Pobeg s kraja nesreče

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
No @kamela 213 in model1a, kako bodo zdej tega voznika našli, ko pa bežečemu niso sledili? mission imposible?
No nazadnje so tistega policaja, ki je pešca do smrti povozil in potem pobegnil kar hitro našli, kaj mislita, a policaji imajo sredstva, znanje in metode da poiščejo povzročitelja? da/ne

ker še vedno ne dojameš to kar ti tupim že dalj časa na temu forumu ti bom ponovil in upal (upanje umre zadnje) da boš tokrat končno le dojel. Nikjer nisem napisal da policija nima možnosti in sredstev za odkrivanje na drug način, gre se za to ali je smotrno uporabiti vse metode in sredstva za dosego cilja. Za kazen po prometu zaradi tega ker nekdo ni ustavil to definitivno ni smotrno, saj je vložek prevelik ( tu ne gre samo za finance ampak tudi za ljudi katerih je že tako ali tako premalo). Večkrat sem ti že povedal, da je razlika kar se tiče preiskovanja hudih kaznivih dejanj in preiskovanja prekrškov, ko si ti veleumno povdarjal da če so lahko našli morilca iz kresnic lahko tudi enga ki pobegne policijski kontroli. Upam, da si sedaj končno dojel razliko, da ne rabim več zgubljat časa s tabo na to temo.
In zakaj je tako nujno, da se bežečega lovi tako, da se pri tem ogroža bežečega, sebe, in slučajno mimoidoče/vozeče, in to toliko časa, da pride do nesreče? Je to res bolj smotrno, kot zapisat registrsko in bežečega obiskat kasneje, brez ogrožanja drugih? A je to smotrno zgolj za 1000€ na tist promil, ki vozijo z ukradenimi tablicami in prave osebe nebi našli, al tudi zato, da bi bili še policaji prikrajšani za adrenalin ob lovljenju? In kakšna bi bila škoda, če bi bežeči ušel in ga nikoli nebi dobili?

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Citat:
In zakaj je tako nujno, da se bežečega lovi tako, da se pri tem ogroža bežečega, sebe, in slučajno mimoidoče/vozeče, in to toliko časa, da pride do nesreče? Je to res bolj smotrno, kot zapisat registrsko in bežečega obiskat kasneje, brez ogrožanja drugih? A je to smotrno zgolj za 1000€ na tist promil, ki vozijo z ukradenimi tablicami in prave osebe nebi našli, al tudi zato, da bi bili še policaji prikrajšani za adrenalin ob lovljenju? In kakšna bi bila škoda, če bi bežeči ušel in ga nikoli nebi dobili?
Zato, ker bi potem vsi to počeli (bežali) saj je bolje dobiti 500 eur kazni za pobeg, kot pa 1200 in odvzem VD a ni tako? Pregon je neizogiben, tako v sloveniji kot drugod. sicer smo pa vse to že obdelali, tudi ta tvoja omiljena trditev da policaji to počnejo iz užitka, ter seveda kar od nekod privlečen podatek da ima vsak 1000 ki beži na vozilu nameščene ukradene reg. tablice. Važn da se dobro sliši ane
smile-1.gif

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Glej sintič.. spet mi nisi odgovoril... Zato ne vem, zakaj bi tebi odgovarjal na tvoja povsem provokativna vprašanja... glede desetinke sekunde... sam sem se točno pet (5) krat znašel v situacijah, ko je dejansko šlo za milimetre, da se je preprečila prometna nesreča. Povej mi še, zakaj si moje kompletno vprašanje "popravil"po svoje, namesto da bi odgovoril????

Pa še glede testa na vranskem... EDINI pravi test je trezen voznik po pisti in anto ISTI pijan voznik po pisti.... Tudi Scumaher bolje pelje popolnoma nabit kot ti popolnoma trezen... taka primerjava je popolna izguba časa in ni niti približno vredostojna.

GLede sredstev v policiji... ti trdiš, ti dokaži.... aja... saj res.... najbolš, da preštudiram vse zakone itd.... saj baje tam vse piše.... kr neki
smile-1.gif

LP

PS: Ne zagovarjaj pijanih za volanom.... da ne bo še kdo korajže dobil pijan vozit!

