Planet Janša

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.660
10.008
113
Kako lep primer sovražnega govora, ki je lahko zakonsko sankcioniran, prav tako pa je tudi prepovedan na tabli ampak hey, saj vemo kako gre to v praksi. :srce:

P.s. Pomoje ne bi bil mir, Hojs je le Hojs.
Nisi mogu da ne bi ane? Vidiš, ravno zaradi takih štangic ki jih pristavljaš v debate vsi vemo v kero smer ti srček bije, pol pa jokcaš v smislu če nisi z nami si proti nam.
PS: Hojs bi si pa že davno prej zaslužil eno na gobec, če prej ne takrat ko je paradiral s komandosi za ritjo, za tale zadnji manever pa zasluži brco iz stranke.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.671
17.051
113
:valjamse: :aplauz:

Niti približno ne, saj me to tudi malo ne gane. Samo izpostavljam nekaj kar (samooklicanim) toleratnim levičarjem ne pritiče in kar se vedno izpostavi kot problematično oz. neprimerno kadar kaj takšnega napiše kdo z drugega političnega pola ampak saj je splošno znano, da uporaba dvojnih meril ni tuja stvar. :srce:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.671
17.051
113
Nisi mogu da ne bi ane? Vidiš, ravno zaradi takih štangic ki jih pristavljaš v debate vsi vemo v kero smer ti srček bije, pol pa jokcaš v smislu če nisi z nami si proti nam.
PS: Hojs bi si pa že davno prej zaslužil eno na gobec, če prej ne takrat ko je paradiral s komandosi za ritjo, za tale zadnji manever pa zasluži brco iz stranke.
Ja, ja v redu, tudi jaz sem janšist, priznam, sem zdaj končno stopil iz omare.

:valjamse::bonk:

• Haha
Reactions: Gatto

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.262
780
113
tu in tam
:valjamse: :aplauz:

Niti približno ne, saj me to tudi malo ne gane. Samo izpostavljam nekaj kar (samooklicanim) toleratnim levičarjem ne pritiče in kar se vedno izpostavi kot problematično oz. neprimerno kadar kaj takšnega napiše kdo z drugega političnega pola ampak saj je splošno znano, da uporaba dvojnih meril ni tuja stvar. :srce:
Kaj pa vem, jaz ne poznam nobenega takega "levičarja", kot si izpostavil, temveč so vsi kar pokončni možje in žene, ki stojijo za svojimi vrednotami in stališči, vključno z mano, ki pa še lahko kerga na gobec, če ga preveč otresa.:p

Piton

Guru
11. apr 2022
1.863
-81
113
mogoče ga po pa logar uzel? :valjamse:

• Haha
Reactions: Gatto

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.660
10.008
113
Ja, ja v redu, tudi jaz sem janšist, priznam, sem zdaj končno stopil iz omare.

:valjamse::bonk:
Ja, to sem napisal, itak. A ti boš pa srčke zdej limu tko k tomi :D . Dec ne sprenevedi se. Zadnjič si zafilozofiral na moje, pa je bilo napisano čista resnica, sprobana v vsakodnevni praksi, ampak so te mal prstki zasrbel, pa si mogu pristavit lončka, na pravo stran itak, če prav nisi opredeljen, ne a a.
Na to sranje od Hojsija si se tud odzval, seveda na uno na gobec, ne na sranje, ki ga je sproduciral, spet nisi opredeljen a a, ti pa že ne.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.660
10.008
113
Tako. Čisto nič ni sumljivo, da nekdo skešira za vrniti posojilo sto tisoč evrov nekaj dni po zaključku dobrodelne akcije.
Sej v istem viru je nov kredit in Hojsek je to dobro vedel, tko da skeširanje kreditov z novimi po ugodnejši obrestni meri je nekaj zelo normalnega. Ampak za produciranje sranja ala Hojsi dejstva niso važna. Sam tokrat se je sranje obrnilo drugač kot je Hojsek planiral.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in Gatto

