visek_izobrazbe
Guru
res se sem se imel možnost učiti od najboljših, torej od tebe in tebi podobnih. Še enkrat hvala za inštrukcijeRad drek meša in to obvlada.
res se sem se imel možnost učiti od najboljših, torej od tebe in tebi podobnih. Še enkrat hvala za inštrukcijeRad drek meša in to obvlada.
simči je zelo verjetno šel na davkoplačevalske stroške in je tako praznil blagajno tu je pa bilo ravno obratno. Zasebni kapital in polnjenje blagajnJaz mislim da ga mešajo predvsem sedaj vsi komentarji. Vsi mediji na polno pišejo o tem in se zgražajo. Ko pa Maljevac ob ključnih dogodkih za njegovo ministrstvo gre na dopust in se zavedno udeleži prepovedanega dogodka v drugi državi pa vse ok.
"Zelo verjetno"- Ok, se pravi nimaš pojma, ampak postavljaš trditve.simči je zelo verjetno šel na davkoplačevalske stroške in je tako praznil blagajno tu je pa bilo ravno obratno. Zasebni kapital in polnjenje blagajn
Za državljane pa še bolj...Levica je blefirala, Janša je klical njihov blef in zmagal. Simple as that. Za državo pa itak vsem dol visi.
Čakej, da "državotvorni" začne preko svojih kvizlingov za nalašč objavljati to novico po svetuItak. Ker se potem vmeša še Svoboda s svojimi idejami in bomo naenkrat fasali referendum o izstopu iz NATA. Krasno, res.
Prav nič novega ni to z njihove strani. Sem pred leti ob nekem njihovem reklamiranju (možno da s strani gobe, ki je njihov volilec) že nekaj pisal oz. opozarjal na te paciente pa sem dobil nazaj repliko v stilu, da je strah odveč, da imajo premajhne procente glasov na volitvah, da bi lahko naredili karkoli. Jaz sem odvrnil, da dvomim, da je ravno tako saj jim podpora raste, idiotov v Sloveniji res ne manjka in glej zdaj - na zadnjih volitvah so dobili dovolj glasov za v parlament, kralj lažnivcev jih je pa še celo v vlado vzel kljub temu, da za to ni bilo nikakršne potrebe in evo ti ga zdaj - cirkus na najvišjem nivoju.Ne rabmo orožja, ne rabmo vojske, ne rabmo NATA, tej Levici se je čist strgal.
JJ hebe narod, ne pa Levica.![]()
V Butalah bodo izstopili iz Nata, Janša pa pri tem drži štango (KOMENTAR)
Da so prav vsi(!) poslanci desnih opozicijskih strank SDS in NSI podprli predlog Levice za referendum o povečanju obrambnih izdatkov, je škandal par excellence!reporter.si