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Glej sintič.. spet mi nisi odgovoril... Zato ne vem, zakaj bi tebi odgovarjal na tvoja povsem provokativna vprašanja... glede desetinke sekunde... sam sem se točno pet (5) krat znašel v situacijah, ko je dejansko šlo za milimetre, da se je preprečila prometna nesreča. Povej mi še, zakaj si moje kompletno vprašanje "popravil"po svoje, namesto da bi odgovoril????
Jest sm ti že odgovoril, samo če te stvar tolk ne zanima, da bi odpel stran in prebral, pač nikoli ne boš vedel, tvoj problem
Jest vsekakor ne vozim tolkna tesno, da bi o nesreči odločale desetinke.
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Pa še glede testa na vranskem... EDINI pravi test je trezen voznik po pisti in anto ISTI pijan voznik po pisti.... Tudi Scumaher bolje pelje popolnoma nabit kot ti popolnoma trezen... taka primerjava je popolna izguba časa in ni niti približno vredostojna.
Torej bi ti vzel izpit Schumacherju potem ko je spil 4 pire in vozil bolje in z boljšimi refleksi kot ti ali jest ali kdorkol drug?
In kjub temu, da bi imel Schumacher po 4-pirih boljše reflekse od treznih bi kot glavni razlog za odvzem navedel da ima pijan slabe reflekse. (Pa z izrazom Schumacher ne mislim nekoga, ki divja po cesti, ampak nekoga, ki avto max obvlada in vozi po omejitvah in drugih pravilih, ima reflekse itd)
Ja sej verjamem, če ti je cij kasiranje, potem je to tako, če se pa gre za varnost, bi moralo bit pa drugače
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
GLede sredstev v policiji... ti trdiš, ti dokaži.... aja... saj res.... najbolš, da preštudiram vse zakone itd.... saj baje tam vse piše.... kr neki
smile-1.gif
Ja najboljš da preštudiraš kako stran, če te to seveda zanima, v kar sicer dvomim. Lahko pa tudi vprašaš kolega Kamelo, ki na tej strani tudi uporablja te izraze. Mogoče se bosta vidva med sabo bolje sporazumela.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Citat:
Zato, ker bi potem vsi to počeli (bežali) saj je bolje dobiti 500 eur kazni za pobeg, kot pa 1200 in odvzem VD a ni tako? Pregon je neizogiben, tako v sloveniji kot drugod. sicer smo pa vse to že obdelali, tudi ta tvoja omiljena trditev da policaji to počnejo iz užitka, ter seveda kar od nekod privlečen podatek da ima vsak 1000 ki beži na vozilu nameščene ukradene reg. tablice. Važn da se dobro sliši ane
smile-1.gif
A imaš to iz kakšne raziskave, da bi potem kar vsi bežali, ali si se to sam izmislil?
Zanimivo, pri stacionarnih radarjih kjer vsak odpelje naprej, pa to ni problem, pa tud ukradene tablice, pijača... tam niso problem
Glede kazni se pa to hitro da uredit, naj dajo namesto 1200eur odslej 100eur kazni in brez roparskih odvzemov, zasegov, A misliš da bo po potem vsak raje počakal, ali celo nudil ponesrečencu pomoč, če pride do nesreče?
A zdej praviš da je pregon neizogiben, malo prej si pa pisal, da zaradi prometnega prekrška ni smiselno zalaufat helikopterja, poklicat še ene patrulje ki bi pričakala kršitelja, obiskat na domu.......
Ja saj pravim, policiji se gre za denar, in užitek pri lovljenju - kot v filmih pa raje ogroža vse po vrsti, kot da bi se na miren način bolj potrudila z iskanjem. Tga nazadnje so lovili tolk časa, da se je nedolžen s terencem zvrnil v jarek, potem pa kar naenkrat pregon ni bil več neizogiben. Klub temu pa so bežečega znali poiskat kasneje. celo brez helikopterja in na cenejši način. Le kako jim je to uspelo?

