Planet Janša

delter333

Guru
21. maj 2010
2.154
1.901
113
Notranjska
Hm, pravkar si naredil točno to kar meni očitaš.

Sicer pa, si prebral brozgo B81 od znaka ena do znaka petdesettisoč? Se mi je zdelo da ne.
Nikakor, sem precej za teboj po tvojem robantenju. Še posebej pa ne počnem tega vsepovprek zgubi smisel in namen, kot tvoje, zgolj da nekaj napišeš. Prebral sem polovico B81 zapisa, si ti? Človek si je vzel čas, eni pa pišejo v okvirčkih, drugi napišejo besedo sranje tisočkrat, forum j3bi ga.

• Haha
Reactions: aljoman

jello

Guru
22. sep 2008
10.768
4.111
113
Nikakor, sem precej za teboj po tvojem robantenju. Še posebej pa ne počnem tega vsepovprek zgubi smisel in namen, kot tvoje, zgolj da nekaj napišeš. Prebral sem polovico B81 zapisa, si ti? Človek si je vzel čas, eni pa pišejo v okvirčkih, drugi napišejo besedo sranje tisočkrat, forum j3bi ga.
Vzel si je čas ja, nedvomno, vsak dan si ga vzame. Vsak dan znova, da nekritično poserje alter z vsem kar mu servira omiljeno spletno gnojišče. Vsak dan znova in vsak dan isto, ker ima vmes polnočni reset. O tem govorim, kar ti meni očitaš. Da tako kot erikson odkar je na alterju še ni napisal svojega stavka. Samo limaš, primeš drek in ga namažeš na zid.

Če si v njegovi brozgi našel nekaj izvirnega, daljšega od dveh znakov pa ti lahko samo čestitam.

B81

22. jul 2007
38.916
11.854
113
To je posredovano iz Slotecha. Ko malo beres komaj vidis kje smo. In eni preberejo in se vedno podpirajo to vlado. Go figure..

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.500
687
113
To je posredovano iz Slotecha. Ko malo beres komaj vidis kje smo. In eni preberejo in se vedno podpirajo to vlado. Go figure..
Eni niti ne rabijo pol tega prebrat, pa ne podpirajo te vlade že dolgo več, ne sprejmejo pa ne tudi vaše alternative, katera se je že pokazala, kot nič bolj sposobna, nič boljša, ampak samo še bolj revansistična, arogantna, ...., in se v svoji arogantnosti (al pa nesposobnosti) niti ne trudi skriti svojih umazanih mahinacij.

• Objave ne odobravam
Reactions: Holobist in MrDaco

jello

Guru
22. sep 2008
10.768
4.111
113
Medtem ko vame skačeš si na koliko vprašanj B81 odgovoril? Človek si vzame čas, se res potrudi, kulturno vpraša kaj naj si misli o tem kar je nalimal (ker si ne more nič ker je samo prijel in namazal), faše pa nazaj dva cinizma, sarkazem in 3 prstke. Ti pa medtem raje fantaziraš kako bi meni nastavljal, ker sem takšni vsebini rekel brozga.

• Wow

delter333

Guru
21. maj 2010
2.154
1.901
113
Notranjska
Vzel si je čas ja, nedvomno, vsak dan si ga vzame. Vsak dan znova, da nekritično poserje alter z vsem kar mu servira omiljeno spletno gnojišče. Vsak dan znova in vsak dan isto, ker ima vmes polnočni reset. O tem govorim, kar ti meni očitaš. Da tako kot erikson odkar je na alterju še ni napisal svojega stavka. Samo limaš, primeš drek in ga namažeš na zid.

Če si v njegovi brozgi našel nekaj izvirnega, daljšega od dveh znakov pa ti lahko samo čestitam.
Ma ti si car!

• Ljubezen