Planet Janša

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.963
9.059
113
Kaj pa se nobeden ne vpraša, kako pri vragu dokument, ki bi ga lahko imelo samo tožilstvo in policija lahko pride do fakking Necenzurirano? Pa v kaki državi mi živimo?

• Všeč mi je
Reactions: BuDi in Kamele0N

mistique

Guru
16. jun 2009
16.960
3.954
113
Kaj pa se nobeden ne vpraša, kako pri vragu dokument, ki bi ga lahko imelo samo tožilstvo in policija lahko pride do fakking Necenzurirano? Pa v kaki državi mi živimo?
Piše tako:
Dokument, ki smo ga v našem uredništvu pridobili po Zakonu o dostopu do informacij javnega značaja, priča o tem, kje in kdaj so se predstavniki podjetja Black Cube mudili pri nas.

Drugače pa živimo v državi kjer se naslavljamo s "kje si mačka"...kako vem? Slučajno.

• Objave ne odobravam
  • Haha
Reactions: tomi in MrDaco

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.114
9.250
113

> ona novinarka kateri gen-i nakazuje denar, golob pa ne zna poajsniti zakaj

Da bi janša preko državnih firm nakazoval denar novi24 in bi ta razkrivala preiskave o opoziciji bi že v bruslu pisali o koncu vladavine prava.

veracoche

Fizikalc
15. nov 2012
160
114
43
Sem pogledal te Sovine dokumente in mi ni jasno, da so 13.3. že točno popisali vse lokacije in čase snemanj. Ampak 13.3. sta bila posnetka Paravana in Vukmanoviča objavljena na strani pozno zvečer. Vsaj tako sem dobil na RTV oz. 24ur napisano, tudi članki so se pojavili okoli 22. ure. Kako je Sova lahko tako hitro spisala dokument o teh lokacijah snemanj? Tudi v uvodu piše, da so pridobili podatke v zvezi s 4 javno razkiritimi posnetki - torej je Paravanov in Vukmanovičev že vključen v analizo. Zelo hitro so se obrnili.

erikson

Guru
25. avg 2007
25.993
9.284
113
Sem pogledal te Sovine dokumente in mi ni jasno, da so 13.3. že točno popisali vse lokacije in čase snemanj. Ampak 13.3. sta bila posnetka Paravana in Vukmanoviča objavljena na strani pozno zvečer. Vsaj tako sem dobil na RTV oz. 24ur napisano, tudi članki so se pojavili okoli 22. ure. Kako je Sova lahko tako hitro spisala dokument o teh lokacijah snemanj? Tudi v uvodu piše, da so pridobili podatke v zvezi s 4 javno razkiritimi posnetki - torej je Paravanov in Vukmanovičev že vključen v analizo. Zelo hitro so se obrnili.
Paravan je bil na policiji že po snemanju, pa so ga poslali domov. 11. marca je potem oddal prijavo. Njegov posnetek je bil na strežniku "Fri, 13 Mar 2026 13:52:11 GMT".

Naslednji dan se je, tako Paravan, posvetoval s strokovnjaki za varnost ter zbral vso dokumentacijo in kronološki zapis o dogajanju. "Dogodek sem skušal prijaviti Policiji, vendar mi je bilo rečeno, da dogodek sam po sebi ni kaznivo dejanje, prav tako takrat ni bil poznan motiv, zato prijave Policija ne bi mogla sprejeti."

Ko je nato 11. marca zasledil izjavo Dominike Švarc Pipan, je prepoznal vzorec, in ugotovi, da gre najverjetneje gre za isto združbo, ki je nagovarjala tudi njega. "S pripravljeno dokumentacijo sem na pobudo odvetnika odšel na policijo in oddal prijavo, čeprav se je pri policistih sprva pojavila enaka in že omenjena dilema, saj moji pogovori niso bili nikjer objavljeni. Očitno je odmevnost primera Švarc Pipanove in še nekaj podobnih primerov sprožila utemeljene sume pri pristojnih organih," je še ocenil.

• Všeč mi je
Reactions: veracoche

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
45.950
6.144
113
Gledal odmeve z Staričko zdajle....

Vrtovec izpostavil da se novinarji nič ne ukvarjajo z samo vsebino prisluhov....ga je Starička skoraj izklopla...

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: aljoman in 8888

erikson

Guru
25. avg 2007
25.993
9.284
113
Hrvaški RTL je objavil posnetek, v katerem pokažejo dogajanje v zgornjem nadstropju stavbe SDS. Če imajo čez cesto vohuni res najeto stanovanje, lahko zelo natančno posnamejo obiskovalce in morda tudi kaj se pogovarjajo.

erikson

Guru
25. avg 2007
25.993
9.284
113
Ja, ona si je kot informacijska pooblaščenka že prvi dan zameglila. Sem tukaj objavil.

mistique

Guru
16. jun 2009
16.960
3.954
113
Dons sm Staneta Dolanca vidu v mestu. Takoj pogledam v svoj tošl, če mam še dvajsetaka not. Ga ni bilo več. Sem pa v tošlu našel člansko od SDS.