Pobeg s kraja nesreče

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Jest vsekakor ne vozim tolkna tesno, da bi o nesreči odločale desetinke.

Nekaj mi ne gre skupaj. Večkrat si že tukaj javno priznal, da se pogosto ne moreš ustavit pri rdeči luči odkar več ne utripa zelena pa gre tam za kar nekaj desetink ali pa celo za kako sekundo časa.
Tukaj pa trdiš, da pa nimaš s tem težav.
Saj nimam jest težav. Težave bo imel tisti, v katerega se bom zaletel.

Tipičen odgovor od tebe. Ne gre za to, kdo ima težave. Ampak za to a voziš tako, da odločajo desetinke ali ne.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48

Me veseli, da ti ni jasno.... rest my case!
hysterical-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Zihr je pil ali pa kadil.
Še bolj verjetno so mu pa vzeli izpit ker je dosegel 18 pik, pa se sedaj vozi brez. Če je pa že dlje brez izpita, potem pa tudi avta ni mogel registrirat.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Škoda, da ni bilo patrulje zraven, ki bi ga lovila do smrti.
Zdaj pa ga bodo preprosto na domu obiskali. Brez akcije. Brez adrenalina. Brez mrtvih. Šment...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Zdaj pa ga bodo preprosto na domu obiskali. Brez akcije. Brez adrenalina. Brez mrtvih. Šment...
Res smola. Zdej bodo lahko računali samo pobeg, če bi ga lovili bi pa zaračunali še pa še nekajkrat vožnjo v rdečo, objestno vožnjo, zagotovo bi kako črto prevozil, stop znak, prekoračil hitrost, al pa bi še kakšnega pešca ali kolesarja zbil na kakšni njivi, on ali pa policaj za njim.
In če bi se za vrhunec na begu še ubil, bi bil to popoln uspeh policije. 88% vas tako meni, glej anketo v temi na begu pred policisti...

Marlboro

Pripravnik
18. apr 2012
83
0
6
pa če bi se dobro razkantal bi mogoče še prvo pomoč izgubil in trikotnik, kako žarnico zdrobil in bi bila kazen temu primerno višja.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
In če se izkaže, da avto ne ustreza opisu, kateri je ob povzročeni nesreči pobegnil, pa začne razočaran policist iskati dlake po jajcu. Prov otroc.
bonk.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Še bolj verjetno so mu pa vzeli izpit ker je dosegel 18 pik, pa se sedaj vozi brez. Če je pa že dlje brez izpita, potem pa tudi avta ni mogel registrirat.

Če mu je bil vzet izpit se nima kaj za vozit, to ti še vedno ni jasno al kaj?

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Eh, policaji so krivi, ker je naredil toliko prekrškov, da je z lahkoto dosegel 18 pik...
tongue-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Citat:

Če mu je bil vzet izpit se nima kaj za vozit, to ti še vedno ni jasno al kaj?

Če mu je bil vzet izpit, se večinoma kar vozijo naprej, to ti še vedno ni jasno al kaj? Pa tako kot ti nebi rad, da bi se vozili, tudi sam nočem. Sam jaz vem, da se vozijo in si ne zatiskam oči in trobim, da se nima kaj vozit. Zakaj misliš, da so pogoste kontrole. Sploh tiste na AC, ko se jo zapre. Tam ga najlažje uloviš, ker če se boš vozil normalno in ne boš izstopal, ti mogoče še celo rata. Ampak to itak nima veze, da se pripelje normalno in ne izstopa. Hop pobrat avto, nova kazen za vožnjo brez izpita. Pa oseba ponovi vajo. Hop, pa ga spet ulovijo, dokler se policaji ne naveličajo in ga pustijo po xy ustavljanjih. Vem še sam za enega, ki tudi pod razno ne vem kako ima še lahko izpit, še več, avto. Model nabit v povprečju vsaki drugi dan.
wink-1.gif
Še sam sem 1x imel opravka s takim, kateri je enaki patron (kasneje izvedel kdo je bil in pač ata lepo od gostilne do gostilen, vmes pa še ogroža po cesti) kot zgoraj opisani. Takrat sem si rekle, da policajev ne kličem več, ker so gnoji in inkasantje. Se pripelješ 10km/h preveč, nikjer nobenega, ogrožaš mravljo katero še vidim ne, da gre čez cesto. Dejmo kazen. Si ogrožen od nalitega debila in na mojo srečo so še policaji pred mano, a glej ga zlomka. Policaj gleda, kima in ne stori ničesar. Ma pfffuuuuj.

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Res smola. Zdej bodo lahko računali samo pobeg, če bi ga lovili bi pa zaračunali še pa še nekajkrat vožnjo v rdečo, objestno vožnjo, zagotovo bi kako črto prevozil, stop znak, prekoračil hitrost, al pa bi še kakšnega pešca ali kolesarja zbil na kakšni njivi, on ali pa policaj za njim.
In če bi se za vrhunec na begu še ubil, bi bil to popoln uspeh policije. 88% vas tako meni, glej anketo v temi na begu pred policisti...

Kdo določa hitrost, ko nekdo beži pred policisti, tisti zadaj ali tisti spredaj?

Jaz bi rekel, da tisti spredaj. Naj on varno beži pred policisti pa bo. Na primer, če ni sposoben varno hitro voziti, naj izstopi iz vozila in beži peš.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Kdo določa hitrost, ko nekdo beži pred policisti, tisti zadaj ali tisti spredaj?

Jaz bi rekel, da tisti spredaj. Naj on varno beži pred policisti pa bo. Na primer, če ni sposoben varno hitro voziti, naj izstopi iz vozila in beži peš.
Jest bi pa rekel, da je njuna vožnja soodvisna.
Če bo tisti zadaj odnehal in ustavil, bo tudi tisti prvi zmanjšal hitrost.