Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
A ni zanimivo, kako je zopet iz konteksta vzel tisto, kar mu diši + moj post je popolnoma "spregledal! (najbrž dioptrija peša
LP
Nisem spregledal tvojega posta, ampak sem ti pač že vse odgovoril, pa da se ne ponavljam.še nevemkaterič.
Čeprav zdej res ne vem, katero vprašanje že imaš v mislih, a tisto, kjer te sprašujem, če bi še zagovarjal brezglavo lovljenje, če bi se na travniku, kamor se je zvrnil tisti s terencem igral tvoj otrok, pa bi se avto zvrnil nanj? No ampak saj zdej me tvoj odgovor ne zanima več. je že mimo.
Glede na to, da si mi na vse odgovoril..... na vpašanje, ali naj nekoga, ki ti je ravnokar ukradel tvoj avto in so točno za njim.... naj ga sedaj pustijo oz. naj ga ne zasledujejo, da ne bodo preveč adrenalina sproščali mi nisi odgovoril... prav tako ne, ali je tudi v tem primeru dovolj, da imajo samo tablico (kot ti vneto zagovarjaš)..... ali pa morda še kaj drugega.....
Potem si popolnoma "preoblikoval" moje vprašanje, odgovora seveda nisi dal.....
Naj nadaljujem, ali je počasi jasno, da si mojster izmikanja in obračanja besed, kerz a tvoje trditve...pravzaprav ne trditve temveč predpostavke še vedno nisi navedel niti enega argumentiranega vira, dokaza.... medtem, ko ti vsakdo zadevo lepo razloži in tudi logično argumentira.....
PS:
Pa podajva eno vprašanje v tvojem stilu....
Pijanček ti ukrade avto, se ga NE lovi, pa povozi otroka... In to zato, ker si sam rekel, da se takih ne lovi, ker je prenevarno. Ti tega ne prijaviš, policaji po tablici najdejo tebe kot lastnika, alibija nimaš, ne moreš z ničemer dokazat da ti nisi vozil. Si zadovoljen, ker ni nihče od policije "sproščal adrenalina" pri lovljenju ubogega pijanega tatu?
da/ne?
Sprašuješ me katero vprašanje mam v mislih, oz. za kaj te že sprašujem, potem pa kot možnost navedeš SVOJE vprašanje.... in potem ostalim soliš pamet o funkcionalni nepismenosti...