Nika bo tiho kot miška, ker ve da so jo namakali.Nika ve
Nika bo tiho kot miška, ker ve da so jo namakali.Nika ve
Piše tako:Kaj pa se nobeden ne vpraša, kako pri vragu dokument, ki bi ga lahko imelo samo tožilstvo in policija lahko pride do fakking Necenzurirano? Pa v kaki državi mi živimo?
Kaj pa se nobeden ne vpraša, kako pri vragu dokument, ki bi ga lahko imelo samo tožilstvo in policija lahko pride do fakking Necenzurirano? Pa v kaki državi mi živimo?
Paravan je bil na policiji že po snemanju, pa so ga poslali domov. 11. marca je potem oddal prijavo. Njegov posnetek je bil na strežniku "Fri, 13 Mar 2026 13:52:11 GMT".Sem pogledal te Sovine dokumente in mi ni jasno, da so 13.3. že točno popisali vse lokacije in čase snemanj. Ampak 13.3. sta bila posnetka Paravana in Vukmanoviča objavljena na strani pozno zvečer. Vsaj tako sem dobil na RTV oz. 24ur napisano, tudi članki so se pojavili okoli 22. ure. Kako je Sova lahko tako hitro spisala dokument o teh lokacijah snemanj? Tudi v uvodu piše, da so pridobili podatke v zvezi s 4 javno razkiritimi posnetki - torej je Paravanov in Vukmanovičev že vključen v analizo. Zelo hitro so se obrnili.
A lahko ugibam, kaj se bo pogrelo:Kot sem predvideval ta zadeva ne bo dobila epiloga, sedaj jo bodo ohladili na primerno temperaturo, da jo za naslednje volitve ponovno pogrejejo.
A lahko ugibam, kaj se bo pogrelo:
- snemanje (indici na nepooblaščeno snemanje opozicije s strani Sove) ...