Tole ponavadi smrdi po tem, da so isti ključ prodali (pre)večim in zato online aktivacija ni mogoča. Sem imel podobno zgodbo s ključem iz ebaya za par $.Potrebna je bila telefonska aktivacija preko Microsofta, saj se ni aktivirala avtomatsko.
Menda res,... ko sem jih o tem povprašal na support, nisem dobil nobenega odziva.Tole ponavadi smrdi po tem, da so isti ključ prodali (pre)večim in zato online aktivacija ni mogoča. Sem imel podobno zgodbo s ključem iz ebaya za par $.
kje si pa enterprise verzijo dobil za domače računalnike to ni bilo ravno običajno. no, so izjeme.
če ne restoraš particije in dobiš delujoč sistem nazaj,potem si rešen. drugače pa...ebay
in, ebay ima vedno delujočo kodo. problem je, ko/če ta koda po enem letu neha delati.
Kode so v večini primerov v biosu. In jo OS avtomatsko zazna pri namestitvi.Potem sem zaj. na celi črti. Formatiral sem vse particije kar jih je bilo, tako da iz te moke ne bo kruha? Ključ pod baterijo ne prime. A se da kako Microsoftu pojokat, da bi mi aktivirali, glede na to, da je bila gor legalna verzija?
Nisem še videl ključa za enterprise verzijo nalepljenega na računalniku.a ključ je za enterprise verzijo? ali za kaj drugega? enterprise ma mal drgač aktivacijo, kot so že rekli...tko da. ne vem. raje dej tistih par evrov, pa maš mir.
jo ja, al pa jo ne...potem niti jokcanje ne pomaga...za doma sem prek ebaya kupil en win10pro key za 1,5€ pa je to to... bmkKode so v večini primerov v biosu. In jo OS avtomatsko zazna pri namestitvi.
Jup. Meni je vse skupaj bilo tako, kot da to sploh ni bil uradni support. Je kar ignoriral preverjanje ključa. "Če je aktiviran Win je vse ok". Sure...Predvsem del ko kliče na support je zanimiv. Oni tam ni mel pojma
če na pašniku poiščem ofice 16.xx VL verzijo je to to?