Pobeg s kraja nesreče

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Jest vsekakor ne vozim tolkna tesno, da bi o nesreči odločale desetinke.

Nekaj mi ne gre skupaj. Večkrat si že tukaj javno priznal, da se pogosto ne moreš ustavit pri rdeči luči odkar več ne utripa zelena pa gre tam za kar nekaj desetink ali pa celo za kako sekundo časa.
Tukaj pa trdiš, da pa nimaš s tem težav.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Jest vsekakor ne vozim tolkna tesno, da bi o nesreči odločale desetinke.

Nekaj mi ne gre skupaj. Večkrat si že tukaj javno priznal, da se pogosto ne moreš ustavit pri rdeči luči odkar več ne utripa zelena pa gre tam za kar nekaj desetink ali pa celo za kako sekundo časa.
Tukaj pa trdiš, da pa nimaš s tem težav.
Saj nimam jest težav. Težave bo imel tisti, v katerega se bom zaletel.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
lol, pa spet smo tam da se lovljenja večkrat končajo z smrtnim izidom
wink-1.gif
. Ah, pa saj se mi tudi neda več.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.384
1.250
113
www.adriamedia.si
Ampak ste pa tule sami zabavni, viodim, da se s sintičem še kar dajete. Nima smisla, pametnejši odneha, jaz ga imam že doolgo med ignoriranimi uporabniki. Prvih par postov me je sicer matralo, kaj je napisal, potem pa mine.
Skratka, če temu trolu (ali bi bilo bolje trotu?) ne boste odgovrjali, se bo prej ali slej navelial tulit v luno ...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.345
7.428
113
ksz

Dans je en isto mal pobegnu. Pa sva se v trzinu srecala in se je odlocu da zdej pa bova pocakala na patruljo. Mi je pa ratal sumljiv, ker mu avto ni delal, spredaj je bil razbit, clovek je pa trdil da se nikjer ni zaletel. Mislim da je bil tako pijan da morda res ni dojel kaj se je zgodilo, svasta.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.345
7.428
113
Niti ne, ker sem se ustavil, da bi mu pomagal avto s ceste porinit (izgledalo je kot da mu je samo crknil), nato pa sem z njim izven avta se cakal in nisem vedel nic drugega razen se avto isce (se je pa dalo sklepat zakaj glede na to da je bil razbit). Saj mozakar je naceloma deloval deloven in v redu clovek, samo neumnost je pac naredil.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
model1a, pa kako on zagovarja pijance in kriminalce. Jaz nikjer ne preberem, da jih zagovarja. On vseskozi govori samo o načinu lovljenja. Jaz menim, da ne zagovarja tega, ampak način kako se lotijo naši varuhi pravice. Je že res, da velikokrat pove na zelo krut način, menim, da zaradi tega, da bi ovce spregledale v čem je catch. Whatever, se boste že zmenili.
grin1.gif

Jaz se samo spomnim na tisti smešno prigodo od kolega, kateri se je vrašal ob 3h iz službe in sintiča čisto štekam.

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Samo tu ni policaj kriv. Kriv je celoten sistem policije. Pri vrhu je problem, oni namreč ukazujejo kaj delat in na kak način delat.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Res je. In Apollo je kar nekaj stvari tukaj razjasnil. Ampak to ve sedaj samo alter. V množici ovc, so pa še vedno pizde policaji. Je pa tudi res, da bi lahko imeli tudi policaji mal soli v glavi. Vsaj večina, in bi dejansko nekaj delal. Ne pa lovil enega, ko je bil res smešen splet okoliščin in se z njim ubadali 1 uro, ali več, brezveze. Ker če bi se tako peljal pod vplivom alkohola, bi prišel do drugega ovinka, potem bi pa šlo kamor bi šlo. Še najbolj mi gre na organ skrivanje po grmovju. Ja tam ne bojo dobili bedake po cesti, kot jih srečujem sam. Sem pa že 2x srečal RS-ko v naših koncih zadnji teden, kar je pohvalno. Me zanima s čim se ukvarjajo. Najbrž samo s hitrostjo in lovljenja ljudi kateri so popili preveč in se normalno pelje domov. Ampak kaj boš z RS-ko, ko jo opaziš na 2km. Tukaj se rabi civilno vozilo. Ampak kot smo prišli do zaključka, ni ljudi. Potem pa se nekaj na silo dela in upa, da se jih bo manj pobilo, da bodo lahko na koncu leta tulili kako zakon deluje. Ovce bojo ploskale, vodstvo se bo pa tem ovcam smejalo. Pa lepo te prosim. Na koncu bo pa mene nekje hopsnil, ko nima z ničemer nobene veze, kot samo s tem, da bo napisal kazen in jaz jo bom plačal.

