Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Še bolj verjetno so mu pa vzeli izpit ker je dosegel 18 pik, pa se sedaj vozi brez. Če je pa že dlje brez izpita, potem pa tudi avta ni mogel registrirat.
Če mu je bil vzet izpit se nima kaj za vozit, to ti še vedno ni jasno al kaj?
Če mu je bil vzet izpit, se večinoma kar vozijo naprej, to ti še vedno ni jasno al kaj? Pa tako kot ti nebi rad, da bi se vozili, tudi sam nočem. Sam jaz vem, da se vozijo in si ne zatiskam oči in trobim, da se nima kaj vozit. Zakaj misliš, da so pogoste kontrole. Sploh tiste na AC, ko se jo zapre. Tam ga najlažje uloviš, ker če se boš vozil normalno in ne boš izstopal, ti mogoče še celo rata. Ampak to itak nima veze, da se pripelje normalno in ne izstopa. Hop pobrat avto, nova kazen za vožnjo brez izpita. Pa oseba ponovi vajo. Hop, pa ga spet ulovijo, dokler se policaji ne naveličajo in ga pustijo po xy ustavljanjih. Vem še sam za enega, ki tudi pod razno ne vem kako ima še lahko izpit, še več, avto. Model nabit v povprečju vsaki drugi dan.
Še sam sem 1x imel opravka s takim, kateri je enaki patron (kasneje izvedel kdo je bil in pač ata lepo od gostilne do gostilen, vmes pa še ogroža po cesti) kot zgoraj opisani. Takrat sem si rekle, da policajev ne kličem več, ker so gnoji in inkasantje. Se pripelješ 10km/h preveč, nikjer nobenega, ogrožaš mravljo katero še vidim ne, da gre čez cesto. Dejmo kazen. Si ogrožen od nalitega debila in na mojo srečo so še policaji pred mano, a glej ga zlomka. Policaj gleda, kima in ne stori ničesar. Ma pfffuuuuj.