Itak,tko da ne vem kaj bluzis? Ce nebi blo mrtvih psov,nebi blo take galame tuki. Ljudje so samo ranjeni....na sreco. Se vid,da mas macka doma in si navajen,k ti ga avto povoz gres po druzga,boli te k.
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Kaj pa če je na izbiro Avstrijec in pes?
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Kaj pa če je na izbiro Avstrijec in pes?
Rešim Avstrijca!
Če je noter čefur, črnec, japonec, pigmejec, rešim človeka!
Nehaj provocirat
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Mene osebno je tudi zmotilo, da so in še ljudje sočustvujejo z psi, kot da policaj ni človek.Zadnje čase živimo v čudni deželi. Tudi sam imam psa, vendar mislim, da ne pretehta človeka, ko bi imel izbiro.
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
dej ne seri, psa nista kriva nič, kvečjemu butasta vodnika, ki nastavljata avto norcu ki je pred tem butnil že žnj avtomobilov in z psom vred zapirata avtocestne izhode....
Bedaka sta si sama kriva za poškodbe, psa žal ne, če jih maš zaprte v prtljažniku. Če bi to naredu civil bi fasou kazensko, policaj še bolj butast kot je pa je revež..
Sicer se nam pa prasci in inkasanti ne smilijo, ko je akcija svojo nesposbnost pokažejo v trenutku, edino štrajkat bojo znal. Tudi pri dokazih so zlo brihtni, saj jim praviloma tričetrt ali celo vse dokaze v štartu izločijo..
Jebat znajo samo folk, ki vozi brez luči, 10 čez omejitev in podobno, tu so svetovni prvaki. Ko pa dobijo kak resen job pa je rezultat tak kot je..
Edina pozitvina stvar je ta, da jim bom štrajf na glav mogoče povedal, kako v naslendnjo reagirat, čeprav dvomim.
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
enough for me
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
Kje si dobu to povezavo, pač inkasanti so nesposobni, sej to vemo že dalj časa.
Poglej na sodišča, kako jim izločajo dokaze. Al pa v kakšnih akcijah. Če pa ti nesposobnost enačiš z spolnostjo, potem je stabo neki narobe?
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Zakaj bi šel človek reševat najprej žival? To mi nikoli ne bo jasno. Torej boš ti ranjen pa pes, boš lahko razmišljal in boš potem izkrvavel v zadovoljstvu da so najprej rešili psa in je pes preživel ti pa ne?