Uf, ta odzivnik je ena štala... sem enkrat probal... pol ure drkanja po tipkah, pa nisem nikamor prišel.
Po mojem so tole nalašč naredili, da tudi z doktoratom ne moreš nič naredit, ker jim ni v interesu. Če ima kdo dva doktorata in je uspel rešit naslednji problem, se pa priporočam:
imam MS Action pack, torej 10 licenc, 10 računalnikov. Na vsakem licenca MS Office, vse ok, dokler ne želiš zamenjati enega računalnika, oz. se ti pokvari (karkoli) in želiš namestiti licenco na novega. Logika bi bila: odinštaliraš regularno (uninstall), sistem javi MSju da je ena licenca "frej" in inštaliraš na drugega - eeeeeee!!!! wrong!!! Ti javi da si že prevečkrat inštaliral (pokuril vse licenčne ključe). Nagradno vprašanje: kako "odklopit" tako licenco in jo dati na drug računalnik? Glede na čas, ki sem ga porabil za razrešitev te uganke (neuspešno), bi bilo že ceneje kupit novo licenco (verjetno na to računajo). Nikjer nisem zasledil, da je namestitev one-time pa konec. Za rešitev se priporočam (med letom namreč nismo zamenjali ene, ampak 5 mašin - na tastarih mašinah ni več nič, odinstalirane in wipe-ane, pa je čudn da hackam licence, če so kupljene).