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Ti torej nisi bil nikoli v situaciji, da bi šlo za desetinke..... zanimivo in pohvalno, da si tako daljnoviden da predvidiš VSE možne zaplete na cesti-pa še pod vplivom alkohola... torej ti ni nikoli srna skočila na cesto, te ni nikoli kdo spregledal, izsilil prednosti, prehiteval v škarje, da si moral zavirati, odviti okoli njega itd... ne nabijaj... vsi, ki smo vsaj nekaj časa na cesti (razen če ti voziš samo iz domačega naslanjača na PS3
smile-1.gif
) smo bili v takih in podobnih situacijah...
Zakaj si v svojem prvem citiranju mojih navedb zopet "spregledal" vprašanje??? Ti ne diši odgovor? Po vsej verjetnosti je tako, drugače bi že odgovoril. Zanimivo, da si me nato zopet citiral (pa še to celo tam, kjer ti navajam, kaj je pravilni test), na vprašanje pa nisi odgovoril (Scumaher), ampak spet vsiljuješ svoj odgovor...
Pa še eno razodetje ti povem.... prvo vprašanje se ne gre o policiji in sredstvih pač pa tvoje osebno mnenje o povsem konkretni zadevi, o kateri sem te spraševal. Ampak, ker je vprašanje preveč direktno ne moreš/znaš/nočeš odgovoriti. Glede sredstev se pa itak samo izgovarjaš, pa prelagaš odgovor na druge... pričakovano....
Kamelo jaz brez problema in povsem razumem, saj dejansko napiše tako kot je in ne tako, kot je v glavah kakega določenega osebka
smile-1.gif

pa še nekaj, nekdo ki max. obvlada avto itd... najbrž ni tako neumen, da se bo pod vplivom alkohola vozil naokoli, saj ve, kaj se lahko zgodi..... Tebi očitno to ni jasno in ti najbrž nikoli ne bo, razen, če boš dejansko kdaj (pa upam, da se ti to nikoli ne zgodi) povzročil prometno nesrečo pod vplivom alkohola......

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Citat:
A imaš to iz kakšne raziskave, da bi potem kar vsi bežali, ali si se to sam izmislil?
Zanimivo, pri stacionarnih radarjih kjer vsak odpelje naprej, pa to ni problem, pa tud ukradene tablice, pijača... tam niso problem
Glede kazni se pa to hitro da uredit, naj dajo namesto 1200eur odslej 100eur kazni in brez roparskih odvzemov, zasegov, A misliš da bo po potem vsak raje počakal, ali celo nudil ponesrečencu pomoč, če pride do nesreče?
A zdej praviš da je pregon neizogiben, malo prej si pa pisal, da zaradi prometnega prekrška ni smiselno zalaufat helikopterja, poklicat še ene patrulje ki bi pričakala kršitelja, obiskat na domu.......
Ja saj pravim, policiji se gre za denar, in užitek pri lovljenju - kot v filmih pa raje ogroža vse po vrsti, kot da bi se na miren način bolj potrudila z iskanjem. Tga nazadnje so lovili tolk časa, da se je nedolžen s terencem zvrnil v jarek, potem pa kar naenkrat pregon ni bil več neizogiben. Klub temu pa so bežečega znali poiskat kasneje. celo brez helikopterja in na cenejši način. Le kako jim je to uspelo?

eh ja, pa smo spet tam kjer ni muh. Verjetno človek ne potrebuje raziskav da pride do nekega zaključka z uporabo logičnega razmišljanja, seveda je tu predpogoj da je le tega tudi sposoben hehe. glede stacionarnih radarjev smo debatirali že n-krat, je razlika, katere ne boš priznal in boš kar naprej tumbal svoje naprej in naprej. sam način kaznivanja pri stacionarnih radarjih je drugačen, prav tako te stacionarni radar ne more ustavljati, ampak dobro to boš prezrl, moje besede malo obrnil in bo spet, jovo na novo kot ponavadi. kar se tiče helikopterja, zopet isto obračanje mojih besed, združevanje medseboj nepovezanih stavkov da dobiš neko sebi všečno celoto. Da, pregon kršitelja je neizogiben, vendar z omejenimi sredstvi. Upam, res močno upam, da neboš spet ven prišel s primerjavo umora v kresnicah in prometnega prekrška (ter izsleditvijo storilca), ki je zadnje čase ena od tvojih omiljenih cvetk. In ja, v tem primeru s terencem pregon ni bil neizogiben, saj je bilo bolj pomembno nuditi pomoč udeleženemu v prometni nesreči kot pa loviti enega kretena, katerega reg. tablice so imeli, le kako bi jim uspelo brez? Ah če jim je v kresnicah jim bo tudi tu ane sintko
smile-1.gif
Jaa, pa tu je zopet najina debata o ogrožanju, saj pravim, kršitelj bi še kazensko moral biti ovaden za to, samo kaj ko se je revček bal grde grde policije.
in ja, zopet policisti lovijo ubežnike zaradi svoje želje po potešitvi adrenalinskih nagnjen. Odličen zaključek, zdravega uma
smile-1.gif

