpret firme, imeti avta, imeti nepremičnine v lasti itd.
jezen.gif

Nazadnje urejeno:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.631
2.409
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
če ste gledali v torek na SLO1 kake pogoje imajo gradbeni delavci v Avstriji. Tam če ne daš plač, te prevzame država firmo da v stečaj, poplača delavce, lastnik pa 7 let!!!! ne sme odpret firme, imeti avta, imeti nepremičnine v lasti itd.
jezen.gif

Jah kako pa bi potem lokalna in državna in še kakšna politika kradla denar.

To pri nas ni izvedljivo, ker gre vse skupaj takoj v piz.do. Žalostno ampak resnično.

Če pa damo tak ukrep ven, pa bo spet javna uprava na ulicah, kot drugod po EU.

Malo više en spet poziva k štrajkom, štrajkali pa bi tisti, ki imajo v tej državi največ.
Imenuje se JAVNA UPRAVA.

Lp

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.058
6.248
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
res je imajo problem v davčni blagajni in zato bo 15.000 delovnih mest v javni upravi izbrisanih:

Wohin das Auge schweift – Sparpolitik, Gesundheitsreform, Bundeswehr, Atompolitik: keine Linie, kaum Konsens, nur Hauen und Stechen und aggressive Stimmung.

15 000 STELLEN WEG

vir:bild.de

Kdaj se bo kaj takega tudi naredilo ne samo govorilo?

Pri nas se toliko delovnih mesti ukine že če spet uvedemo velike občine, mali miljon manjših pa zapremo oz. ukinemo. Država bi tako lahko še zaslužila z prodajo nepremičnin, ki si jih te občinice posedujejo. Ampak ne... pri nas mora vsaka cerkev imeti svojo občino. Pametno da je joj.