Planet Janša

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.514
4.381
113
Ali pa, da račun v romuniji in klinika v avstraliji ne obstajata...

V tej politiki je že toliko čudnih naključij, da ni nikomur kaj preveč za verjeti.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.647
6.859
113
Avstrijska sodba pravi, da je denar prejel Zagožen. Dokazov da pa je šel denar do Janše pamni. So le domneve. Vsi sicer vemo, da so si glavni akterji ta denar razdelili. Ampak še vedno ne vem kako lahko dokažeš da nekaj nisi prejel, sploh če ti nihče ni dokazal, da si prejel.

Po drugi strani, tudi 100 jurjev skeširati ni nek majhen znesek. Razen če ne podeduje, kripto ali proda nepremičnino.

Tak odgovor pa ne prepriča ravno. Je na nivoju Stojanove Duh in njenih prenosnikov (sem ženska, čefurka).

Moje osebno mnenje pa je:
Ni VAS brigalo, ko nisem imel za kruh in nisem imel kje živet, zakaj vas zanima zdaj ko mi gre dobro. Kje ste bili takrat?
(Gde si bio kad sam bio niko?)

In ja - jesam bosanc, bUsanc, čefur in sem tisti na IĆ … volim Halida i Šemsu … Merlina i Čolu … čevape uz kolu … ako vam smeta ovo šta piše klikni translate
OOOOO ŠEMSA I JUŽNI VETAR..pristaja na sve što me pitaš
Halid bešlič ni slab, sam Milica i moje zlato nije boljega

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.373
965
113
Kolk kreten morš bit, da verjameš da Janezu in stranki ni nič kapnlo, da je vse Zagožen zase obdržal?

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.990
7.646
113
Kolk kreten morš bit, da verjameš da Janezu in stranki ni nič kapnlo, da je vse Zagožen zase obdržal?

E, prijatelj.

Ni bizarno kako je Karl Erjavec čist kot solza, čeprav je takrat imel resor za obrambo.

Pa kako noben ne govori o poslih z zamenjavo zastav m70 z 5.56 jurišno puško in kako je bil razpis prirejen za H&K (G36), pa je potem Arex z FN predelal F2000, da je ustrezal specifikaciji (in hkrati bil cenejši).

Ampak ej, jaz sem kreten, kaj bom vedel.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.636
2.465
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Avdič bo moral dokazat samo če Hojsi naredi državljansko dolžnost in ga prijavi.
Zakaj pa bi ga prijavljal? Dosegel je svoje, zakuril je svoje ovce in to mu je dovolj.

P.S.: Včeraj so pri poročilih govorili o nastopu Musarjeve v Evropskem parlamentu. In Grims privleče v to debato povojna pobijanja ki so se zgodila pred 80 leti in pri tem zelo nazorno opisuje, kako so partizani otroke držali za noge in jih z glavo tolkli ob skale! Res bolano in sprevrženo. Ne morem verjet, da ga niso prekinili, sploh pa ne, da to podpira tako politiko, ki temelji na sovraštvu in potvarjanju zgodovine.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.373
965
113
Kaj si pismen ali ne? Vpršanje je bilo, kje je to zapisano. Vsi vemo, da imajo vsi prste v marmeladi. Vsi (vaši ni ne vaši)!
Kaj se sprenevedaš? Isto vprašanje si lahko za Avdiča postaviš, samo s to razliko, da pri njemu verjamem da ni vzel, pri Janezu pa verjamem da je.
Smo imeli z Avdicem in Valičem en projekt, mal slikanja in dve delavnici, pa je bil strošek 40k€, pa verjetno to ni bil edini njihov projekt. Tako da teh 100k€ mu ne bi smelo ravno predstavljat težave. Pač tip dela za honorar.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: Gatto in tomi