in kot sem že enkrat povedal, policiji se bo šlo za denar, ko bo samooskrbna.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Da, pregon kršitelja je neizogiben, vendar z omejenimi sredstvi. Upam, res močno upam, da neboš spet ven prišel s primerjavo umora v kresnicah in prometnega prekrška (ter izsleditvijo storilca), ki je zadnje čase ena od tvojih omiljenih cvetk. In ja, v tem primeru s terencem pregon ni bil neizogiben, saj je bilo bolj pomembno nuditi pomoč udeleženemu v prometni nesreči kot pa loviti enega kretena, katerega reg. tablice so imeli, le kako bi jim uspelo brez?
In zakaj je se je bilo tako nujno potrebno loviti za njim, če so registrsko že imeli, vsaj dokler se ni tisti s terencem zvrnil v jarek, če ne ravno zaradi želje po potešitvi adrenalinskih nagnenj? Saj so njegovo registrsko imeli, kar je bilo dovolj za kasnejše prijetje?

Če se nebi podili za njim, bi ga ravno tako lahko dobili (tudi brez helikopterja), samo un nedolžen s terencem bi ostal cel.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
če ga nebi lovili bi dobili lastnika vozila, in kot sem že rekel raje človek dobi 500EUR za pobeg kot 1200 in 18kt za alko pa še kaj mogoče zraven. In kot sem že napisal, zakaj bi ti nekdo ustavil če ve, da ga nebo nihče lovil? hja če bi bilo tako, tudi jaz nebi ustavil in samemu sebi v skledo pljunil.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
A ni zanimivo, kako je zopet iz konteksta vzel tisto, kar mu diši + moj post je popolnoma "spregledal! (najbrž dioptrija peša
smile-1.gif

LP
wink-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
A ni zanimivo, kako je zopet iz konteksta vzel tisto, kar mu diši + moj post je popolnoma "spregledal! (najbrž dioptrija peša
smile-1.gif

LP
wink-1.gif
Nisem spregledal tvojega posta, ampak sem ti pač že vse odgovoril, pa da se ne ponavljam.še nevemkaterič.
Čeprav zdej res ne vem, katero vprašanje že imaš v mislih, a tisto, kjer te sprašujem, če bi še zagovarjal brezglavo lovljenje, če bi se na travniku, kamor se je zvrnil tisti s terencem igral tvoj otrok, pa bi se avto zvrnil nanj? No ampak saj zdej me tvoj odgovor ne zanima več. je že mimo.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
če ga nebi lovili bi dobili lastnika vozila, in kot sem že rekel raje človek dobi 500EUR za pobeg kot 1200 in 18kt za alko pa še kaj mogoče zraven. In kot sem že napisal, zakaj bi ti nekdo ustavil če ve, da ga nebo nihče lovil? hja če bi bilo tako, tudi jaz nebi ustavil in samemu sebi v skledo pljunil.
Pa saj jaz isto trdim. Policiji se gre za keš in za sproščanje adrenalina, žal na račun naše varnosti (in predvsem varnosti tistega v terencu).
Tvoja računica ne drži, temu, ki je pobegnil in ga policija po nesreči ni več lovila, so zaračunali 500 za pobeg in še 1200 za pijačo, poleg še ostalih sprovociranih prekrškov.
Poleg tega je pa še zakasirala tistemu v terencu, ki se je zvrnil v jarek. Je tako ali ni?

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Citat:
Citat:
Pa saj jaz isto trdim. Policiji se gre za keš in za sproščanje adrenalina, žal na račun naše varnosti (in predvsem varnosti tistega v terencu).
Tvoja računica ne drži, temu, ki je pobegnil in ga policija po nesreči ni več lovila, so zaračunali 500 za pobeg in še 1200 za pijačo, poleg še ostalih sprovociranih prekrškov.
Poleg tega je pa še zakasirala tistemu v terencu, ki se je zvrnil v jarek. Je tako ali ni?
ja samo sedaj predpostavljaš da se dobi vse ki zbežijo.
Te informacije da je zakasirali tistemu v terencu jaz nimam, če jo imaš ti pa nevem.
In to, da ti tako misliš da policisti to počnejo iz užitka nam je vsem jasno, in kaj drugega bi bilo tudi utopično pričakovati.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Citat:
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
smile-1.gif

LP
wink-1.gif
Nisem spregledal tvojega posta, ampak sem ti pač že vse odgovoril, pa da se ne ponavljam.še nevemkaterič.
Čeprav zdej res ne vem, katero vprašanje že imaš v mislih, a tisto, kjer te sprašujem, če bi še zagovarjal brezglavo lovljenje, če bi se na travniku, kamor se je zvrnil tisti s terencem igral tvoj otrok, pa bi se avto zvrnil nanj? No ampak saj zdej me tvoj odgovor ne zanima več. je že mimo.

