Poceni dvosed?

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Rabim en dvosed oz. kavč, poceni bi rad, pa da domov pripeljejo. Rabim novega, a planiram nakup za nekje MAX 3 leta, tako da ne rabi bit nič posebnega. Dipo odpade.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
A mi lahko nekdo razloži zakaj bi kupil dvoseda?
confused-1.gif

Ni ne tič ne miš (al kako se reče). Če imaš Trosed, se lahko še lepo zlekneš, če imaš fotelj, ni boljšega za sedeti.

Dvosed pa namenjen dvem osebam, da vzporedno sedita, en sam ne more ležat.

Raje 2 fotelja kupim.
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Se strinjam.

Sicer pa - če imaš cajt in (za sposodit si) avto vsaj približno normalne velikosti ti priporočam skok do Ikea-e. Njihova roba je itak spakirana tako, da ne rabiš tovornjaka za odpeljat. In še izbire imajo precej.

Edino tistih 100€ ne bo dovolj za ta štos. Tule imaš s posteljo.

Za vsako stvar najdeš tudi mere pakiranja za transport in lahko preveriš, če gre zadeva v avto.

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Se strinjam.

Sicer pa - če imaš cajt in (za sposodit si) avto vsaj približno normalne velikosti ti priporočam skok do Ikea-e. Njihova roba je itak spakirana tako, da ne rabiš tovornjaka za odpeljat. In še izbire imajo precej.

Za vsako stvar najdeš tudi mere pakiranja za transport in lahko preveriš, če gre zadeva v avto.

Danes smo kavč nosil v 2 štuk bloka
bonk.gif
V merkatorju kjer smo kupil pridejo vsi kavči v enem kosu.

Kakšne so tukaj kaj dimenzije.... ker v enem kosu nikol več v mojem lajfu ne nosim.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Se strinjam.

Danes smo kavč nosil v 2 štuk bloka
bonk.gif
V merkatorju kjer smo kupil pridejo vsi kavči v enem kosu.

Kakšne so tukaj kaj dimenzije.... ker v enem kosu nikol več v mojem lajfu ne nosim.

Ti pa nisi nikoli delal v selitvah kot študent.
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Pa ti veš kaj pomeni Bezug?

Že če pogledaš podatke o pakiranju vidiš, da nekaj ne špila:

Citat:

Artikelnummer:30112181
Breite:38 cm
Höhe:14 cm
Länge:60 cm
Gewicht:5,8 kg
Anzahl:1

shocked-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Bezug je prevleka za zofo. Sem ti zgoraj podal linke, ki te vržejo direktno na trosede, kar najbrž zanima tebe.

Akcija pa je pač akcija, tako kot povsod. Nekaj znižanih artiklov za omejeno obdobje.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Kaj tebi ne stima? Bos rekel da je prevleka 6kg tezka?
hysterical-1.gif

Bezug Sofa pomeni, da je zofa, ki se da preobleci. Pac low cost zofa s pralno prevleko, ce se motim me pa prosim popravi.

Redna cena za to zofo je 199 EUR in so jo pac znizali te 3 dni na 99 EUR.

EDIT: Ma sej mi ni nic vec jasno. Naj pove kdo, ki je boljsi v nemscini. Tut men neki ne stima. Tut zofa sama ne more bit 6kg, saj ni iz kartona.

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Zdej si ugotovil, da je zadeva težka 6kg in dimenzij dveh škatel velikih pizz, položenih ena na drugo.

Kaj se po tvojem skriva v paketu - zofa ali prevleka? Če Ikea ravno ne prodaja Sport Billy torbic je odgovor menda jasen.

edit: pojmovanje je logistično - Bezug (artikel) Sofa (pojasnilo, za kakšen artikel gre). Če bi pisalo Bezugsofa pa bi šlo res za kavč, ki ga je moč preobleči. Tut jest nisem bil zihr dokler nisem pogeldal dodatnega opisa.

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ti ziher nisi dolgo seksal, ker nekaj prcaš zadnje čase.
grin1.gif

Nisem niti bral teksta v katalogu, pogledal fotko, videl ceno, verjel napisanemu na alterju, da gre za kavč. Potem pa se je pojavil post o tem, da se gre samo za prevleko...in sem to tudi retorično vprašal, ne da bi šel dejansko brat katalog, ampak sem verjel ugotovitvam ter dodal zraven smajl, ki ga vidiš.