In o tem teče lepa debata v temi, mi lahko kdo razloži krivdo voznika.

Nazadnje urejeno:

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Jaz pa vem, da zagovarja ne samo pijance na cesti ampak tudi divjanje skozi naselja, pa še kaj bi se našlo.... Vse to je povedal skozi svoje poste.... Ampak ok, vsak ima svoje mnenje o njem in njegovih izjavah, ter kako si jih razlaga.

Sam se držim omejitev, ko vozim ne pijem... in glej ga zlomka... v 15h letih sem bil le par krat ustavljen ob poostrenih kontrolah, pa nisem še nikoli plačal.

PS: Verjamem pa, da je v policiji sigurno par takih, ki si uniforme ne zaslužijo in taki potem mečejo slabo luč na vse fante, ki sigurno niso slabi.

LP

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Jaz pa vem, da zagovarja ne samo pijance na cesti ampak tudi divjanje skozi naselja, pa še kaj bi se našlo.... Vse to je povedal skozi svoje poste.... Ampak ok, vsak ima svoje mnenje o njem in njegovih izjavah, ter kako si jih razlaga.
Saj pravim da si funkcionalno nepismen, V resnici prav ti v tem postu zagovarjaš policaja, ki je vozil 130 skoz naselje, jest pa trdim, da kaj takega nebi smel počet.
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Sam se držim omejitev, ko vozim ne pijem... in glej ga zlomka... v 15h letih sem bil le par krat ustavljen ob poostrenih kontrolah, pa nisem še nikoli plačal.
Glej ga zlomka, mene so nekoč v enem tednu ustavili 5x, že večkrat pa v enem dnevu po 2x, govorim za slučaje, ko nisem naredil prekrška in nič plačal.
Pa da ne boš trdil, da se to dogaja samo meni. Kar 400 000 treznih voznikov so policaji osumili da so pijani in jim dali pihat.
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
PS: Verjamem pa, da je v policiji sigurno par takih, ki si uniforme ne zaslužijo in taki potem mečejo slabo luč na vse fante, ki sigurno niso slabi.
To drži, ampak niso samo posamezniki pokvarjeni, tud sistemsko je zadeva katastrofalno slabo urejena.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
@eXHair
jst mislim, da nihče več ne vrjame v uspešnost nove zakonodaje.
Jest verjamem, da je zakonodaja uspešna in da deluje točno temu, čemur je namenjena. Izplen bo gotovo večji kot kdajkoli doslej.

No sej tud Žlender pravi, da zakon deluje, pa Kresalka, pa mediji.... torej bo že držalo.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Whatever... ne podtikaj svojega debilnega razmišljanja meni... kaj jaz zagovarjam tebi nikoli ne bo uspeli doumeti....

PS: Ne repliciraj mi več, ker se s tabo več ne mislim ukvarjat

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Whatever... ne podtikaj svojega debilnega razmišljanja meni... kaj jaz zagovarjam tebi nikoli ne bo uspeli doumeti....

PS: Ne repliciraj mi več, ker se s tabo več ne mislim ukvarjat
Da ti zagovarjaš divjanje policaja 130km/h po naselju, jest pa temu nasprotujem je vsakomur jasno.
Da si funkcionalno nepismen in da ne razumeš debate pa tudi.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Kaj se potem ti funkcionalno nepismeni sploh oglašaš? Bolj jasno, kot sem ti napisal ne gre...
smile-1.gif

In pol ti meni o tem nakladaš..... zeh... si že prav dolgočasen... ko komad, ki se zatakne na repeat
smile-1.gif
) hahaha

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Kaj se potem ti funkcionalno nepismeni sploh oglašaš? Bolj jasno, kot sem ti napisal ne gre...
smile-1.gif

In pol ti meni o tem nakladaš..... zeh... si že prav dolgočasen... ko komad, ki se zatakne na repeat
smile-1.gif
) hahaha
Ja kaj si s tem postom hotel povedat mi pa res ni jasno.