Glede na to, da si mi na vse odgovoril..... na vpašanje, ali naj nekoga, ki ti je ravnokar ukradel tvoj avto in so točno za njim.... naj ga sedaj pustijo oz. naj ga ne zasledujejo, da ne bodo preveč adrenalina sproščali mi nisi odgovoril... prav tako ne, ali je tudi v tem primeru dovolj, da imajo samo tablico (kot ti vneto zagovarjaš)..... ali pa morda še kaj drugega.....

Potem si popolnoma "preoblikoval" moje vprašanje, odgovora seveda nisi dal.....
stupid-1.gif

Naj nadaljujem, ali je počasi jasno, da si mojster izmikanja in obračanja besed, kerz a tvoje trditve...pravzaprav ne trditve temveč predpostavke še vedno nisi navedel niti enega argumentiranega vira, dokaza.... medtem, ko ti vsakdo zadevo lepo razloži in tudi logično argumentira.....

PS:

Pa podajva eno vprašanje v tvojem stilu....

Pijanček ti ukrade avto, se ga NE lovi, pa povozi otroka... In to zato, ker si sam rekel, da se takih ne lovi, ker je prenevarno. Ti tega ne prijaviš, policaji po tablici najdejo tebe kot lastnika, alibija nimaš, ne moreš z ničemer dokazat da ti nisi vozil. Si zadovoljen, ker ni nihče od policije "sproščal adrenalina" pri lovljenju ubogega pijanega tatu?

da/ne?

Sprašuješ me katero vprašanje mam v mislih, oz. za kaj te že sprašujem, potem pa kot možnost navedeš SVOJE vprašanje.... in potem ostalim soliš pamet o funkcionalni nepismenosti...
bonk.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik model1a pravi:

Pijanček ti ukrade avto, se ga NE lovi, pa povozi otroka... In to zato, ker si sam rekel, da se takih ne lovi, ker je prenevarno. Ti tega ne prijaviš, policaji po tablici najdejo tebe kot lastnika, alibija nimaš, ne moreš z ničemer dokazat da ti nisi vozil. Si zadovoljen, ker ni nihče od policije "sproščal adrenalina" pri lovljenju ubogega pijanega tatu?

da/ne?

Cela tvoja predpostavka je napačna, razmišljaj kot synthman. Pijanček NE povozi otroka, ker ve da je pijan in zato vozi toliko bolj previdno in bolj varno kot če bi ta avto ukradel trezen človek. Aja pa če že nadaljujemo sintičevo razmišljanje, pijanček mogoče povozi enega otroka, trezen človek pa z 200 na uro prileti čez okno bifeja ter pokosi pred sabo 20 gostov, tako da je trezen človek dosti bolj nevaren in policistu, ki se je odločil dirkača spravit ceste je treba pripisat tistih 20 smrti v bifeju, ne pa nedolžnemu nesrečniku, ki se je odločil bežati pred policijo, ker je vedel, VEDEL! da ga bodo barabe v modrih čepicah zajebale, ker je to njihova edina naloga, ker fantastičen voznik kot je on absolutn ni naredil nič takega za kar bi se ga splačalo ustavit, tudi če je proti predpisom, on je vozil varno
smirk-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
smile-1.gif

LP
wink-1.gif

Glede na to, da si mi na vse odgovoril..... na vpašanje, ali naj nekoga, ki ti je ravnokar ukradel tvoj avto in so točno za njim.... naj ga sedaj pustijo oz. naj ga ne zasledujejo, da ne bodo preveč adrenalina sproščali mi nisi odgovoril... prav tako ne, ali je tudi v tem primeru dovolj, da imajo samo tablico (kot ti vneto zagovarjaš)..... ali pa morda še kaj drugega.....

