Podivjani Avstrijec na avtocesti

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
Slovenski proračun vse krije, ni pene. Imamo mi, davkoplačevalci dovolj k€$ha.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Na kitajskem, bi bil že v rezervnih delih in na ebay-u.

Pa ne bmw.
evil.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Na kitajskem, bi bil že v rezervnih delih in na ebay-u.

Pa ne bmw.
evil.gif
Zakja pa ne tudi bmw? Saj je kek žmigovc in del zadnegai zica še čist ok.
tongue-1.gif

Zaključek?
Samo še nori jodlarji hodijo k nam. Za zamislit se je...
Policajem pa svetujem: ko vidiš avstrijsko registracijo, bejž preč!!!
grims-1.gif

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Ma kaksen zmigavc, to se malo spolira pa bo cez en teden na avtonetu kot neposkodovan, prvi lastnik
hysterical-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Neverjetno, kaj se mi je zgodilo danes!
Šel sem v Ljubljano, na poti srečam dva k.retena. Oba z A registracijo... Ne vem, naključje ali kaj se dogaja zadnje čase!? Drugi je bil celo BMW fahrer, novejši BMW!!! Sekal ovinke, izsiljeval, brez žmigavca itak....
uf-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
To jodlarji provocirajo. Enkrat bodo naši enga ukokali in nam bodo napovedali vojno. Sam pol so v *****, ker tokrat se ne bomo na Dravi ustavili.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Kdo bo zakljucek potegnu?

Želiš zaključek?

Tale tema je zelo dober pokazatelj kakšen ološ že nekaj časa prevladuje na tem forumu.

Slabše od komentarjev na 24ur...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.391
1.259
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Neverjetno, kaj se mi je zgodilo danes!
Šel sem v Ljubljano, na poti srečam dva k.retena. Oba z A registracijo... Ne vem, naključje ali kaj se dogaja zadnje čase!? Drugi je bil celo BMW fahrer, novejši BMW!!! Sekal ovinke, izsiljeval, brez žmigavca itak....
uf-1.gif

Ni nakljucje. Holcerji so generalno bedni, nesposobni, zagovedni vozniki.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.431
2.529
113
SV SLO
Slovenci pa smo sami biseri.

V Avstriji je vožnja bistveno manj stresna, kot pa vožnja po naši ljubi domovini. Po moje se Avstrijcem spelje, ko vidijo kakšne neumne omejitve hitrosti imamo. Recimo Pomurska avtocesta 110 km/h. Avstrijci pa imajo za čisto običajne ceste omejitev 100 km/h.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
pedalčkar, neverjetno si se spet mokr zbudu, mogoče se preveč vživiš v zgodbice?

Zgleda, da je domišlija od cukanja med šihtom.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.176
1.962
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik koliko pravi:

V Avstriji je vožnja bistveno manj stresna, kot pa vožnja po naši ljubi domovini. Po moje se Avstrijcem spelje, ko vidijo kakšne neumne omejitve hitrosti imamo. Recimo Pomurska avtocesta 110 km/h. Avstrijci pa imajo za čisto običajne ceste omejitev 100 km/h.

Ja! Pri nas bi morali pri vstopu v državo namestiti table z napisom: Pred vožnjo po naših cestah se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Vendar ne zaradi omejitev, temveč udeležencev, saj eni stres sproščajo, drugi pa ga kopičijo.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.976
6.027
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
To jodlarji provocirajo. Enkrat bodo naši enga ukokali in nam bodo napovedali vojno. Sam pol so v *****, ker tokrat se ne bomo na Dravi ustavili.
Kaj bi oni z našo revščino ??
Jim lahko premierja ugrabimo in se nebi zgodilo nič
evil.gif
.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:

Ja! Pri nas bi morali pri vstopu v državo namestiti table z napisom: Pred vožnjo po naših cestah se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Vendar ne zaradi omejitev, temveč udeležencev, saj eni stres sproščajo, drugi pa ga kopičijo.

dobraaa
hysterical-1.gif
ja, pa še z psihiatrom in odvetnikom

A zdej vsi sam A tablice gledate, ko je en psiho naredu pi_zdarijo?? Potem Italjanom in Hrvatom prepovedat vstom k nam
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:

Saj na Dravi se nismo ustavli ne 1918 in ne 1945....

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:

dobraaa
hysterical-1.gif
ja, pa še z psihiatrom in odvetnikom

A zdej vsi sam A tablice gledate, ko je en psiho naredu pi_zdarijo?? Potem Italjanom in Hrvatom prepovedat vstom k nam
wink-1.gif

Predvsem kaki 'pravi' avstrijci s križem obešenim za špeglom
tongue-1.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Ksz....

Jodlarji imajo nov adrenalinski šport. Hodijo v Slovenijo izzivat policaje. press
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.147
-8.781
113
Citat:
Uporabnik koliko pravi:

Koliko so že omejitve na kar nekaj odsekih njihovih avtocest?
wink-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Koliko so že omejitve na kar nekaj odsekih njihovih avtocest?
wink-1.gif

Sigurno več kot kjerkoli v Sloveniji, kjer imamo najbolj debilne ceste, policaje in kazne.

lp, tipični nezadovoljni Slovenec, ki po enem obisku tržnice v Trbižu ve, da je trava čez mejo neskončno bolj zelena