Kako lahko dokažeš, da nekaj nisi prejel? Mislim, kake imate...Enako potem naj Janez dokaže, da pri Patriji niso jemali podkupnine.![]()
Kako lahko dokažeš, da nekaj nisi prejel? Mislim, kake imate...Enako potem naj Janez dokaže, da pri Patriji niso jemali podkupnine.![]()
Kje piše da niso prejel. Avstrijska sodba pravi drugače.Kako lahko dokažeš, da nekaj nisi prejel? Mislim, kake imate...
Kje piše da niso prejel. Avstrijska sodba pravi drugače.
OOOOO ŠEMSA I JUŽNI VETAR..pristaja na sve što me pitašPo drugi strani, tudi 100 jurjev skeširati ni nek majhen znesek. Razen če ne podeduje, kripto ali proda nepremičnino.
Tak odgovor pa ne prepriča ravno. Je na nivoju Stojanove Duh in njenih prenosnikov (sem ženska, čefurka).
Moje osebno mnenje pa je:
Ni VAS brigalo, ko nisem imel za kruh in nisem imel kje živet, zakaj vas zanima zdaj ko mi gre dobro. Kje ste bili takrat?
(Gde si bio kad sam bio niko?)
In ja - jesam bosanc, bUsanc, čefur in sem tisti na IĆ … volim Halida i Šemsu … Merlina i Čolu … čevape uz kolu … ako vam smeta ovo šta piše klikni translate
Ti si bolano obseden z JJ. Pokaži avstrijsko sodbo, kjer piše da je JJ prejel podkupnino od Patrije ali pa utihni za zmeraj! Bebec.Kje piše da niso prejel. Avstrijska sodba pravi drugače.
Naj Avdič dokaže, da ga ni!Nej Hojsi pokaže dokaze, da je Avdič vzel zase dobrodelni denar....
Verjetno približno isto, kot če verjameš, da je Zoki nedolžen in golob največji poštenjak. Ni tu nekih bistvenih razlik na eni in drugi strani.Kolk kreten morš bit, da verjameš da Janezu in stranki ni nič kapnlo, da je vse Zagožen zase obdržal?
Kaj si pismen ali ne? Vpršanje je bilo, kje je to zapisano. Vsi vemo, da imajo vsi prste v marmeladi. Vsi (vaši ni ne vaši)!Kolk kreten morš bit, da verjameš da Janezu in stranki ni nič kapnlo, da je vse Zagožen zase obdržal?
Kolk kreten morš bit, da verjameš da Janezu in stranki ni nič kapnlo, da je vse Zagožen zase obdržal?
Avdič bo moral dokazat samo če Hojsi naredi državljansko dolžnost in ga prijavi.Naj Avdič dokaže, da ga ni!![]()
Ne bo mu treba nic dokazat. Kot za vsakega drugega zanj velja da je nedolzen dokler njemu drzava ne dokaze da je kriv. In tako je prav.Avdič bo moral dokazat samo če Hojsi naredi državljansko dolžnost in ga prijavi.
Kdo pa pravi da verjamem?Verjetno približno isto, kot če verjameš, da je Zoki nedolžen in golob največji poštenjak. Ni tu nekih bistvenih razlik na eni in drugi strani.
Zakaj pa bi ga prijavljal? Dosegel je svoje, zakuril je svoje ovce in to mu je dovolj.Avdič bo moral dokazat samo če Hojsi naredi državljansko dolžnost in ga prijavi.
Kaj se sprenevedaš? Isto vprašanje si lahko za Avdiča postaviš, samo s to razliko, da pri njemu verjamem da ni vzel, pri Janezu pa verjamem da je.Kaj si pismen ali ne? Vpršanje je bilo, kje je to zapisano. Vsi vemo, da imajo vsi prste v marmeladi. Vsi (vaši ni ne vaši)!