Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Moti me edino to, da piše neprilagojena hitrost. To vedno napišejo, pa se rešijo raziskovanja in ugotavljanja pravega vzroka. Ja, kje pa je bil radar, da vedo..? Nono pa verjetno nosi očala... po 40 letu vid začne pešati. Verjetno je napačno precenil, kako daleč je motorist in brezskrbno zavil levo. Če ga je sploh videl. Zato pa, fantje, vozite kot da vas nihče ne vidi, predvidevajte. Raje počasneje, kot prehitro.
Če sta si v križišču nasproti v vozilom, ki stoji in bo zavilo levo -brez eye kontakta nikar brezskrbno peljati naprej...
Čist simple, se strinjam. Voziti moraš tako, kot da je za ovinkom mamica z vozičkom na sredi ceste. To je v današnjih časih moto, ker je za vse kriva hitrost. Ne pa da se nima mamica kaj sprehaja po sredi ceste, kjer ni njej prostor. Tega pa nobenga ne zanima.
No, končno dobil sliko nesreče. Mene je motilo tole sonce, pa tudi ne vem točen odsek. Ko ste omenili sama ravnina, se mi mogoče sedaj svita kje bi to lahko bilo. Evo, zame čisto deljena krivda. Un mulc ni videl avtomobila, da je umrl, ker ..... o tem bi lahko razpravljali. Nonotu pa ni svetilo sonce, pa je vseeno zavil z mislijo. Kaj boš ti mulc nekaj tišča tukaj, recimo. Ma se nagibam k temu, da ga sploh videl ni. Evo, pa ga ima na vesti. Nobenega ne opravičujem.
In nesreča se ni zgodila zaradi neprilagojene hitrosti. Vzrok nesreče je bilo nizko sonce in slep ata. To je bil vzrok. Posledica hitrosti je bila pa smrt mulca.
Tako kot nesreča v Wajdušni, ko jo je videl kolega. Vse je bilo po omejitvah, sam tisti, ko se je vključeval je gledal nebo kako je plavo, tisti ko je bil izsiljen, je pa štel vrabce po zraku. BUM. Kriva je bila itak ženska, ma je bila čista deljena krivda. Ker, kolikor je ženska spregledala avto, tudi voznik kombija ni naredil NIČ, da bi to napako popravil. Kam je torej gledal? Sedaj pa najbolje da dajo tam cono 30 pa kangujčka. Ker se nesreče dogajajo tudi, če se voziš 50 in vidiš pred sabo 200m. Sej to itak nobenega ne zanima, kam je gledal voznik kombija. Jebeš varnost. Potalat položnice, ker je bila voznica začetnica, upam, da so ji pobral še izpit. Bo za drugič vedla. No, pa bo lahko v bližnji prihodnosti še ena več vozila po Wajdušni brez izpita. Brez izpita bo ostala pa za brezveze. Zakaj za brezveze. Ker se te stvari dogajajo in se ti lahko zgodi zelo hitro.