Potem si popolnoma "preoblikoval" moje vprašanje, odgovora seveda nisi dal.....
stupid-1.gif

Naj nadaljujem, ali je počasi jasno, da si mojster izmikanja in obračanja besed, kerz a tvoje trditve...pravzaprav ne trditve temveč predpostavke še vedno nisi navedel niti enega argumentiranega vira, dokaza.... medtem, ko ti vsakdo zadevo lepo razloži in tudi logično argumentira.....

PS:

Pa podajva eno vprašanje v tvojem stilu....

da/ne?

Sprašuješ me katero vprašanje mam v mislih, oz. za kaj te že sprašujem, potem pa kot možnost navedeš SVOJE vprašanje.... in potem ostalim soliš pamet o funkcionalni nepismenosti...
bonk.gif
Na tisto vprašanje sem ti odgovoril takoj v postu za vprašanjem, in ti si ga naslednjem postu celo komentiral. In do danes nisem spremenil mnenja. Če te še zanima, poglej nazaj. A to ni funkcionalna nepismenost?
Da, Ampak le zakaj nebi prijavil kraje avtomobila? Pa tudi, če nisem vozil, ni problem dokazat, da nisem jaz vozil, Dokazi so, druga pesem je pa, če bodo lopovski policaji/sodniki tem dokazom verjeli. Sicer pa, če gre za kaznivo dejanje (kar če povoziš otroka tudi je) mora država storilcu dokazat krivdo. In kako bo država dokazala nekaj, česar nisem storil? Če je količkaj poštena potem ne more nikakor.
In če nadaljujeva v tvojem stilu, potem ti nebi smel več odgovarjat na nobeno vprašanje, dokler mi ti ne odgovoriš na vse, kar sem te doslej vprašal. Bo šlo?

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Ne bo šlo.... kar preberi, kaj sem ti kometiral.... razen če smatraš kontravprašanje odgovor na vprašanje,.... (toliko o funkcionalni nepismenosti)

Odgovor je bil povsem da/ne....
ostalo tvoje besedičenje me ne zanima, ker nima osnove,,,, sicer si mi pač vse poste dokazal kako in kaj... pa maš prav... kaj bi se ponavljal.... sej tudi drugi vidijo kaj pišeš....

Je pa žalostno, da zagovarjaš kriminalce in pijance na cesti
stupid-1.gif
se pač ne pogovarjam... LP... sva povsem zaključila in ne rabiš odgovarjat... v primeru da odgovoriš bom tudi smatral, da si povsem funkcionalno nepismen.

Moongoose

Maš prav, res je tko, kot si ti napisal, samo jaz se nekako ne morem "vživet" v tako vlogo, mi logika brani
smile-1.gif
) )

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Ne bo šlo.... kar preberi, kaj sem ti kometiral.... razen če smatraš kontravprašanje odgovor na vprašanje,.... (toliko o funkcionalni nepismenosti)

Odgovor je bil povsem da/ne....
ostalo tvoje besedičenje me ne zanima, ker nima osnove,,,, sicer si mi pač vse poste dokazal kako in kaj... pa maš prav... kaj bi se ponavljal.... sej tudi drugi vidijo kaj pišeš....

Je pa žalostno, da zagovarjaš kriminalce in pijance na cesti
stupid-1.gif
se pač ne pogovarjam... LP... sva povsem zaključila in ne rabiš odgovarjat... v primeru da odgovoriš bom tudi smatral, da si povsem funkcionalno nepismen.

Moongoose

Maš prav, res je tko, kot si ti napisal, samo jaz se nekako ne morem "vživet" v tako vlogo, mi logika brani
smile-1.gif
) )
Ja saj berjamem, da ne gre. tako kot vedno.
No saj tudi mene tvoje blebetanje ne zanima, odgovoril se ti zgolj zato, ker si me pač vprašal. Sicer pa kaj tolko sprašuješ, če potem niti odgovora ne prebereš, ali pa ga ne razumeš?
Ne zagovarjam jest potencialne morilce na cesti, ampak jih zagovarjaš ti. Vsaj tiste, ki se podijo, divjajo in lovijo druge toliko časa, da se zgodi nesreča, večkrat tudi s smrtnimi posledicami.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Whatever.....

PS: Spet vsiljuješ svoje mnenje meni.,.

Zdej pa res over&out.... funkcionalno nepismeni :D