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.671
17.051
113
Na to sranje od Hojsija si se tud odzval, seveda na uno na gobec, ne na sranje, ki ga je sproduciral, spet nisi opredeljen a a, ti pa že ne.
Kaj ti spet bluziš? Odzval sem se na sranje od gattota in ne na aktualno sranje od Hojsa, ki je bilo tako glupo, zgrešeno in pritlerno da adijo pamet kar je lahko jasno vsakomur z zgolj ščepcem zdrave pameti kar je bilo tudi večkrat izpostavljeno tu gor. In seveda sem opredeljen, zelo konkretno sem opredeljen in a v obliki da sem anti-SDS zaradi česar me ne boš videl pisati hvalnic sdsu, kritike so pa upadle odkar mi kot nevladna stranka ne krojijo več življenja tako kot aktualni lef.tardi na vladi, svoje čase pa sem jih spisal toliko, da si se (sicer po par obrazložitvah in citatih) tudi sam že posul s pepelom, se mi opravičil za oznako janševik pa smo šli dalje a očitno je spet prišlo do nekega kratkega stika.

Sicer je pa izjemno zanimivo, da se pripadnost neki politični stranki določa na podlagi manjka pisanja negativnih kritik in ne na podlagi obstoja pisanja hvalnic ampak ok, ti že veš pa čeprav na podlagi napačnega predvidevanja skoraj vedno potegneš ven tako zgrešene zaključke, da je joj. Toliko o tem, zdaj pa hitro izkoristi priliki pa še kaj spiši o mojem romanopisju tu gor. :zmaga:

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.262
780
113
tu in tam
Kaj ti spet bluziš? Odzval sem se na sranje od gattota in ne na aktualno sranje od Hojsa, ki je bilo tako glupo, zgrešeno in pritlerno da adijo pamet kar je lahko jasno vsakomur z zgolj ščepcem zdrave pameti kar je bilo tudi večkrat izpostavljeno tu gor. In seveda sem opredeljen, zelo konkretno sem opredeljen in a v obliki da sem anti-SDS zaradi česar me ne boš videl pisati hvalnic sdsu, kritike so pa upadle odkar mi kot nevladna stranka ne krojijo več življenja tako kot aktualni lef.tardi na vladi, svoje čase pa sem jih spisal toliko, da si se (sicer po par obrazložitvah in citatih) tudi sam že posul s pepelom, se mi opravičil za oznako janševik pa smo šli dalje a očitno je spet prišlo do nekega kratkega stika.

Sicer je pa izjemno zanimivo, da se pripadnost neki politični stranki določa na podlagi manjka pisanja negativnih kritik in ne na podlagi obstoja pisanja hvalnic ampak ok, ti že veš pa čeprav na podlagi napačnega predvidevanja skoraj vedno potegneš ven tako zgrešene zaključke, da je joj. Toliko o tem, zdaj pa hitro izkoristi priliki pa še kaj spiši o mojem romanopisju tu gor. :zmaga:
Bla bla bla, jaz nikoli nič kriv, narobe me zastopite bla bla..ravno tako, kot nisi proglasil unga krejzi tišlarja za popestritev foruma in pomagal inštalirat najslabšega modeseratorja ever na forumu?

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.660
10.008
113

Vedno si narobe razumljen....ccc

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.671
17.051
113
Kle nisi fer. On je tisti ki je šefa opozoril na sranje moderatorja.
In enako nisem proglasil krejzi tišlerja za popestritev foruma ampak za righ.tardsko protiutež lef.tardskim debilizmom tu gor na tabli.

Vedno si narobe razumljen....ccc
Sploh ne, to težavo imajo (imate) samo zelo majhno število uporabnikov in običajno so (ste) to eni in isti.

No kakorkoli že, hvala za vso to pozornost in priložnost, da se še dodatno izjasnim, sedaj pa se umikam iz te bolj kot ne neplodne debate v temi, ki je posvečena Satanu na Zemlji ali kaj je bila že ena od najnovejših oznak za Janšo tu gor, have fun.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.671
17.051
113
Lucifer no :fredi:

Prinašalec luči!
Ja, Lucifer...
Lucifer = prinašalec luči (po definiciji...)
Po krščanskem izročilu predstavlja padlega nadangela, navadno v povezavi s Satanom, utelešenje zlobein nasprotnika Boga. Po legendi je bil Lucifer pomemben nadangel v nebesih, ki ga je napuh privedel do upora proti Bogu. Ko je upor propadel, ga je Bog skupaj s tretjino svojih privržencev izgnal iz nebes, sedaj pa naj bi prebival na zemlji.

Evo, to je to!
Saj, IJJ je Lucifer, prebiva na zemlji...