Kaj ti spet bluziš? Odzval sem se na sranje od gattota in ne na aktualno sranje od Hojsa, ki je bilo tako glupo, zgrešeno in pritlerno da adijo pamet kar je lahko jasno vsakomur z zgolj ščepcem zdrave pameti kar je bilo tudi večkrat izpostavljeno tu gor. In seveda sem opredeljen, zelo konkretno sem opredeljen in a v obliki da sem anti-SDS zaradi česar me ne boš videl pisati hvalnic sdsu, kritike so pa upadle odkar mi kot nevladna stranka ne krojijo več življenja tako kot aktualni lef.tardi na vladi, svoje čase pa sem jih spisal toliko, da si se (sicer po par obrazložitvah in citatih) tudi sam že posul s pepelom, se mi opravičil za oznako janševik pa smo šli dalje a očitno je spet prišlo do nekega kratkega stika.
Sicer je pa izjemno zanimivo, da se pripadnost neki politični stranki določa na podlagi manjka pisanja negativnih kritik in ne na podlagi obstoja pisanja hvalnic ampak ok, ti že veš pa čeprav na podlagi napačnega predvidevanja skoraj vedno potegneš ven tako zgrešene zaključke, da je joj. Toliko o tem, zdaj pa hitro izkoristi priliki pa še kaj spiši o mojem romanopisju tu gor.