Res je. In Apollo je kar nekaj stvari tukaj razjasnil. Ampak to ve sedaj samo alter. V množici ovc, so pa še vedno pizde policaji. Je pa tudi res, da bi lahko imeli tudi policaji mal soli v glavi. Vsaj večina, in bi dejansko nekaj delal. Ne pa lovil enega, ko je bil res smešen splet okoliščin in se z njim ubadali 1 uro, ali več, brezveze. Ker če bi se tako peljal pod vplivom alkohola, bi prišel do drugega ovinka, potem bi pa šlo kamor bi šlo. Še najbolj mi gre na organ skrivanje po grmovju. Ja tam ne bojo dobili bedake po cesti, kot jih srečujem sam. Sem pa že 2x srečal RS-ko v naših koncih zadnji teden, kar je pohvalno. Me zanima s čim se ukvarjajo. Najbrž samo s hitrostjo in lovljenja ljudi kateri so popili preveč in se normalno pelje domov. Ampak kaj boš z RS-ko, ko jo opaziš na 2km. Tukaj se rabi civilno vozilo. Ampak kot smo prišli do zaključka, ni ljudi. Potem pa se nekaj na silo dela in upa, da se jih bo manj pobilo, da bodo lahko na koncu leta tulili kako zakon deluje. Ovce bojo ploskale, vodstvo se bo pa tem ovcam smejalo. Pa lepo te prosim. Na koncu bo pa mene nekje hopsnil, ko nima z ničemer nobene veze, kot samo s tem, da bo napisal kazen in jaz jo bom plačal.
In o tem teče lepa debata v temi, mi lahko kdo razloži krivdo voznika.