ne ni, tist je še bolj bizarno, glede na to da so cenenna vozilaJa pyzda no, E klasa, pooblascenec. A ko pa za neko Kio das 700, al pa 500 za MGja je pa "znosno"?
ne ni, tist je še bolj bizarno, glede na to da so cenenna vozilaJa pyzda no, E klasa, pooblascenec. A ko pa za neko Kio das 700, al pa 500 za MGja je pa "znosno"?
z ddv je to.
kao regularne cene, brez drobnega materiala in dodatkov za uničenje..verjetno pa ti na vse skup dajo kak popust verjetno max 5 do 10%.
ja krejzi šit je tole. Večina očitno vse to požre. Sej ni nič drugače na kakšne kmagu in podobno, tudi za "plebejske" znamke.
Vijoličnih imaš malo morje....g12...g12+....g12++....g13...Vijolična pa res
Danes pri večini odpreš tlačno posodo in čep na hladilniku, spodaj na hladilniku odviješ pipico in stočiš tekočino ven. Potem zapreš čep, naliješ novo noter t 1h.
No potem pa ti nenapamet povej kake barve je zadevni AF?Vijoličnih imaš malo morje....g12...g12+....g12++....g13...
Potem pa še vsak proizvajalec svoj antifriz po svoje pobarva....tko da rumen ni vedno "rumen"...
Tko da ne na pamet...
. In NISO vsi neoriginalni deli enako dobri kot original. Stavim da vsak kozolcar (razen tistih, ki dopoldne kradejo pri pooblascencu) v bimer šestaka vgradi tako oljni kot zracni filter, ki imata 50posto moznosti da razpadeta
Vsak proizvajalec ima svojo barvno lestvico...No potem pa ti nenapamet povej kake barve je zadevni AF?
Ja pa koga zdaj to briga? Poglej komu sem odgovarjal in glede česaVsak proizvajalec ima svojo barvno lestvico...
Renault/Nissan rumen ni isti kot od BASF G05 rumen
PSA zelen je svoj....ni generičen G48/G11.... čeprav so skoraj iste barve...
Toyotin Pinky ni isti kot VAG pinky ker je Toyotin brez fosfatov (kao eko itd)....
GLYSANTIN® Approval List
Lists for approvals of GLYSANTIN® for passenger cars, busses, trucks and other applications.automotive-transportation.basf.com
Ja pa ima. Ampak spet, po željiKupiš na GMT...Bartog..Euroton...
Mahle...Mann....Purflux.,...nima kaj razpadit..,
Po mojem vedenju (2 mečki v družini) je B servis t.i. redni mali servis - olje filtri in kontrola. Pod 400€ nam je AvtoCommerce (sedaj EFrey) vzel za to na Bju.Jaz sem na svojem W213 naredil servis B za manj kot 400€...Ne vem točno iz glave, ker imam mapo doma. Je pa res, da ne na pooblaščencu ampak pri kozolčarju**, ki itak samo mečke servisira. Ne vem pa iz glave kaj vse je blo menjano, vem samo da nič izrednega, redni servis pač..
**dečko na d.o.o, ki je nekoč delal na pooblaščencu, zdaj pa ima svojo garažo in še 2 zaposlena. Seveda vse z računom in by the book. Servis je tudi vpisal v centralni računalnik al kaj je že..