Planet Janša

Jaz mislim da ga mešajo predvsem sedaj vsi komentarji. Vsi mediji na polno pišejo o tem in se zgražajo. Ko pa Maljevac ob ključnih dogodkih za njegovo ministrstvo gre na dopust in se zavedno udeleži prepovedanega dogodka v drugi državi pa vse ok.
simči je zelo verjetno šel na davkoplačevalske stroške in je tako praznil blagajno tu je pa bilo ravno obratno. Zasebni kapital in polnjenje blagajn

jest5

Guru
18. avg 2007
26.579
-8.895
113
simči je zelo verjetno šel na davkoplačevalske stroške in je tako praznil blagajno tu je pa bilo ravno obratno. Zasebni kapital in polnjenje blagajn
"Zelo verjetno"- Ok, se pravi nimaš pojma, ampak postavljaš trditve.
"Praznil blagajno"- Ne vem no, ampak ker se ni teleportiral, je verjetno nekdo zaslužil za prevoz, tam pa tudi ni bil na bobi palčkah. Denar je tekel v neke blagajne.
"Tu ja pa bilo ravno obratno..."- Nič kaj obratno ni bilo. Tudi tukaj je denar tekel v določene blagajne. In to niso bile naše :aplauz:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.579
-8.895
113
Itak. Ker se potem vmeša še Svoboda s svojimi idejami in bomo naenkrat fasali referendum o izstopu iz NATA. Krasno, res.
Čakej, da "državotvorni" začne preko svojih kvizlingov za nalašč objavljati to novico po svetu :evil: Narejena škoda je čisto postranska stvar, sam da jo prvi uradno javi trumplnu:aplauz:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.863
17.264
113
Ne rabmo orožja, ne rabmo vojske, ne rabmo NATA, tej Levici se je čist strgal.
Prav nič novega ni to z njihove strani. Sem pred leti ob nekem njihovem reklamiranju (možno da s strani gobe, ki je njihov volilec) že nekaj pisal oz. opozarjal na te paciente pa sem dobil nazaj repliko v stilu, da je strah odveč, da imajo premajhne procente glasov na volitvah, da bi lahko naredili karkoli. Jaz sem odvrnil, da dvomim, da je ravno tako saj jim podpora raste, idiotov v Sloveniji res ne manjka in glej zdaj - na zadnjih volitvah so dobili dovolj glasov za v parlament, kralj lažnivcev jih je pa še celo v vlado vzel kljub temu, da za to ni bilo nikakršne potrebe in evo ti ga zdaj - cirkus na najvišjem nivoju.

2. okt 2007
4.005
2.544
113
Za izstop iz NATO mora biti dosežena vsaj 2/3 večina v parlamentu, to je 60 glasov. To je pa praktično nemogoče, pa referednum gor ali dol, itak je samo posvetovalni.

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.095
7.769
113
Odkrito, SDS in NSi sta res šli nagajati koaliciji, katere del je računal da bo naredili "kamilica" ugovor. Referendum bi padel. Pa bi si po Pilatovsko oprali roke.

Tako pa so šli iz principa (spomnimo na 780 miljonov za orožje) v kontra. Na žalost to lahko mi plačamo.

Je bilo govora da bo referendum posvetovalni ali kar pravi? Ker berem oboje.

atomato

Zelenc'
7. avg 2019
11
-11
1
Itak, sami so zasral, sprožili vihar v kozarcu vode s histeričnimi izpadi in laganjem, se zmenili s fantom od Tine, kako si bodo umili roke pred svojimi volilci, glasovali ZA referendum zdej pa šok in JJ je vsega kriv. Ti ti Janez, ki je pomagal koaliciji zabit kol v rit. Tko to dojemaš? Mal se kalibriraj.