Zakja pa ne tudi bmw? Saj je kek žmigovc in del zadnegai zica še čist ok.Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Na kitajskem, bi bil že v rezervnih delih in na ebay-u.
Pa ne bmw.
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Kdo bo zakljucek potegnu?
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Neverjetno, kaj se mi je zgodilo danes!
Šel sem v Ljubljano, na poti srečam dva k.retena. Oba z A registracijo... Ne vem, naključje ali kaj se dogaja zadnje čase!? Drugi je bil celo BMW fahrer, novejši BMW!!! Sekal ovinke, izsiljeval, brez žmigavca itak....
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Slovenci pa smo sami biseri.
V Avstriji je vožnja bistveno manj stresna, kot pa vožnja po naši ljubi domovini. Po moje se Avstrijcem spelje, ko vidijo kakšne neumne omejitve hitrosti imamo. Recimo Pomurska avtocesta 110 km/h. Avstrijci pa imajo za čisto običajne ceste omejitev 100 km/h.
Kaj bi oni z našo revščino ??Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
To jodlarji provocirajo. Enkrat bodo naši enga ukokali in nam bodo napovedali vojno. Sam pol so v *****, ker tokrat se ne bomo na Dravi ustavili.
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
V Avstriji je vožnja bistveno manj stresna, kot pa vožnja po naši ljubi domovini. Po moje se Avstrijcem spelje, ko vidijo kakšne neumne omejitve hitrosti imamo. Recimo Pomurska avtocesta 110 km/h. Avstrijci pa imajo za čisto običajne ceste omejitev 100 km/h.
Ja! Pri nas bi morali pri vstopu v državo namestiti table z napisom: Pred vožnjo po naših cestah se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Vendar ne zaradi omejitev, temveč udeležencev, saj eni stres sproščajo, drugi pa ga kopičijo.
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
To jodlarji provocirajo. Enkrat bodo naši enga ukokali in nam bodo napovedali vojno. Sam pol so v *****, ker tokrat se ne bomo na Dravi ustavili.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
In prišel bo nazaj na sojenje? Yea, right.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Ja! Pri nas bi morali pri vstopu v državo namestiti table z napisom: Pred vožnjo po naših cestah se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Vendar ne zaradi omejitev, temveč udeležencev, saj eni stres sproščajo, drugi pa ga kopičijo.
dobraaaja, pa še z psihiatrom in odvetnikom
A zdej vsi sam A tablice gledate, ko je en psiho naredu pi_zdarijo?? Potem Italjanom in Hrvatom prepovedat vstom k nam
Koliko so že omejitve na kar nekaj odsekih njihovih avtocest?Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Koliko so že omejitve na kar nekaj odsekih njihovih avtocest?